Ühtlasi tutvustati ka kolmandat särki, ma ei oska suurt midagi arvata. Must on äge, krae ja georgi lindid on imelikud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Eile avalikustati premmi ja Meistrite Liiga nimekirjad - kõik on väga hästi ära seletatud siin.
Ühtlasi tutvustati ka kolmandat särki, ma ei oska suurt midagi arvata. Must on äge, krae ja georgi lindid on imelikud.
-
Aga äkki ikkagi tuleb veel temast midagi? Ja rekord peaks Tomas Kalasile kuuluma?
Leave a comment:
-
Matej Delač'i rekordi peab ju keegi millalgi üle tegema. Naeruväärne.Algselt postitas Epic Vaata postitustÜkski aken ei ole õige aken ilma Piazoni välja laenamise uudiseta. Õnneks saadi sellega lõpuks hakkama.
Leave a comment:
-
Ükski aken ei ole õige aken ilma Piazoni välja laenamise uudiseta. Õnneks saadi sellega lõpuks hakkama.
Kaheksa klubis veedetud aasta jooksul seitsmes laenuklubi. Siniste enda eest on platsile saanud ühes Premi matšis ja kahes liigakarika kohtumises. Jaanuaris tuleb turjale 26. eluaasta ning lepingut Chelseaga olevat veel 2022 suveni.
Leave a comment:
-
Kaheotsaga asi samas hea näha, et premmi alateema on viimasel ajal nii hoogu sattunud. Eks hetkel tegelikult Chelseal ei ole ka sellist pinget ega ootusi peal, et mõnest punktikaotusest kohe arutelu käima tõmmata ja paraku mäng on hetkel veel roostes ja kogu uus formatsioon-stiil ning koosseis lihtsalt võtab selle oma aja. Meie jaoks on see ikkagi üle pikkade aastate selgelt noorim koosseis ning selgeid liidreid meeskonnas hetkel nagu ei olegi ja eks igalühel on võimalus hetkel selleks tõusta.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKurb oli vaadata, et chelsea teema pold isegi esimesel leheküljel. (Aga kõige noorem meeskond kuulub ikka ühele teisele premi klubile.)
Leave a comment:
-
Kurb oli vaadata, et chelsea teema pold isegi esimesel leheküljel. (Aga kõige noorem meeskond kuulub ikka ühele teisele premi klubile.)Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMeil uus treener, uued noored poisid meeskond maksab veel kooliraha - osadel oli premmi debüüt alles. Aga su kommenteer oli täitsa asjalik ma arvatavasti ise oleks samas situatsioonis midagi sarnast teinud
Fännikultuuri lahutamatu osa 
Leave a comment:
-
Meil uus treener, uued noored poisid meeskond maksab veel kooliraha - osadel oli premmi debüüt alles. Aga su kommenteer oli täitsa asjalik ma arvatavasti ise oleks samas situatsioonis midagi sarnast teinudAlgselt postitas Linnupoja Vaata postitustTervitused Nasfalile hahahahahaha
Fännikultuuri lahutamatu osa
Leave a comment:
-
võit mängiti maha,kaotust ei tulnud,1 punkt tabelis juures,pole ka kõige halvem päev,noored on tublid.
Leave a comment:
-
Ma olen küll kergelt biased, aga ma arvan, et ManU kaotas täna nõrgemale tiimile punkte kui Chelsea...Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustTervitused Nasfalile hahahahahaha
Leave a comment:
-
Rahune, tee üks veganpitsa vms.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustTervitused Nasfalile hahahahahaha
Leave a comment:
-
Ennäe, saigi võiduarve avatud. Mängu ei näinud, aga tore, et noorsinised jälle nimed kirja said. Eriti hea meel Abrahami pärast. Vast aitavad need väravad nii möödunud masendust minimeerida kui ka tulevikuks jalavärinat vähendada. Järgmine nädal näeme!
Leave a comment:
-
3 mängijat akadeemiast vist, või eksin?Algselt postitas Argo80 Vaata postitustakadeemia võit täna
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: