Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Niinimeatud ''follow through'' reegel.
Kas väravahahtidele midagi sarnast kehtib, juhul kui nad kõrgeid palle tõrjudes rusikaga/rusikatega tabab küll esmalt palli aga sama liigutuse lõpp on jõuliselt vastase peas?
Eilses Arsenali mängus oli midagi sarnast, kui Raya palli puhastas ja vastase pea pihta sai.
Küsin mitte paha pärast, lihtsalt et silmaringi laiendada.
-
Kiitus VARile pendla ja punase otsuse eest manu palace mängus.
Kahjuks jäeti mängus üks penalti* VARi poolt absoluutselt nägemata - olukord kus palace kaitsja lihtsalt korvpalli kastis otsustas mängida.
Lisaks jäeti minu silmade läbi üks pennal cunhale sõna otseses mõttes seljatagant põlv ees jalga vea eest andmata.
Leave a comment:
-
Puhas punane ju? Mees ei proovinudki palli mängida.Algselt postitas Catalan Vaata postitustSee punane ManU mängus...
Leave a comment:
-
Diallo jäi jalgadele. Oleks natuke draamat teinud, siis kindel kollane. Hea et üldse viga anti kui mees pikali ei viska. Tervitused Gabrielile super näitleja töö eest eileAlgselt postitas Linnupoja Vaata postitustEverton manu 30s minut. Palun keegi seletage kuidas see pole kollane, I goin crazy
Leave a comment:
-
Everton manu 30s minut. Palun keegi seletage kuidas see pole kollane, I goin crazy
Leave a comment:
-
Einohmidaiganes, kuskilt ei saaks selleks raha kokku FA poolt, okei, talluge edasi
Leave a comment:
-
kahjuks kohtunike loogika on selline, et kuna kõik meeskonnad kes FA cupis mängivad ei saa kasutada VARi, siis ei tohi need kasutada kes saaksid.Algselt postitas Wingback Vaata postitustJah, rääkisin ka üldisemalt Prem'ist, aga miks ei ole seda endiselt FA cup'is on mu küsimus ju. Isegi meie Eesti mudameistriliigas on VAR. Kohtunikud ei saa enam ilma selleta hakkama, on selge. See olukord tegi väga paljaks väljakukohtunikud.
umbes sama sitt loogika kui kogu premi kohtunike tase.
Leave a comment:
-
Jah, rääkisin ka üldisemalt Prem'ist, aga miks ei ole seda endiselt FA cup'is on mu küsimus ju. Isegi meie Eesti mudameistriliigas on VAR. Kohtunikud ei saa enam ilma selleta hakkama, on selge. See olukord tegi väga paljaks väljakukohtunikud.
Leave a comment:
-
jutt õige(enne viimast rida), aga kas sa saad ikka aru, et seal mängus ei olnud VAR ruumi?Algselt postitas Wingback Vaata postitustMa ei ole kunagi olnud VAR'i vastu, ma olen nende idikate vastu, kes seda süsteemi kasutada ei oska. Sealt 'ruumist' on Prem'is tulnud nii palju mõistusevastast, et selle kohta võiks siia miljoneid YT videosi postitada. Lühikokkuvõttes - asi on kohtunikes endas.
Frustreeriv ja väga väsitav juba mitmes hooaeg, et nende tase kuidagi ei tõuse ega lähenemine ei arene.
Mustvalgemat näidet pasast vist paremat ei ole, kui see millele viitasin.
Leave a comment:
-
Ma ei ole kunagi olnud VAR'i vastu, ma olen nende idikate vastu, kes seda süsteemi kasutada ei oska. Sealt 'ruumist' on Prem'is tulnud nii palju mõistusevastast, et selle kohta võiks siia miljoneid YT videosi postitada. Lühikokkuvõttes - asi on kohtunikes endas.
Frustreeriv ja väga väsitav juba mitmes hooaeg, et nende tase kuidagi ei tõuse ega lähenemine ei arene.
Mustvalgemat näidet pasast vist paremat ei ole, kui see millele viitasin.
Leave a comment:
-
ja siis on väga palju neid kes ütlevad, et VAR on mõttetu - päris ilmekas näide miks see on vajalik.Algselt postitas Wingback Vaata postitustVilla-Newcastle - käsi kastis, aga mida teeb kohtunik ja MILLEKS on üldse VAR systeem olemas ???
Täiesti ajuvaba pask.
Leave a comment:
-
Villa-Newcastle - käsi kastis, aga mida teeb kohtunik ja MILLEKS on üldse VAR systeem olemas ???
Täiesti ajuvaba pask.
Leave a comment:
-
mida ma missin? kuidas lahendus jabur on?Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa saan reeglist aru. Lahendus ise on jabur. Epic värav.
Analoogne situatsioon oleks see, kui keegi lööks väravale peale samal ajal kui talle tehakse pendla vääriline viga - pall on veeremas värava suunas.... aga väravavaht peataks hõlpsasti palli, kuniks mingi kaitsja ta kung fu kickiga nah lööb ja pall nüüd väravasse veereb kuna vv löödi oimetuks.
jätame värava jõusse, sest eeeee pall on väravas???
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: