Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Inglise jalgpallile ehk hea uudis, mõni potentsiaalne Vitesse mees saab äkki siiski põhiklubis võimaluse.
    See on tegelikult klubi tuleviku ja olukorda vaadates väga positiivne uudis. Kogu see laenuakadeemia värk on ülekätte käinud juba aastaid ning keegi õieti ei hoomagi enam, mis toimub ning ehk nüüd saavad need read korda.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Inglise jalgpallile ehk hea uudis, mõni potentsiaalne Vitesse mees saab äkki siiski põhiklubis võimaluse.

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Edasikaebus lükati tagasi ehk aken nüüd ametlikult kinni järgnevad kaks merkaadot!

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    See CL oli ainukene päästerõngas meile ja tänu sellele ehk suudame ikkagi enamik staare meeskonnas hoida.

Kui Hazard tahab ikkagi, siis las ta lahkub ja eks ta on selle välja ka teeninud ja ta on alati ikkagi endast kõik andnud klubi jaoks.

Kui me Euroopa Liiga peaksime ära võitma, siis oleks nagu veidikene nadi Sarrile hundipassi ka anda, sest Premmi top 3+EL on ikkagi väga korralik saavutus. Võibolla ehk olekski hea talle teine hooaeg kindlasti veel anda ja las teeb korraliku preseasoni ning on tal ju valida laenumängijate seas kõvasti kvaliteeti meeskonda.

Hetkese seisuga keda tahaks kindlasti meeskonnas näha järgmine hooaeg

Varasemalt mainitud Tammy Abraham

Emersoni võiks rahulikult minema saata ja tuua backupiks Ola Aina, kes on teinud väga korraliku hooaja Torinos

Kurt Zouma peab lihtsalt meil taas mängima hakkama, sest ta on fantastiline olnud Evertoni eest ja oli ennem vigastust ka meil vaata, et meeskonna parim keskkaitsja teatud periood. Kohustuslik.

Bakayoko oleks kindlasti ka pingil Backupiks ikkagi okei vahetusmees ja tahaks ka, et jääks.

Batman ja Morata peaksid ka kindlasti tagasi tulema. Morata on leidnud nüüd enesekindluse ja ehk sobitub nüüd vähe paremini ja hakkab ka meil tegema.

Clarke Salter-Kasey Palmer-Lewis Baker võiksid kõik tegelikult rotatsiooni lisanduda ja saaksid kindlasti karikates jne väga hästi hakkama, kuid kas nad ise selliste rollidega nõus on see on juba omaette küsimus.

Pigem isegi teeb meile meeskonnale see transfer ban mingilmääral head ja saab ehk nüüd asjad selgemaks, et kellest üldse on meeskonnale kasu ja kellest mitte ning saab read puhtamaks.

Mario Pasalic ka kindlasti, kes Atlantas on lõpuks tipptasemel suutnud ennast tõestada.

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Teiste tulemuste valguses on top 4 kindel - peab meeldima

Ühtlasi ka kõike head ja paremat ning aitüma kõige eest Gary Cahill! Sai täna natuke aega kaptenipaela kanda ja kodustaadionil fännidega hüvasti jätta. 2012 aasta CL-i võitnud satsist üks kahest, kes klubis alles.

Leave a comment:

• M1kker
    replied

head teed noorele Hazardile.

aga kuna RM teemas juba sahistatakse et Benzema ja Ramos Edenit instagramis followivad et siis põhimõtteliselt on kusi kaelas. loota ju võib, aga eks see ole poole jalaga tehtud diil juba viimased 4 aastat olnud.

Algselt postitas woodoo Vaata postitust
    Neljapäeval ei mängi?
    touche, tõenäoliselt siiski mängib. praeguse hetkega (66min played) on Frankfurt võõrsil Leverkuseni vastu 6-1 taga, nii et hoidkem kõik pöidlaid et me lööks kaks korda rohkem, läheks finaali, paneks finaali kinni ja jääks veel premmis ka kolmandaks, sest Arsenal suutis ennast ka täis Spursida. küll siis Hazard jääb

Leave a comment:

• woodoo
    replied
    Algselt postitas M1kker Vaata postitust
    täna on Edeni viimane kodumäng Stamfordil, loodame et nii ei ole..
    Neljapäeval ei mängi?

Leave a comment:

• M1kker
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kovacic ei ole kindlasti tühikargaja ja ta on väga okeilt tegelikult mänginud lihtsalt hetkel ei tasu teda rohkem mängitada, sest me ei saa teda endale osta nvn. Mina ise ootaks, et Tammy Abraham saaks nüüd esindusmeeskonda vahetusmeheks. Samas on meil seal niigi Batmanid, Moratad, Giroud jne
    ma ei saa nõustuda. Kovacic ei ole halb mängija, aga ta ei ole meie jaoks see mees, keda vaja. kõik sõltub sellest kas peatreener jääb või vahetub. Sarri süsteemis on ta lihtsalt teine Jorginho tüüpi kutt, kuigi oleks vaja Hamšikut. tal on tublid näitajad kaitsefaasis, aga kui me peame tema peale lootma kui ründava pooliku peale jääb väga kahvatuks. hetkel jääks vasaku CAM koha peale RLC > Barkley > Kovacic. kui suvel Mount tagasi tuleb, läheks ka Mount suure tõenäosusega seal järjekorras temast ette. olen nii palju nõus et on mänginud "okeilt", aga meil ei ole hetkel vaja okeisid mängijaid.
    Abrahami koha pealt võib alla kirjutada küll, on paar hooaega varbaid kasta saanud, praegu oleks õige aeg ta teiseks viiuliks võtta. esimese koha pealt vast hakkama ei saaks - aga taaskord eks sõltub palju mis saab Batshuayist, Moratast, Giroudist. Giroud ise tahaks mängida esimese tiimi mehena, seega ei imesta kui sääred teeb.

kasutame nüüd ükskord äkki teiste libastumised ära, võtame kolmanda omale ja läheme kiirele suvepuhkusele. hooaeg on päris närviline olnud ja tegelt on päris kummaline et vaatamata kõigele oleme me veel EL'i heitluses ja premmis on top 4 päris reaalne võimalus.
    Watfordi vastu siis meedia pasundamise taustal on karta, et täna on Edeni viimane kodumäng Stamfordil, loodame et nii ei ole.. aga juhul kui on siis Pulisic mängis eile BVB eest hästi, seega problem solved.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas M1kker Vaata postitust
    ma arvan et üks pask mida me teha saaks olekski "oma juurte juurde" minna. Jorginho, keda ma ise suureks karvaseks piidriks pidasin on hooaja teises pooles hakanud näitama ikkagi täitsa mängu ja aina rohkem on näha et kui mängib kokku Loftus-Põsega, et asjal on siiski jumet. Sarri-ball üritab praegu murda aastaid stoilist seisa-ja-kontra stiilis jalkat ja ega mehed ei hammusta kohe ühe hooajaga läbi.
    veel vähem kui peaks juhtuma see, et saame transfer banaani, no siis oleks küll puhta puts majas. esiteks kui sackida treener ja lasta uus mees platsi, ei saa olemasolevast deadwoodist midagi muuta ja teiseks hakkaks mehed jälle uuesti õppima süsteemi mida neile mitu kuud sisse pekstakse.

tegin siinjuures huvitava avastuse täna et Drinkwater on 130k/week palga peal ja on meil klubis VEEL 3 aastat. kurat kus on elu peal mees, ah? pealegi on Sarri juba teinud sammu mida pole väga paljud treenerid teinud ja on mängitama hakanud noori - nojah, RLC pole enam teab mis noor ja CHO oleks võinud tegelikult enne seda lõputut kirumist ka palju rohkem mängida, aga ma usun et arvestades mis surve Chelsea tooli peal istudes on, siis on mees päris tublisti teinud. kui järgmine hooaeg Ampadu, James ja miks ka mitte Mount ka veel ilma tegema hakkaksid, saaks vabalt Drinkwateri, Kovacici, Zappacosta, Mosese sugused tühikargajad leivale saata ja hakata midagi päris põnevat ehitama.
    Kovacic ei ole kindlasti tühikargaja ja ta on väga okeilt tegelikult mänginud lihtsalt hetkel ei tasu teda rohkem mängitada, sest me ei saa teda endale osta nvn. Mina ise ootaks, et Tammy Abraham saaks nüüd esindusmeeskonda vahetusmeheks. Samas on meil seal niigi Batmanid, Moratad, Giroud jne

Leave a comment:

• M1kker
    replied
    ma arvan et üks pask mida me teha saaks olekski "oma juurte juurde" minna. Jorginho, keda ma ise suureks karvaseks piidriks pidasin on hooaja teises pooles hakanud näitama ikkagi täitsa mängu ja aina rohkem on näha et kui mängib kokku Loftus-Põsega, et asjal on siiski jumet. Sarri-ball üritab praegu murda aastaid stoilist seisa-ja-kontra stiilis jalkat ja ega mehed ei hammusta kohe ühe hooajaga läbi.
    veel vähem kui peaks juhtuma see, et saame transfer banaani, no siis oleks küll puhta puts majas. esiteks kui sackida treener ja lasta uus mees platsi, ei saa olemasolevast deadwoodist midagi muuta ja teiseks hakkaks mehed jälle uuesti õppima süsteemi mida neile mitu kuud sisse pekstakse.

tegin siinjuures huvitava avastuse täna et Drinkwater on 130k/week palga peal ja on meil klubis VEEL 3 aastat. kurat kus on elu peal mees, ah? pealegi on Sarri juba teinud sammu mida pole väga paljud treenerid teinud ja on mängitama hakanud noori - nojah, RLC pole enam teab mis noor ja CHO oleks võinud tegelikult enne seda lõputut kirumist ka palju rohkem mängida, aga ma usun et arvestades mis surve Chelsea tooli peal istudes on, siis on mees päris tublisti teinud. kui järgmine hooaeg Ampadu, James ja miks ka mitte Mount ka veel ilma tegema hakkaksid, saaks vabalt Drinkwateri, Kovacici, Zappacosta, Mosese sugused tühikargajad leivale saata ja hakata midagi päris põnevat ehitama.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Ma vaatasin eile ainult esimest poolaega. Ja see oli küll kohutav sitt! Et paariaasta tagused meistrid võivad olla nii kaikad, on lausa hämmastav.
    Jorginho tundub suht Oscari keiss (ümber tema ehitame satsi), aga viimane vähemalt suutis midagi toota. Kantet on kurb vaadata ja Willian ei istu kuidagi mängupilti (see on veits wtf tegelikult).

Et tore eksperiment see Sarripall, aga läheks ehk tagasi juurde juurde?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ma eile emotsioonipealt tegin tõesti Giroudile natukene liiga, aga ausalt võtta, siis üks viimased 30 minutit lausa karjus Higuaini järgi. Kontroll oli meiekäes ning Frankfurdi kaitses olid augud ja see rebenes, aga Giroud oli juba liiga väsinud ning ta ei suutnud midagi pakkuda. Sellessuhtes Higuaini tugevus ongi ju see kohavalik ja ründes positsioonide leidmine ning eile oleks ta olnud lausa ideaalne ning selleks me ju selle venna üldse tõime.

Samuti olid pingil olemas Ross Barkley, kes oleks näiteks Kante-Jorginho asemele võinud tulla ka viimaseks 20 minutiks ning pakkuda veel rohkem käike ettepoole. Või kasvõi Alonso wingbackiks. Sellessuhtes ajab Sarri puhul juba tükk aega närvi see, et meil on väga häid käike pingil, aga me lihtsalt ei kasuta neid.

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Korralik esitus üle tüki aja jälle. Viik väga hea tulemus, kuigi oleks ka võinud võita isegi(andmata pennal+ Luizi latt). Hazard mängis kah ainult 30 minsa. Kõik tip top koduseks jalaks. Samas teades Chelskit see hooaeg, siis pole siin kindlat midagi veel Ja mina Nasfaliga ei nõustu Giroud kohalt...minu arust täitsa asjalikult mängis tipus, kuigi Higuaini oleks võinud lõpus proovida küll.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Said ise ka ju aru, et näite mõte polnud selles, et konkreetselt mängija teeb ja kritiseerib sama asja tegemist teiste poolt. Mõte on lihtsalt silmakirjalikus välja tuua selles jutus.

Siin Su jutt kõlab nagu Chelsea oleks teinud seda ühes või kahes mängus elus. Samas minu silmis kui keegi küsiks "mis on Chelsea DNA?" siis vastus kõlakski - "lööme 1 ära, tõmbame 10ga kaitsesse ja tapame mängu nii et vähe pole". No selline klassikaline Mou värk (kes tahate või ei, on olnud Chelsea moodsa aja A ja O).

Jah, viimasel ajal on üht teist muutunud, aga Sarriball on selle hooaja ime (ja ilmselt on juba õige pea unustatud koos sellele nime andnud treeneriga).
    Kui näite mõte polnud selles, et konkreetselt mängija teeb ja kritiseerib sama asja eest teisi, siis ei tasu konkreetsetest mängijatest näiteid tuua, kuivõrd need pole asjakohased. Miks? Sest mängija valib oma käitumise ise või järgib treeneri juhtnööre, samas kui fänn ei oma mitte mingit kontrolli või mõju mitte ühegi platsil toimuva tavapärase mängusündmuse suhtes. Kui fänn kiidab heaks omade ajaviitmise ja heidab seda teistele klubidele ette, siis on see Neymari näide sobiv, sest mõlemal juhul on tegu teadliku valikuga erinevatele pooltele erinevaid standardeid rakendada.

Mingit automaatset 'avatar on Chelsea logo- seega kiidab heaks kõik selle klubi tegemised' järeldust lihtsalt ei saa teha, see on jabur. Klubi ja fänn on kaks eri asja. Ühe meelsus ei võrdu kohe sajaprotsendiliselt teise meelsus. Kui klubi arvab, et Pochettino on õige mees neid juhtima, siis ei pea seda sina arvama. Kui klubi arvab, et Mourinho mängustiil on nende jaoks the way to go, siis ei pea seda mina arvama. Kui Mourinho arvab, et mängu tappa tulemuse nimel on okei, siis ei pea seda mina arvama. Ja mina ei arva, et Chelsea ajaviitmine on okei. Või kellegi teise oma for that matter. Ja see arvamus iseeneses ei ole silmakirjalik.

Kui algse postituse teinud szandor leiab, et 'fakjee Chelsea ajaviitmine on tore, teiste oma suxx', siis on ta tõesti silmakirjalik, aga tolle postituse põhjal sul seda infot polnud ja seega väide, et tema laitev arvamus teiste ajaviitmisest on silmakirjalik, on põhjendamatu.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Higuaini vabanduseks võib öelda, et ega ta ei ole veel väga kohaneda ka saanud. Samas on ta liigas ikkagi löönud poole vähemate mängudega rohkem kui Giroud.
    Vaatasin huvi pärast numbreid.

Higuain 12 mängu (11 algkoosseisus), 929 minutit, osaline neljas väravas (4+0).
    Giroud 25 mängu (7 algkoosseisus), 817 minutit, osaline kuues väravas (2+4).

Seejuures on Giroud 11 kohtumises mänginud 15 või vähem minutit.

Leave a comment:

Working...
X