Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ja show läheb edasi. Väljakohtunikul võiks ikka natuke mune olla ja mitte iga VAR-i toast tuleva lollusega kaasa minna.

Kommentaar

Arsenali ja Njuuka mängus olevat ka reegleid ümber kirjutatud - eks homme MOTD vaadates näeb mis seal siis kokku keedeti.

Kommentaar

Mäng ei jäänud küll selletaha, ei otsi vabandusi Liverpooli jaoks, aga kohtunike tase taas pasarahe. Sul on tõsine peavigastus ja sa ei peata mängu ja sellepeale tuleb ohtlik olukord vastastele. Pask. Ma ei ole ka ainus selle välja toomisega, isegi ManU tulihingelised fännid rääkisid sellest uues meedias.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
          Mäng ei jäänud küll selletaha, ei otsi vabandusi Liverpooli jaoks, aga kohtunike tase taas pasarahe. Sul on tõsine peavigastus ja sa ei peata mängu ja sellepeale tuleb ohtlik olukord vastastele. Pask. Ma ei ole ka ainus selle välja toomisega, isegi ManU tulihingelised fännid rääkisid sellest uues meedias.
          motds võeti kenasti kokku, selleks, et aru saada kas on päriselt peavigastus või mitte kulub 3-5 sekundit. värav löödi 9 sekundit pärast peavigastust, kohtunik käitus õigesti.

kas meedikud jõudsid väljakule nüüd hiljem?
          Dreams cant be buy

Kommentaar

3 sekundiga saab mingi kaamera taga olev tegelane aru kas tegemist on 'päris' peavigastusega? jumal issand küll, kuhu me jõudnud oleme ...

kohtunik valetas pigem et ta ei näinud mingit olukorda ja lasi minna asjal!

mäng tuleb peatada selleks, et kindel olla, et ei ole tõsine peavigastus ja keegi peab kohapeal selleks olema, mitte kaamera tagant

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

motds võeti kenasti kokku, selleks, et aru saada kas on päriselt peavigastus või mitte kulub 3-5 sekundit. värav löödi 9 sekundit pärast peavigastust, kohtunik käitus õigesti.

kas meedikud jõudsid väljakule nüüd hiljem?
              Üldjuhul on nii, et näed olukorda, mis annab aimu, kas seal võib miskit olla - kui õhus saavad mitmed suured kehad kohati ootamatult kokku, siis on üsna hea tõenäosus, et keegi saab haiget (suur kiirus + ootamatus). See võiks tähelepanu püüda. Nüüd sa ka näed päris hästi (kui sa ikka vaatad), kas ja kuidas mängija murule kukub - vigastada saanud mängija kipub rohkem olema kartulikoti moodi... kui sa nüüd just mingi Neymar pole teesklemises. Maca seda minu teda pole.
              Vigastuse tõsiduse osakaal võinuks suht kohe selge olla.

Igaks petteks mainiks ka siis ära, et väravat ei tohiks ikkagi lasta ja Konate oli täitsa terve.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

1. Kes rääkis ekraani onudest? Peakohtunik ei ole all seeing eye kes kõike näeb, kolm sekundit ongi see aeg mis võtab kohtunikul, et hinnata kas mäng peatada või mitte - kui just pole ilmselge peavigastus.
                2. Iga mängija vigastusega ei panda mängu seisma.

Dreams cant be buy

Kommentaar

Vaata kohtuniku postitsiooni.
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Jälle pean siia tulema kirjutama, ei otsi vabandusi oma tiimi kaotuse osale, aga nagu WTF otsused

Kui sa paned joonele, kuidas Gakpo maha niideti vs VVD varbakoks kasti piiri peal (heal juhul piiri) peal ja siis annad piiripealse eest penalti ja teise eest mitte - siis noh sul ei tohiks olla töökohta nii kõrges mängus. Totaalne idiootsus.

Järgmine mäng Everton-Totthenham - Everton lõi avapoolel viigivärava, otse väravale, mitte kellegi sööduks + lisaks ei takistanud nende teine mängija väravavahti ka mitte piisavalt, sai täitsa hästi tegutseda, tavaline rahmeldamine, mille sarnast me näeme kasvõi samas mängus 100x uuesti ja uuesti. Maru haige et see vilistati ära mittelegaalselks väravaks. Ma ei ole see kes tuleks siin Evertoni poolt nutulaulu laulma, mul ei ole loogilistel põhjustel mingit motti selleks, aga see kuidas VAR tagaruum toimib on üle mõistuse!

Kommentaar

Järgmine mäng Everton-Totthenham - Everton lõi avapoolel viigivärava, otse väravale, mitte kellegi sööduks + lisaks ei takistanud nende teine mängija väravavahti ka mitte piisavalt, sai täitsa hästi tegutseda, tavaline rahmeldamine, mille sarnast me näeme kasvõi samas mängus 100x uuesti ja uuesti. Maru haige et see vilistati ära mittelegaalselks väravaks. Ma ei ole see kes tuleks siin Evertoni poolt nutulaulu laulma, mul ei ole loogilistel põhjustel mingit motti selleks, aga see kuidas VAR tagaruum toimib on üle mõistuse!
                      Video was uploaded to Streamin.me on Oct 26, 2025.

Väravavaht on nagu veganpihv mõnusate purksi kuklite vahel (kahe suluseisus oleva mängija vahel).

Ilmselgelt takistavad nad mõlemad väravavahti, see oleks kriminaalne selline värav jõusse jätta.

Mõistaks kui oled arsenali fänn, sest neil ala iga viies nurgast löödud on veaga koos.. aga mida herkkulat sina siin olukorras näed??????
                      Dreams cant be buy

Kommentaar

Väravavaht sai sealt "vangistusest" täiesti vabalt välja palli tuleku ajaks ikkagi.

Kommentaar

Väravavaht sai sealt "vangistusest" täiesti vabalt välja palli tuleku ajaks ikkagi.
                          image.png
                          Palun vaata seda pilti ja ära rohkem soni. eksida on norm.
                          Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

image.png
                            Palun vaata seda pilti ja ära rohkem soni. eksida on norm.
                            siit ei näe midagi, pildi mõõtmed on olematud
                            ma ei sonigi, vaata videopilti parem ja näed kuidas väravavaht sealt lahti liigub

iga krdi mäng keegi kuskil korneri ajal seisab vv ümber/ees/taga/küljel, hakkame kõike ära vilistama, tahaks näha

Kommentaar

siit ei näe midagi, pildi mõõtmed on olematud
                              ma ei sonigi, vaata videopilti parem ja näed kuidas väravavaht sealt lahti liigub

iga krdi mäng keegi kuskil korneri ajal seisab vv ümber/ees/taga/küljel, hakkame kõike ära vilistama, tahaks näha
                              video on ka üks postitus varem pandud.

ei, ei saa ära vilistada kui sulgu pole(mille tõttu seda ei tehtagi), küll aga tuleb see ära vilistada kui mängijad on suluseisus.

õpime reegleid
                              Dreams cant be buy

Kommentaar

Working...
                              X