Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
£28m muidugi pisut teine tera kui £23,7m ja £25m mis vahepeal meediast läbi käisid, aga viimaste puhul räägiti ka add-on'idest, mis kokkuvõttes võinuks tähendada samuti kogusummat 30 milli kanti. Siinkohal tänusõnad selle tehingu finantseerijatele Man Utd'ile ja Moyesile.
Super nädal lihtsalt - E: Besic, T: Barkley, K: Lukaku ... Paluks nüüd jätkuks N: Mirallase lepingupikendus ja R: Henen
E: tegelt oli ikkagi 25+3 see üleminekusumma (kui Echot ja Guardianit uskuda)
Lihtsalt meeldetuletuseks, sama mees oli ka viimasel hooajal Evertonis.
Mistõttu võibki tulev hooaeg edukam olla. Elu oluga on juba kursis, kohaneda pole vaja. Samuti on poisil endal olemas klubi, kus kindlalt mängida saab ja pole vaja vahepeal mõtteid mõlgutada, mis järgmine aasta saab.
Mourinho näitas taas, et tal pole aimugi kellegi arendamisest või noortele võimaluste andmisest ning pani kõik munad jälle kogenud meeste korvi. Aga pole muidugi hullu, kahe aasta pärast plekitakse £60m Lukaku tagasiostmiseks ja kõik on endiselt rõõmsad.
Kui mees tuleb meedias lagedale jutuga, et tahab saada "garantiisid" enne hooaja algust, siis head teed minu poolt!
Sellest pole hullu, et ära läks. Kui ei taha klubi eest mängida, siis mis teha. Aga kui see hind seal moya toodud artiklis on reaalne, siis see on küll bollocks.
Palju te siis tahtsite? Krt slle venna eest isegi palju makstud. Võib vabalt siit flopata ka..
Sellest pole hullu, et ära läks. Kui ei taha klubi eest mängida, siis mis teha. Aga kui see hind seal moya toodud artiklis on reaalne, siis see on küll bollocks.
Suurt tilligi, aga neid "done deal'e" on ennegi olnud. Loomulikult on pärast hea öelda, et "ma ju ütlesin", aga muidu selline ilma viiteta hapukurgihooaja transferite kuulutamine on suht elninjo9 lüke mu meelest.
Suurt tilligi, aga neid "done deal'e" on ennegi olnud. Loomulikult on pärast hea öelda, et "ma ju ütlesin", aga muidu selline ilma viiteta hapukurgihooaja transferite kuulutamine on suht elninjo9 lüke mu meelest.
Pfft, get real. Its done.
Mourinho näitas taas, et tal pole aimugi kellegi arendamisest või noortele võimaluste andmisest ning pani kõik munad jälle kogenud meeste korvi. Aga pole muidugi hullu, kahe aasta pärast plekitakse £60m Lukaku tagasiostmiseks ja kõik on endiselt rõõmsad.
Leave a comment: