Replying to Topic \'Manchester United\'
Eile sepistas Ruud van Nistelrooy positiivse üllatuse lüües shotlaste võrku kolm väravat
Ründepartner Diego Forlan ei tahtnud palju Ruudist maha jääda ning lõi brasside väravasse kaks palli
Loodame, et ka laupäeval mõlemad Blackburni võrku sahistavad.
Eilsetest EM valikmängude playoff kohtumisest kõige kurvem on see, et Ryan Giggsil tundub, et jääbki karjääri jooksul EM finaaliturniir mängimata
Pole ta ju enam esimeses nooruses, hea õnne korral pääseb MMile 2006. aastal aga muidu tundub, et taas üks väga hea jalgpallur peab saapad ilma erilise eduta suurvõistlustel varna riputama.
Eile sepistas Ruud van Nistelrooy positiivse üllatuse lüües shotlaste võrku kolm väravat
Ründepartner Diego Forlan ei tahtnud palju Ruudist maha jääda ning lõi brasside väravasse kaks palli
Loodame, et ka laupäeval mõlemad Blackburni võrku sahistavad.
Eilsetest EM valikmängude playoff kohtumisest kõige kurvem on see, et Ryan Giggsil tundub, et jääbki karjääri jooksul EM finaaliturniir mängimata
Pole ta ju enam esimeses nooruses, hea õnne korral pääseb MMile 2006. aastal aga muidu tundub, et taas üks väga hea jalgpallur peab saapad ilma erilise eduta suurvõistlustel varna riputama.

ja Kleberson, kellele see oli esimene värav Man U eest, kui ma ei exi. Blackburni auvärava lõi Emerton. Mäng ise eriti huvitav ei olnud, oli palju võitlust aga värava olukordi oli üpris vähe... vähemalt minu meelest
Man U mingit super mängu ei teinud, lihtsalt löödi omad head võimalused ära. Üllatuslikult oli algkooseisus Bellion, tüüp tegi suht normaalse mängu... aga millegi erilisega ka silma ei paistnud. Mängu parim oli minu arvates Fortune, kes andis ka 2 värava söötu.
? Üx asi on see et küljekohtunik tõstab lipu, teine asi on aga see kas peakohtunik selle ka suluseisuks vilistab, loeb ju ikkagi peakohtuniku otsus.
Kommentaar