Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• j6u1uv4n4
    replied
    Roberto di Matteo asendajaks ja krdi Chelsea võidab CLi jälle?

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Idekas oleks Lamps hooaja lõpuni hoida ja varakult Nagelsmanniga diil ära teha suveks.
    Uuel hooajal ilma CL'ita Premm ära võita ning algabki Chelsea valitsemisaeg.

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    https://www.telegraph.co.uk/football...acked-chelsea/

Dunno kas see vend jaurab niisama, aga
    Rumorid kõlavad igast suunast, tõepoolest. Eks ole näha - kindla asendaja kohta on hetkel raske spekuleerida. Benitez on vaba miis hetkel

Mina muidugi annaks Super Frankile aega, aga eks Abra süütenööri teame me ju kõik. Oehjah.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Dunno kas see vend jaurab niisama, aga

Leave a comment:

• Gutman21
    replied
    TRUE ✅ Massimiliano Allegri is off the list of @chelsea. Thomas Tuchel is the favorite, Rangnick the alternative. Chelsea try to end the season with Lampard

Christian Falk twitteris.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    No üks klubilegend saigi võimasluse ja on parasjagu hädas. Hasenhüttl on korra juba Werneri juhendaja olnud, ise eelistaks teda igal juhul Tuchelile.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust
    Käivad ka kõlakad, et uus peatreener võiks rääkida saksa keelt. Kuigi ilmselt kõige esimene nimi, mis kõigile pähe tuleb on Tuchel, siis ma ootan huviga millal saab alpide-Klopp Ralph Hasenhüttl võimaluse kuskil suurema klubi eesotsas olla. Arvan, et nt Chelseas, kus on mängupildile vastupidiselt noori ja kiireid mängijaid, võiks ta väga hästi hakkama saada. Mehel on Kloppi+Pochettino (alustas samuti UK-s southamptoni pukis) hõngu.
    Ah, küll toovad John Terry. Aitab neist välismaalastest küll, võiks klubilegendile võimaluse anda.

Leave a comment:

• Arsenaalium
    replied
    Käivad ka kõlakad, et uus peatreener võiks rääkida saksa keelt. Kuigi ilmselt kõige esimene nimi, mis kõigile pähe tuleb on Tuchel, siis ma ootan huviga millal saab alpide-Klopp Ralph Hasenhüttl võimaluse kuskil suurema klubi eesotsas olla. Arvan, et nt Chelseas, kus on mängupildile vastupidiselt noori ja kiireid mängijaid, võiks ta väga hästi hakkama saada. Mehel on Kloppi+Pochettino (alustas samuti UK-s southamptoni pukis) hõngu.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Kõlakad on sellised, et Chelsea ei taha ajutist treenerit ja laseb Lampardil hooaja lõpetada.

Leave a comment:

• Converse
    replied
    Täielik farss, mismoodi coach mängijad väljakule asetab nädalast-nädalasse, see ei väsi mind alati pahviks löömast.

Mingist konkreetsest mängujoonisest ei ole juttugi, avavilest alates siunasid 3 Lesteri mängijat igal võimalikul hetkel palliga olevat Chelsea mängijat. (postituse lõpus illustreeriv pilt taktikalisest meistriklassist!) Pallivaldamise numbrit vaadates saaks täiega onada ja kummis rinda taguda, aga kui pall käib 90 minutit taktis GK-DEF-MID-GK, siis on sellest vähe tolku.

Mängu jälgides olen veendumusel, et nii mõnigi mängija mõtleb platsil olles: "what the fuck am I supposed to do?". Kindlasti ei pea siinkohal silmas ainult Havertzit, kes mängib algusest lõpuni nagu veeretaks palli 3-0 eduseisul.

Ilmselgelt ei saa kõike ainuüksi treeneritetiimi kaela ajada, sest koos minnakse läbi paksu ja vedela, aga praegu on mul kui asjatundmatul kõrvalseisjal päris selge pilt, et kummale poole see paat vägisi kreeni on.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Tassike Vaata postitust
    Leicesteris toimib scouting perfektselt. Pea alati leiavad kallilt müüdud staari asemele odavalt samaväärse või veelgi parema.Näiteks Castagne on minu arust selgelt Chillist parem olnud, kaitse on peale Maguire lahkumist parem kui koos temaga. Vaadake Maddisoni, Fofanat, Justinit, likviidsust on Leicesteris rohkem kui vaja. Sümpaatne ja targalt toimetav klubi, mida ei saa kahjuks öelda Tšelski kohta.
    Nampalys Mendy, Ahmed Musa ja Islam Slimani tervitavad, aga muus osas küll.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Igal juhul tahaks, et Lamps teeks Kristalit ja oleks uue treeneri abiline.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Imelik, et siinsed just peale tänast mängu nii leilis on. Leicester on ikka väga tugev vastane, kes on peale tiitlit suurte sekka stabiilselt püsima jäänud. Ja ma ei ütleks, et kaotus täielik pettumus oleks olnud. Ma oleks palju üllatanum olnud, kui Chelsea oleks võitnud 2:0 selle mängu. Päris tõsiselt. Seis on lihtsalt selline praegu klubis.
    Seis on praegu selline, et me ei saa top-10 satside vastu mitte kuidagi hakkama. See ei ole seis, see on tendents. Ja halb tendents.
    Kaotusi ikka tuleb ette, eriti kui sats on alles uus ja kokkumängu veel päriselt pole. Aga need kaotused nagu Cityle, Leicesterile või Arsenalile... kus puudus igasugune võimalus. See lihtsalt ei ole kohane sellisele klubile.

Leave a comment:

• Ants69
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Leicester oli tubli, aga nad ei löönud meile täna klassipealt reaalselt väravaid. Mõlemad väravad küpsetasime ikkagi totaalselt ise.

Ründemäng on ümmargune, aga no probleem ongi ideetus. Mängijad individuaalselt söödavad väga hästi ja teevad super äärevahetusi, aga mitte keegi ei tea kuhu peaks edasi liikuma/söötma ja kus keegi peaks olema. Võetakse sööt maha ja siis tõstetakse pilk ja hakatakse otsima ning vastaste liinid saavad ennast korda. Leicesteril sujub kõik palju paremini ja rünnaku lõpetamine on samuti palju teravam. Teatakse kuhu ja millal sööta ning kes kuhu liigub. See näitab ära, et backstage on meil kõik totaalselt lappes.

Esimene hooaeg Lampard täitis oma ootusi ja Cl koht oli eesmärk ning see ka saavutati. See hooaeg on läinud perse, aga täiesti 0 ring see Lampsi palkamine polnud.

Ja 250 miljonit on ikkagi väga Well Spend, sest mängijad on world class kelle saime. Probleem on selles, et Lamps ei suuda neid mängima panna mitte selles, et tegu oleks kehvade meestega.
    Ise mõtlen ka pigem, et kui ükskord peaks tulema peatreener, kes selle meeskonna mängima paneb, võib tselsi päris vägevaks saada. Ainest kindlasti on.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Leicesteris toimib scouting perfektselt. Pea alati leiavad kallilt müüdud staari asemele odavalt samaväärse või veelgi parema.Näiteks Castagne on minu arust selgelt Chillist parem olnud, kaitse on peale Maguire lahkumist parem kui koos temaga. Vaadake Maddisoni, Fofanat, Justinit, likviidsust on Leicesteris rohkem kui vaja. Sümpaatne ja targalt toimetav klubi, mida ei saa kahjuks öelda Tšelski kohta.

Leave a comment:

Working...
X