Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tervitused siinkohal malagarile, Conversele, Katkule ja Wingbackile
Olen juba varem tunnistanud, et Martinez on mulle ühe korraliku humble pie serveerinud see hooaeg. Võin seda siingi öelda . Iseenesest on mul hea meel, et Evertonil temaga hästi läheb - laske aga edasi.
Need 15% on vist sõna bitter definitisioon. Vihkavad 'pooli rohkem kui armastavad Evertoni. Ise pooldan küll Evertoni jõudmist Meistrite Liigasse. Samuti oleks päris põnev, kui mõlemad Liverpooli klubid taaskord liigatabeli tipus domineeriksid. Need viimaste aastate 6ndad ja 7ndad kohad pole just saavutused, millega naabri ees kelkida. Evertoni fännid võivad küll vahel kibestunud olla, kuid üldiselt on tegu sümpaatse klubiga ja 'poolil nendega sellist rivaliteeti pole, nagu neil on seda Unitediga. Ma arvan, et kui Everton oleks City'ga tiitli eest võitlemas, siis pooldaks suur osa 'pooli fänne ikkagi Evertoni.
See 'pooli 2010. aasta mäng Chelseaga on siin naljakas võrdlus. 'poolil oli toona ikkagi ML rong juba läinud, ja kaotusel polnud enam suurt tähtsust. Evertonil on ikkagi reaalne võimalus veel Meistrite Liiga eelringi jõuda ja just sellepärast ongi imelik vaadata, et leidub ka selliseid siniseid, kes parema meelega jääks korralikust rahasüstist ilma kui see tähendaks seda, et naabrid liigat ei võida.
See on siiski üsna marginaalne vähemus, kelle jaoks naabrite triumf ületaks kõik taluvuse piirid. Evertoni põhifoorumis oli hiljuti pikk thread koos hääletusega sel teemal ja mõistuse hääl jäi selgelt peale:
Mulle ei meenu lähiajal mitte ühtegi taolist näidet, kus mõne klubi fännid eelistaksid CL-i asemel konkurentidele kaikaid kodarasse loopida. Totu vaevalt siis CL-ile nii lähedal oli kui Everton praegu.
Ma ju ütlesin, et kaugel muinasajal.
Ja noh totudel on inglismaal alati leidunud fänne, kes on enda meelest alati CL-ile lähedal.
Klubi suurusega või väiksusega pole sellel midagi pistmist. Pigem üsna sageli esinev dilemma tugeva rivaliteediga klubide fännkondade puhul, eriti kui on veel sama linna klubid ka. Kaugel muinasajal, kui Arsenal veel tiitleid võitis, kuulsin ma ingilisekeelses meedias paar korda sarnaseid heietusi Tottenhami fännide suust näiteks ja kindlasti on näiteid veelgi ja kõigist liigadest.
Mulle ei meenu lähiajal mitte ühtegi taolist näidet, kus mõne klubi fännid eelistaksid CL-i asemel konkurentidele kaikaid kodarasse loopida. Totu vaevalt siis CL-ile nii lähedal oli kui Everton praegu.
Päriselt kutsusid Evertoni väikeklubiks? lols. Ühe teise väikeklubi toetajad olid 2010ndal kohati hirmsa ja kohutava vene klubi poolt, sest et muidu oleks Manu 19nda tiitli võitnud. Kulmineerus põhivõll Stiivi standard hollivuudikaga otse Drogba rajale, et Anfieldil 1-0 ette minna.
Üldiselt, kui City võidab, siis on see foorum palju rahulikum. Toetajaid kas pole või need paar tükki ei tõuse kohutavalt õhku täis. A kui pool võidaks, siis Sleep teeks öövahetust selle ülbitsemise kustutamisega (ironic I know, aga see on lugu mõneks teiseks päevaks). Ja kui teemasse, siis Evertoni top 4 püüdlusi toetan igal juhul.
Klubi suurusega või väiksusega pole sellel midagi pistmist. Pigem üsna sageli esinev dilemma tugeva rivaliteediga klubide fännkondade puhul, eriti kui on veel sama linna klubid ka. Kaugel muinasajal, kui Arsenal veel tiitleid võitis, kuulsin ma ingilisekeelses meedias paar korda sarnaseid heietusi Tottenhami fännide suust näiteks ja kindlasti on näiteid veelgi ja kõigist liigadest.
Siiski ei tasu ära unustada ka Spursi, kellel vähemalt paberil viimased mängud suht kerged olema peaksid.
No nt Stoke ja West Ham võõrsil oleksid Spursile parajad pähklid ka siis, kui neil mäng klapiks, seda enam siis praegu kui väljakul täielik kaos ja bardakk valitseb. Ja (kui täna Sunderlandi võidetakse) tuleb ikkagi veel tagasi teha 5-7 punkti, mitte 1-2 punkti.
Nüüd on muuhulgas ülioluline, et Fulham (ja/või Sunderland) tõsiselt WBAle ja Norwichile kuklasse hingaks ja relegatsiooni äärel hoiaks, et nood viimases kahes voorus Arsenalile mingitki vastupanu osutaks. Goonerite ülejäänud kolmel vastasel (WHU, Hull, Newcastle) pole millegi peale heidelda ja karta on, et neis mängudes Arsenal punkte ei kaota. Krt tegelt ükskõik mispidi vaadata on Arsel viiemänguline võiduseeria soojas, olgu nende vorm ja vigastuste nimekiri milline tahes.
Siiski ei tasu ära unustada ka Spursi, kellel vähemalt paberil viimased mängud suht kerged olema peaksid.
Nüüd on muuhulgas ülioluline, et Fulham (ja/või Sunderland) tõsiselt WBAle ja Norwichile kuklasse hingaks ja relegatsiooni äärel hoiaks, et nood viimases kahes voorus Arsenalile mingitki vastupanu osutaks. Goonerite ülejäänud kolmel vastasel (WHU, Hull, Newcastle) pole millegi peale heidelda ja karta on, et neis mängudes Arsenal punkte ei kaota. Krt tegelt ükskõik mispidi vaadata on Arsel viiemänguline võiduseeria soojas, olgu nende vorm ja vigastuste nimekiri milline tahes.
Leave a comment: