Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

Why oh why kohtame siin teema all NIIPALJU mõtestatud sõnavahetust..(no need for answer whatsoever)
    a miks sa SW ei kirjuta keanole, et mees, su vahedad avaldused iskiklike vaenlaste suunas pole meile vastuvõetavad; ja eriti kirjeldused omavahelistest arveteõiendamistest ajavad meil kopsu üle maksa..?

PS kirjuta Patty (või oli see Butty-?) boyle, et ta ka oma memuaaridel mitte ei laseks raisku minna - and that would be a huuuuge seller...
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Imho see Keano avaldus ei vääriks kuskil trükimusta ega serveriruumi. Jõhkrat vastasmängija rünnakut ei saa mitte millegagi vabandada, olgu mängija cunt, fake ass nigga või buttyboy. Sama hästi võiks Coventry mängija Safri (oli vist) uhkustada, et tegi õieti, et Colin Healyle \"kogemata\" sisse sõitis ja jalaluu murdis.

Igal juhul äärmiselt kahetsusväärne, et pimedas iidoliusus ei näha asjade pahemat poolt.

Loodan, et tegu mõtestatud sõnavahetusega. Peace.

Kommentaar

ah m6ttetult l2bin2mmutatud teema..
        eks see allkiri muidugi silma riivab, eriti neil, kes seda n2ha ei taha, samas.. nagu korduvalt 8eldud- what goes around comes around

which was in revenge for Haaland’s reaction after Keane was injured during a clumsy challenge on the Norwegian, then a Leeds United player, in a match in September 1997
        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

What goes around comes around? Et kui esimese korraga jalga ei murdnud tal, siis teise korraga ikka. Sirvisin ramatut kunagi natuke ja mulle meeldis raamatust see koht, kus Keane kirjutas kuidas Big Al ta St. James\'l lolliks tegi ja Keane punase sai. Emotsionaalse intelligentsi osas on Jumal selle mehe pealt ikka kuhjaga kokku hoidnud.
          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
          The Special One

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
            a miks sa SW ei kirjuta keanole, et mees, su vahedad avaldused iskiklike vaenlaste suunas pole meile vastuvõetavad; ja eriti kirjeldused omavahelistest arveteõiendamistest ajavad meil kopsu üle maksa..?

PS kirjuta Patty (või oli see Butty-?) boyle, et ta ka oma memuaaridel mitte ei laseks raisku minna - and that would be a huuuuge seller...
            vabandust, aga minumeelest on selline lähenemine äärmiselt primitiivne. kui ühel jalgpalluril on kuskilt midagi tõsiselt puudu (mu isiklik arvamus) - et midagi sellist üldse öelda ja kirjutada, ei näe ma mingit põhjust öeldu idoliseerimiseks või muul viisil esile tõstmiseks. samas ma olen kaugel uskumast, et maailm muutub kellegi signatuuri muutmisest paremaks - aga minu isikliku hea maitse piiri ületas selline sooritus (nii selle kirjutamine kui selle rõhutamine hilisemalt) küll latti riivamata.

ps. vieirale ei kirjuta. kui ma ütleksin, et ta on ilma selletagi piisavalt intelligentne midagi sellist mitte kirjutama - saaksin siin lahmida. aga seda ma arvan tõesti.

Kommentaar

No mis puutub safri/healey case\'i, siis minu teada leiti ka peale videosalvestuse koduvat ülevaatamist, et tegu oli pigem väga ebaõnnestunud sooritusega, kui tahtliku veaga.
              Aga.
              Antud juhul oli mu esialgne postitus tingitud SW palvest dimaggio \'allkiri\' ära vahetada - ja siit võiks juba soovi korral alustada diskussiooni hea maitse, lubatavuse/mittelubatavuse, tsensuuri jne teemadel. Ja see vaidlus lõppeks nagu kunagi vaidlus eesti jalkafännide plagude ja loosungite üle (a la kas estland überalles on fashistlik või mitte) - ehk jookseks ummikusse. Üldiselt tundub mulle, et millegi säärase taunimine on ysna silmaklapistatud lähenemine.
              Ma ei püüa Keane\'i tegu õigustada või idoliseerida. Omakohus on omakohus - sellele on nii vastaseid kui pooldajaid, selle elluviija ilmselt näeb asja pisut teises valguses ehk leiab oma teole igakülgse õigustuse. Tsiviliseeritud (õigemini arenenud õiglustundega) inimene ilmselt ei leia.
              See, miks Keane\'i ja Haalandi suhted kujunesid selliseks nagu nad kujunesid, ei vaja ilmselt seletamist. See, kas mainit lõik tema memuaarides sai raamatusse lisatud pigem kui ekstramüügiargument (skandaal müüb, eksole), jääb keane\'i ja kirjastaja saladuseks. Ka see, kas Pat Vieira võtab kunagi kirjutada memuaare, kus ta oma isiklikke vaenlaste suunas märkimisväärseid avaldusi teeb, jääb samuti hetkel lihtsalt hüpoteetiliseks. Aga arvestades tema erinevaid teravaid avaldusi pressis (ja seda lisaks vaenlaste - nagu ruud - ka nt Arsenali kui klubi, tiimikaaslaste ja wengeri aadressil), võib oletada, et ka tema ei lase oma tõelisel arvamusel läbi lillede kõlada.

aga tema emotsionaalse intelligentsi näiteks väike dialoog.

\"I don\'t want to talk to you.\"
              - Vieira to Van Nistelrooy when they\'d both emerged from their respective dressing rooms
              \"I didn\'t cheat.\"
              - Van Nistelrooy\'s response
              \"So I touched you then?\"
              - Vieira
              \"You have no class.\"
              - Van Nistelrooy
              \"If you come any closer I will hit you and put you down properly this time.\"
              - Vieira (allegedly) opting not to kiss and make up
              (this exchange reported in the Daily Telegraph)

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
                Üldiselt tundub mulle, et millegi säärase taunimine on ysna silmaklapistatud lähenemine.
                jah, kindlasti on inimeste jaoks hea maitse ja hea tava piirid erinevates kohtades - minu ja sinu omad erinevad minumeelest nagu öö ja päev.

vieira kohta, patric ei ole kindlasti ingel - kaugel sellest. aga mu mõistus tõrgub aksepteerimast varianti, et ta tunneb uhkust kellelegi tekitatud vigastusest.

aitab, tagasi teema juurde. ehk kaon siit topicust (jälle)

Kommentaar

Täna ju derbi
                  Tuletan meelde, et täna pärastlõunal pannakse pall mängu Old Traffordil ja mõlemad meeskonnad on võidu nimel kõigeks valmis. Loodan, et suudame oma kodueelise ära kasutada ja survele (täna oodatakse ju ainult 3 punkti) vastu pidada. Tagsihoidlik meelde tuletus, et viimati võitis City medi Oled Traffordil 29a tagasi. Samuti peaks meestele enesekindlust lisama võit Stuttgarti üle, keda peetakse praegu üheks Euroopa paremaks meeskonnaks. Sams ei tohiks Cityt alahinnat. Isikluklt arvan, et just City, Liverpooli ja Newcastle`i seast selgub neljas CL klubi uueks hooajaks, aga elame-näeme.
                  Koosseisudest. Kindlasti naaevad täna pärast väikest puhkust väljakule Keane ja Howard. Samuti oletan, et Scholes on algkoosseisus- ta oli Stuttgarti vastu väga hea. Wes Brown on küll viimane aeg juba mänginug paar kohtumist reservide eest, kuid siiski tema come backini on veel aega. Nicky Butt peaks taaskord pinki nühkima - huvitav, milla ta üldse sealt tõuseb pärast neid sõnavõtte oma mänguaja kohta. Samas arvan )loodan), et Ronaldo alustab täna.
                  City suurim mure on Seamni tervis, seega ei olekski eriline üllatus kui täna teeks oma Premiershipi debüüdi Kasper Schmeichel.
                  Tõneäoline koosseis: Howard, G. Neville, Ferdinand, Silvestre, Fortune, Ronaldo, P. Neville, Keane, Giggs, Scholes, Van Nistelrooy

Kommentaar

Originally posted by kjuutipai
                    Täna ju derbi
                    Tuletan meelde, et täna pärastlõunal pannakse pall mängu Old Traffordil ja mõlemad meeskonnad on võidu nimel kõigeks valmis. Loodan, et suudame oma kodueelise ära kasutada ja survele (täna oodatakse ju ainult 3 punkti) vastu pidada.
                    Minu arust Leeds täna küll Manchester City`ga ei kohtu (vaatab eelmise postitaja avatari ).... ja kui mängikski, siis ei oleks tegemist ju derbiga..

Kommentaar

võtan süü omaks.... ei vaadanud, mis nime all sees olen.... City-Unitedi teemal kirjutasin mina... see on see, kui kaks soccerneti foorumi kasutajat jagavad ühte ja sama arvutit
                      minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Oodatud derbi lõppes siis 3-1 kodumeeskonna - ehk meie - kasuks. Ausaltöeldes oleks oodanud oluliselt teravamat mängu, nt õhusolevat pinget võrreldes arsenali-kohtumistega ei saa nagu eriti mainida. Skoor ei peegelda (nagu tihti juhtub) mängu tegelikku pilti - ManUl jäi kasutamata mitu 100% võimalust (giggs ja ruud jäid vv-ga kastis silmitsi, esimene lõi taevasse ja teine pallist mööda, lisaks veel kolmandale väravale eelnenud seamani tõrje posti jne), ManC aga peab ennekõike kiruma Howardit, kes korduvalt viimase mehena palli ette jäi. Seisul 2-1, tõsi kyll, oli Howard väljatulekul pisut ebatäpne, kuid umbes 35 meetrilt pallile ette jäänud Fowler oskas tühjast väravast mööda lüüa. ManC paberil päris kõvast tiimist ei oska eriti kedagi peale supervärava löönud Wright-Phillpsi kedagi välja tuua, ei Macca ega Anelka saanud suurt millegagi hakkama.

Anyways, mäng oli hea ja mis põhiline, Scholes on end kohe pääle vigastust väga heasse vormi saanud - 2 tänastki kolli selle tõestuseks. Läheb kibedaks olelusvõitluseks, arvestades, et ka Forlan on praegu (elu?)vormis.

Kommentaar

Lisaks veel juurde, et Howard ja Giggsolid samad säravad nagu alati.... Maca ja Keane vahel oli alatasa mingi \"keemia\"... Ronaldolt oleks natuke paremat mängu oodanud, aga no ei hakka 18-aastase poisi kallal norima.... seevastu tegi O`Shea üle pika aja norm mängu. Scholesi 2st 2 , kahju ainult, et tema oli üks kolmest, keda P-W oma suurepärase triblinguga lollitas.... Aga minu meelest oli külla õhus pinget - vahepeal näitas, kuidas fännid omavahel keksmist näpuu näitasid jne... ja eks ManU on pingega harjunud. Kokkuvõtteks tahaks öelda, et City kaitse oli üllatavalt hõre ja ManU rünne ning keskväli tekitasid rohkelt võimalusi... ainult õnn päästis City 5(6):1 kaotusest.
                          ps van Nistelrooy on nüüd saanud 95-l korral meie eest võrku sahistada...
                          minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Hea uudis on see, et Ruud on kolmes mängus järjest skoorinud Samuti on rõõmustav see, et Scholesy on üllatavalt hästi vigastusest välja tulnud

Natuke ka Nicky Buttist, nagu M1kk siin enne kirjutas ei saa mees eriti platsile ning juba on hakatud ka spekuleerima kuhu mees siirduda võiks. Leicester Cityist ja Evertonist on seni juttu olnud, managerid Micky Adams (Leicester) ja David Moyes (Everton) muidugi eitavad huvi Butti vastu Mõlemal klubil aga pole lihtsalt raha tema ostmiseks, Leicesteri puhul on juttu olnud ka laenulepingust.

Järgmine pühapäev aga tuleb ette võtta reis Londonisse. Premiershipi keskmik Tottenham tuleb seal vastu.

Kommentaar

väga vägev kamm bäkk paulilt ja tottenhamiga ei tohiks suuri probleeme tekkida: nufc lükka neile täna 4-0

ja liskas siia ka tänase une-eri: suured tänud boltonile ja john terryle!you rock at the moment!
                              buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

Kokkuvõtteks tahaks öelda, et City kaitse oli üllatavalt hõre...
                                Mees, City treener on Kevin Keegan! Comprehenda?
                                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                                The Special One

Kommentaar

Working...
                                X