Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

selle fakin venelaselt tuleks igasugune kohtuniku litsents ära võtta. tal ei kõlbaks isegi eesti neljandat liigat vilistada ja siis tuleks ta veel trellide taha panna oma tegude üle järele mõtlema!

Kommentaar

ah. rahunege maha. Kõik kohtunikud eksivad, pole see esimene ega ka viimane kord. ja suluseisu näitas siiski küljekohtunik. Porto oli tegelikult edasipääsu väärt.

Kommentaar

We still believe, we still believe we still believe.
        It´s coming home, It´s coming home, it´s coming...

Kommentaar

Eriti vägev on see, et kaks uut nägu on vigastatute nimekirjas, Ronaldo ja Djemba-Djemba Lisaks tegi Silvestre endale esmaspäevasel treeningul viga ning on veel 2-3 nädalat audis

aga jah...pühapäeval siis must win mäng siniste särkidega naabrite vastu

Kommentaar

Hommikul ärgates oli kohe kuidagi haruldaselt hea tuju. Kui nüüd veel CLi tulemused ka teada sai, siis tuli lausa õnnepisar silmanurka
            League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Originally posted by Aramis

Minu arust ei teinud Ivanov midagi hullu. aga liinikohtunik kes Scholesi värava vilistamata jättis oli see, keda Manu fännid võiks süüdistada. Ja loomulikult oma kaitset, kes ei saanud Jankkauskase vastu ühtegi peapalli kätte ja kellele ka karistuslöögieelne viga tehti. Howard oli tubli ja keda jälle kohal polnud - need olid kaitsjad...karm mäng!
              Manu kaitse oli minu meelest täitsa ok. Kas Jankauskase vastu viga ikka oli viga????? Mina küll seda ei ütleks. Kuigi kordust ei näidanud,olen suht kindel, et see viga peaks jääma ivanovi hinge peale. Peale selle ei andnud ta viga isegi olukorra eest, kui Rondaldo kanderaamiga ära viidi. Scholesi kollane oli ka päris ilma asjata antud. Ja siis veel mitu mitu mikro-viga, kus ta läks porto sitapeade teesklemise ohvriks. (See viimane on tegelt juba nii tavaline.) Mourinho kohta nii palju, et minu silmis on ta praegu maailma kõige haledam treener. Mitte selle pärast, et ta Porto treener on. Väga hale oli vaadata, kuidas mees väljaku ääres kargles olukordade peale, kus ta oma eeslid ise ennast murule viskasid. Ja kas ma mäletan õigesti, et eelmises mängus lõi Porto ühe värava olukorrast, kus üks mängija enne seda käega palli mängis.
              aga mis siin ikka - järgmine aasta uuesti.... aga juba pühapäeval tuleb vastu astuda ManCityle.
              We\'ll keep going strong - no one gives in at this club
              minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

Scholesi kollane oli ka päris ilma asjata antud.
                see kollane oli just vägagi asja eest antud. Scholesil on üldse loll komme palli järele kaks jalga ees sisse hüpata.

Kommentaar

Nii paha kui kõik ManU-le liiga teevad... Kõik kiusavad ja kohtunikud on ka pahad ja siis veel on vastaste treener hale... Ja ManU on ju tegelikult parim, kuidas siis nüüd nii... Ma ütlen küll... Ja kohtunik ikka peaks vangi minema...
                  Nii kahju... Tegelt peaks kõik Portoga seotud isikud vangi minema... Ja Morinho on ikka eriti sitt vend...

Kommentaar

dannar ütles

see kollane oli just vägagi asja eest antud. Scholesil on üldse loll komme palli järele kaks jalga ees sisse hüpata.
                    ....mida samas situatsioonis tegi ka Porto mängija, ainult tema oskas õigel hetkel jalast haarata ja paar kukerpalli teha.

See selleks. Kaitse oli üllatavalt OK, härra Brown ei teinudki imelikul kombel ühtki väravaga lõppevat viga. Keskväljal mängis Porto vastased aga kenasti üle, ManU poolkaitse lasi end ära suruda ning Ruudil polnud rünnakul tuge eriti. Kahe mängu kokkuvõttes pääses edasi parem meeskond. ManU oli tõesti nõrk, hooaja teisel poolel on tuntavalt ära vajutud. Mõned põhjused:

Rio - kaitse on temata ebakindlus ise. Howardita oleks seis ilmselt päris nutune. Vigastused on siin meeskonda kõige rohkem räsinud.

Beckham - just sellistes mängudes nagu Porto vastu on näha, palju temast puudust on. Fletcher ja Ronaldo ei ole kahepeale kokku ka nii head veel. Solskjaer oli eelmine aasta paremal äärel väga heas hoos, ehk lootis Alex tema peale.

Noored - O\'Shea ja Brown eriti on võrreldes viimase hooajaga tagasi läinud. Noorte halvenenud suhtumisele vihjas ka kapten.

Ostud - Djembat ja Klebersoni ei ostetud pinki nühkima, Alex lootis neist rohkemat, kui nad väärt on. Kaitsesse ja tugev täiendus leidmata ja uue ründaja vajalikkus jõudis treenerini liiga hilja.

Keane ja Giggs - meeskonna suurimate autoriteetide ja liidrite paremad päevad on ilmselt seljataga.
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Originally posted by jyriöö

dannar ütles

....mida samas situatsioonis tegi ka Porto mängija, ainult tema oskas õigel hetkel jalast haarata ja paar kukerpalli teha.
                      no Porto mängija ei tulnud sellesse olukorda sugugi jalatallad ees. Muidu oli olukordi, kus Porto mängijad kukkusid kergelt, kuid Scholesi kollane oli igati õigustatud

Kommentaar

Originally posted by dannar

Originally posted by FCOperBK

Scholesi kollane oli ka päris ilma asjata antud.
                        mõlemad mängijad hüppasid sinna palli peale ja Scholes ei hüppanud isegi mitte tallad ees. Teisel poolajal tuldi aga seleglt tald ees sisse manu mängijale (O`Shea vist) ja kaarti minu meelest ei järgnenud.

Kommentaar

Originally posted by -Antz-

Nii paha kui kõik ManU-le liiga teevad... Kõik kiusavad ja kohtunikud on ka pahad ja siis veel on vastaste treener hale... Ja ManU on ju tegelikult parim, kuidas siis nüüd nii... Ma ütlen küll... Ja kohtunik ikka peaks vangi minema...
                          Nii kahju... Tegelt peaks kõik Portoga seotud isikud vangi minema... Ja Morinho on ikka eriti sitt vend...
                          kas sa ikka ise mängu nägid?

Kommentaar

Originally posted by Jaan
                            Olen tähele pannud, et Arsenali fännid on ühed valulisemad reageerijad, kui nende sittade esituste üle nende teemas spetsiaalselt irvitatakse. Kuigi viimasel ajal pole neid ette tulnud, tuleb ka teie tund ja siis pidage mokk maas.

Ühest küljest nagu tahaks tunda rõõmu chelsea kui inglise tiimi eilse edu üle, aga samas arvestades viimase aja poste nende \'toetajatelt\' nagu eriti ei viici ka.

Arsenalist ja tänasest mängust ma üldse ei räägi - loodetavasti lähevad nagu kogu täiega ahju. Või noh, kurat temaga - varem või hiljem see juhtub nii või naa. Suva. Pealegi pole nad ju inglased ka.

Uefa cupis ehk hoiaks ka inglise mansadele pöialt, pärast rõõmustaks koos nende poolehoidjatega võidu üle või ütleks paar lohutavat sõna kaotuse korral - aga loogilisem käik on minna NUFCi topicusse (sry kaarel, jaan, magpie) ja hõõruda seal kõigile näkku, missuguse pasalademega ikka tegemist on.

Seega eurosarjasid vaadates - go Bhoys!!! tore meeskond, millel pole ka õnneks siin foorumis fänne, kes ei oska oma ahvikäte ja -mõistusega muud, kui ainult parastavat ila sisse trykkida.

Hoia oma onanistlikud rõõmupursked endale palun. Let me start off by saying, that i don\'t like wankers.

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
                              Ühest küljest nagu tahaks tunda rõõmu chelsea kui inglise tiimi eilse edu üle, aga samas arvestades viimase aja poste nende \'toetajatelt\' nagu eriti ei viici ka.

Arsenalist ja tänasest mängust ma üldse ei räägi - loodetavasti lähevad nagu kogu täiega ahju. Või noh, kurat temaga - varem või hiljem see juhtub nii või naa. Suva. Pealegi pole nad ju inglased ka.

Uefa cupis ehk hoiaks ka inglise mansadele pöialt, pärast rõõmustaks koos nende poolehoidjatega võidu üle või ütleks paar lohutavat sõna kaotuse korral - aga loogilisem käik on minna NUFCi topicusse (sry kaarel, jaan, magpie) ja hõõruda seal kõigile näkku, missuguse pasalademega ikka tegemist on.

Seega eurosarjasid vaadates - go Bhoys!!! tore meeskond, millel pole ka õnneks siin foorumis fänne, kes ei oska oma ahvikäte ja -mõistusega muud, kui ainult parastavat ila sisse trykkida.
                              Juhin tähelepanu, et ühe Inglise klubi ahvimõistusega fännid jäid sul ära märkimata. Küllap lihtsalt unustasid.
                              Mis mina sellest kohalike \"fännide\" omavahelisest rivaalitsemisest arvan, olen juba varem märkinud. Varem püüdsin siin foorumis üleval hoida teemat \"Inglise klubid Euroopas\", kuid nähes, et see \"Inglise asi\" peale minu õieti kellelegi korda ei lähe, loobusin. Nüüd olen vait, aga hoian Inglise klubidele endiselt pöialt. Ka sinu klubile hoidsin, hea Bhoysi sõber.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

Tahaksid teistele pöialt hoida ja loodaksid seda ja teist jne... Ja siis?
                                Kas nüüd on pahad teiste meeskondade poolehoidjad sinu tuju ära rikkunud?
                                Või ei tohigi siia miskit kirjutada, peab hoopis \"oma\" teemas olema?
                                Lihtsalt nõrk on kaotuses kõiki ja kõike peale iseenda süüdistada.
                                Sinule ma omateada varba peale ei astunud...

To FCOperBK: Kas seda mängu näitas kuskil?

Kommentaar

Working...
                                X