Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Ei vaidle vastu.Mis aastal siis VAR-i Inglismaal kasutama hakatakse?
Praegusel kujul tekitatakse mängudes lihtsalt pause, samas ühtegi otsust läbi selle ei tehta.
E: Väidetavalt nüüd kahes mängus mingid väravad tühistatud. Ei vabanda Watfordi 100% penaltit siiski kuidagi välja.
Meilt võeti City mängus mingi millimeetrise sulu tõttu värav ära.Elu on lühike, pidu on pikk.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ei oska öelda, sest olen biased.
Käe olukord oli kindel käsi.
Manu värav nii ja naa. Origi juba hakkas alla kukkuma, puude tõesti oli, aga sellepärast ta maha ei kukkunud - näiteks samamoodi arvasin kui liverpoolile määrati penalti eelmine voor. Puude oli, aga viga mitte.
Kas nüüd VAR neid otsuseid peaks vaatama? Minu arust mitte.
TBH siis olen üllatunud, et Mane käsi ära loeti.Dreams cant be buyKommentaar
-
Natukene imelik küll, et Herrera saab kaks kollast ja punase kahe samasuguse teo eest nagu Jamesile korduvalt mängu jooksul tehti.Dreams cant be buyKommentaar
-
Pall oli vähemalt kahel korral ManU mängijate käes mitme söödu jagu. Oleksid võinud ise selle välja lüüa, aga lõpuks tegi seda hoopis keegi Liverpooli meestest. Viimasel ajal on liigutud sinna suunas, et kui tegemist ei ole peavigastusega, siis kohtunik mängu ei peata.
Ja kuidas Young kaarti ei saanud selle ca 75. minuti olukorra eest?Kommentaar
-
Saad südari, siis mängime edasi, sest pold peavigastus vaid süda ütles üles? Õigesti tegi pool, et edasi mängis imo.Pall oli vähemalt kahel korral ManU mängijate käes mitme söödu jagu. Oleksid võinud ise selle välja lüüa, aga lõpuks tegi seda hoopis keegi Liverpooli meestest. Viimasel ajal on liigutud sinna suunas, et kui tegemist ei ole peavigastusega, siis kohtunik mängu ei peata.
Ja kuidas Young kaarti ei saanud selle ca 75. minuti olukorra eest?Dreams cant be buyKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar