Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise koondise tegemisi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Steve just rääkis,et tema ametit vabatahtlikult maha ei pane...
    Häbi häbi mees

Kommentaar

Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitust
      Hüppan ka rongi peale...

Oleks Terry olnud oleks kõik korras olnud
      Kolmandas vagunis sõidab Rooney tapjainstinkt...

Tegelikult muidugi ei peitu väljajäämine üldse tänases mängus, vaid kogu valikturniiris. Inglismaa-sugune meeskond peaks olema suuteline esimeste seas edasipääsu kindlustama. Ilmselt on neil jah Viggo "Romb" Jensenit vaja.

Ja saatku mõni oma hea treener vastu.
      Which ship has never docked at Liverpool?
      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas sicmic Vaata postitust
        Ja saatku mõni oma hea treener vastu.
        Souness vä?
        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
          Souness vä?

Souness pole Inglane

Kommentaar

uus töökoht Stevel juba leitud?
            minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Olgem ausad, 2-0 peal poleks seda penaltit antud, kui mäng poleks toimunud Wembleyl ja poleks olnud elu ja surma mäng. See oli ju särgist kontrollimine, mees ei kaotanud tasakaalugi, ise viskus pikali.

Kommentaar

Algselt postitas nurmalna Vaata postitust
                Olgem ausad, 2-0 peal poleks seda penaltit antud, kui mäng poleks toimunud Wembleyl ja poleks olnud elu ja surma mäng. See oli ju särgist kontrollimine, mees ei kaotanud tasakaalugi, ise viskus pikali.
                Nüüd pole väga nõus. Simunic näitas eelkõige enda lollust, kui hakkas mingit päkapikku särgist kakkuma, kes poleks niiehknaa pallini jõudnud. Penalti oli, kuid samas, kas sama asja eest inglaste kahjuks penalti antud oleks, vaat selles ma kahtlen.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                  just 2 sekundit enne seda posti kopeerisin sama pildi aadressi bbcist. ja pildiallkirja panid ka tuuri
                  väheusutav!

mis puhul see ampelmann väravasse pandi, ülejäänud väravavahtidel olid tähtsamad toimetused parajasti käsil?

Kommentaar

steve on läinud

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...icle492787.ece

Kommentaar

ega sellise sita mänguga pole eurole mõtet minna, horvaatia oli selgelt parem

Kommentaar

kas keegi enne või pärast penaltilöömist Lampardi platsil nägi? gerrard oli koguaeg nähtaval, aga lampardi nime ma küll kordagi kommentaatori suust ei kuulnud.

Becks oli super.
                        Cambell oli da silvast 4 korda aeglasem.
                        Väravavahi kohapealt.. ma kuulsin miskit juttu, et robinson olla trennis nii jube olnud, et pandi carson tema asemel.... khmm.. kas on võimalik olla veel hullem kui Carson? nad peaks meilt Londaku ära ostma, ei tegelt võtku pooom, londak noor ja temast meile veel kasu. Ütleme nii, et van der Sar oleks kõik need 3 kolli ära võtnud. Esimese oleks mina ka ära võtnud, teise puhul oleks pidanud julgemalt vastu jooksma ja pallile libistama (ja muidugi kui ründala lükkas palli kõrvale, siis pidanuks veel proovima sellele liigutusele reageerida, sest tegelt oli see lüke väga väravavahi lähedale), mitte ootama, mida ründaja teeb, ja kolmanda puhul oli mu arust carsoni reaktsiooniaeg ikka väga masendavalt pikk.

ja seda et mu arust peaks walcott olema inglise kooondises iga kell enne kui bent või defoe. vaatasin U21 mängu portuga ka.. ainuke nimi keda kuulsid oligi walcott.

Nüüd tuleb välja mõelda, kelle poolt olla EMil. Horvaatia kindlasti, nad on juba 98ndast alates sümpaatsed old, aga vist ka saksamaa ja sis ehk hispaania. Eks näis. Edu

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
                          väheusutav!

mis puhul see ampelmann väravasse pandi, ülejäänud väravavahtidel olid tähtsamad toimetused parajasti käsil?
                          ju korüfee arvas, et vanadel tegijatel ei pea närv vastu... aga noh, Blunder oli värvas täitsa ehmunud ja kaotsi läinud kassipoja näoga.
                          Kahju, sest nüüd O'Neill mõtleb tungivalt, kas tasub ikka Carsonist EPLi kalleim väravavaht teha.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

see pall väravasse lasta oligi oneilli plaan, et carsonit enam koondisse ei võetaks ning ta mingi mõtetu koondise eest ennast ei vigastaks.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                              just 2 sekundit enne seda posti kopeerisin sama pildi aadressi bbcist. ja pildiallkirja panid ka tuuri
                              Tolle pildi allkiri peaks olema hoopis 'I'll get me croat'.

(Panin mingist sopakast tuuri, muidugi, ega ma ise nii andekas pole.)
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kolmanda värava puhul nii väga Carsonit ei tambiks, sest väravavaht ei pea eeldama, et kaitsja lähenevat palli nähes end selle eest kõrvale tõmbab. Siis enam muidugi ei jõudnud hüpata. Värava tagusest kordusest oli see olukord päris hästi näha. Aga see esimene koll. Paul oleks ära võtnud...
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X