Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

vaat, kui tore artikkel peale Villa mängu

Another and another clean sheet for Tim Howard. That is 12 from 20 matches. Rarely has a Manchester United player fitted into their line-up in such a seamless fashion in the last decade. United have used 10 different keepers since the departure of the legend Peter Schmeichel but the American truly is the No 1. Without the eccentricities of Fabien Barthez and with the reactions and command of his area that marked the Great Dane out as the world’s best, Howard’s way has proved the best for Alex Ferguson. Fergie’s men have conceded only nine goals in the league this season giving them the best defensive record in the Premiership. Much of that is down to Howard not only in the way he has kept goal but how he has connected with his back four. The nerves they had with the likes of Barthez behind them have gone. They know now they have a man they can rely on and, at the same time, he is not dishing out the ear-blastings that Schmeichel became infamous for.

Kommentaar

Natuke imelikku juttu Nicky Butti suust, kes kurdab, et saab liiga vähe mängida, et teised on eelisseisundis ja et peab võibolla OT-lt lahkuma - et tema vanuses peaks rohkem mänguaega saama, kuigi ta ManU-st lahkuda ei taha. Njah, eks lugege ise täpsemalt, mul isiklikult oleks tema lahkumisest väga kahju (samas pole erilist puudust temast viimasel ajal tundnud...). Väga võimalik (teades Fergie tujusid), et taolised mõtteavaldused mitte tema võimalusi ei paranda.

Samuti saame manutd.com\'ist teada, et Solskjaeri tagasitulemine jääb viimase info kohaselt kuhugi aastavahetuse kanti.

Kuid täna oleks päris tore kindlustada esikoht ML-i alagrupis. Me saame hakkama!
      Which ship has never docked at Liverpool?
      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Me saimegi hakama. Mission accomplished for United, Stuttgart alistatud 2:0!
        Väravad van Nistelrooylt ja Giggsylt.
        Ruud vani värav oli Stuttgartile väga valus, mõnikümend sek enne esimese poolaja lõppu
        Ning Giggsy pani 58. min asjad lõplikult paika
        Väike üllatus oli see, et Timi asemel seisis väravasuul Roy Carroll, kuid ta sai oma ülesandega hakkama(puur puhas). Kuid ka Howardile on vaja puhkust anda, on ta ju väga hästi Unitedis alustanud, nagu Epic eelmises postituses kirjutas on 20-st mängust 12 lõppenud temale clean sheetiga.
        Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by dimaggio

Väike üllatus oli see, et Timi asemel seisis väravasuul Roy Carroll, kuid ta sai oma ülesandega hakkama(puur puhas). Kuid ka Howardile on vaja puhkust anda, on ta ju väga hästi Unitedis alustanud, nagu Epic eelmises postituses kirjutas on 20-st mängust 12 lõppenud temale clean sheetiga.
          See oli juba enne teada, et Fergie paneb Howardi asemel Carrolli sisse, kuna laupäeval on tähtis derby mäng Man Cityga Samal põhjusel sai ka Keano puhkust.

Muide Ruudi värava oli rekordiline 28. värav euroopas ManU särgis ning selleks kulus vaid 30 mängu, Denis Law, kes Ruudiga rekordit jagab suutis 28. värava lüüa 33 mängus Kahes mängus järjest skoorinud, loodetavasti suudab ta ka Meremehe seljataha paar palli lüüa

Kommentaar

Originally posted by Epic

Nii, PSV tehniline direktor Frank Aaresen on kinnitanud, et Manchester United ja Liverpool jahivad Mateja Kezmani, lisaks on ka Barcelona huvi üles näidanud. Suure tõenäosusega ta ka lahkub jaanuaris Eindhovenist (loodetavasti selleks, et ManU särk selga tõmmata )
            Mmm...Kezman, milline mitmekülgne ja oskuslik mängija. Väravaid põrutab kah nii et vähe pole. Minule on ta juba ammu silma jäänud ning alati tekib mul küsimus, miks ta juba mõnes suuremas klubis ei mängi. Liverpool on igatahes minuarust väga õigele huvisuunale sattunud. Kezman võiks vabalt olla just see natukene, mis tihti puudu jääb pooli\'i mängudes ehk mitmete heade võimaluste lõplik ära koksamine.
            Viimased uudised tema kohta ütlevad aga nii - Kezman ei lahku enne hooaja lõppu PSV-st. Pärast seda läheb pakkumiste ralliks lahti, loodetavasti suudab pooli\'i rahakott teiste hiidlastega võidelda. Kõige tähtsam oleks see, et Mateja mõistaks isegi, millise vea ta teeks, valides taoline kole klubi nagu ManU või Barca.

Kommentaar

Sir Alex Ferguson is apparently furious with Gary and Phil Neville for doing a television advert that shows them shivering in the Mancunian rain while David Beckham enjoys the sunshine of Madrid.
              Ferguson is said to have gone \"berserk\" because he thinks it highlights the perception of Europe\'s elite that bugs him the most - that Manchester United are inferior to Real Madrid.
              -Guardian

siinkohal kõlbaks taas tsiteerida vene menufilmi Brat2: \"Vot uroodõ!\"

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by Vince

Viimased uudised tema kohta ütlevad aga nii - Kezman ei lahku enne hooaja lõppu PSV-st. Pärast seda läheb pakkumiste ralliks lahti, loodetavasti suudab pooli\'i rahakott teiste hiidlastega võidelda. Kõige tähtsam oleks see, et Mateja mõistaks isegi, millise vea ta teeks, valides taoline kole klubi nagu ManU või Barca.
                Njah. Ma muud ei tahagi öelda, kui et loe ja imesta Neljandast korralikust (näete, kuidas arvamus Forlanist muutnud on...) ründajast kindlasti ära ei ütleks, eriti Kezmani-sugusest.
                Which ship has never docked at Liverpool?
                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Originally posted by Vince
                  Originally posted by Epic
                  Nii, PSV tehniline direktor Frank Aaresen on kinnitanud, et Manchester United ja Liverpool jahivad Mateja Kezmani, lisaks on ka Barcelona huvi üles näidanud. Suure tõenäosusega ta ka lahkub jaanuaris Eindhovenist (loodetavasti selleks, et ManU särk selga tõmmata )
                  Mmm...Kezman, milline mitmekülgne ja oskuslik mängija. Väravaid põrutab kah nii et vähe pole. Minule on ta juba ammu silma jäänud ning alati tekib mul küsimus, miks ta juba mõnes suuremas klubis ei mängi. Liverpool on igatahes minuarust väga õigele huvisuunale sattunud. Kezman võiks vabalt olla just see natukene, mis tihti puudu jääb pooli\'i mängudes ehk mitmete heade võimaluste lõplik ära koksamine.
                  Tsiteeritud postitust lugema hakates vaatasin, et päris tore - iroonia taaskord, kuid mida kaugemale jõudsin, seda rohkem selgus tõsiasi, et kirjutaja nii mõtleski. Siinkohal tekib minul küll küsimus, mida selles ründajas nähakse??? OK, mees lööb Hollandi liigas küll suhteliselt korralikult väravaid, aga see on ka kõik ning minu arvates jätab ta rohkem väravaid löömata.... Samas Euroopa väljakutel ei ole Kezman küll millegi erilisega silma paistnud, st väravaid pole Euro-mängudes tulnud ja pigem on ta mulle silma jäänud mehena, kes küll üritab, aga välja ei tule nagu eriti midagi (või olen ma siis ainult selliseid mänge näinud, kus mehel must päev??? ei tea). Siit igatahes minu arvamus, et Kezman Inglise Liigas esialgu küll läbi ei lööks ja maanduks pingile (vähemalt mainitet meeskondade puhul), kuid mine sa tea, 24-aastasel on veel nii mõnedki head aastad ees...

Kommentaar

Ka mina ei saa Kezmani armastusest aru. Jah, ta lööb palju väravaid, kuid kõik need on tap-in`id mitte just kõige ühtlasema tasemega liigas.

Kommentaar

Kezmani üks tipphetkedest oli kahtlemata punane kaart Norra vastu 2000.a. EM-l, umbes minut (jah, üks minut) peale vahetusest mängu sekkumist.

Viga parandatud
                      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                      The Special One

Kommentaar

Originally posted by Robinho

Ka mina ei saa Kezmani armastusest aru. Jah, ta lööb palju väravaid, kuid kõik need on tap-in`id mitte just kõige ühtlasema tasemega liigas.
                        ...Ruud van Nistelrooy, anyone? Ma väidaks isegi, et Kezman on hetkel mitmekülgsem mängija kui Ruud Hollandist lahkudes. ManU läks omal ajal temaga suht suurele riskile, kuid vaevalt, et nad hetkel seda ostu taga nutavad.
                        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

punanina ei ruuli!!! ta võiks manu treeneri kohalt välja peksta mina olen küll sitax , et becks maha müüdi nagu ori!

Kommentaar

lahe

Kommentaar

Originally posted by dimarozg
                              punanina ei ruuli!!! ta võiks manu treeneri kohalt välja peksta mina olen küll sitax , et becks maha müüdi nagu ori!
                              hacker:
                              nojah... jätka samas vaimus...

ManUnited on valmis tegema Ruud van Nistelrooyle 5-aastase lepingupakkumise, mis kahekordistaks hollandlase nädalapalka. Tingitud on see Real Madridi huvist Ruudi vastu.
                              Loomulikult tahab ka Beckham, et Ruud van liituks tema praeguse klubiga(mda veel)
                              See veel puuduks kui ka Ruud peaks bastarditega kampa lööma.
                              Where were you in '62?

Kommentaar

--------------------
                                \"I\'d waited long enough. I fucking hit him hard. The ball was there (I think). Take that you cunt. And don\'t ever stand over me sneering about fake injuries.\" - ROY KEANE TALKING ABOUT ALF ENG HAALAND
                                --------------------------------------------------------------------------------
                                dimaggio, PALUN vaheta oma signatuur ära ...

Kommentaar

Working...
                                X