Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

porto tuli auga välja kuigi napilt sellest seisust.Manu-l jääb üle siis 4.04 üritada FA CUP finaali.
    fiti sinu lootused ei läinu täide sest ei suutnud ManU lüüa rohkem väravaid kui Porto.võrdsete mäng
    sigpic

Kommentaar

Jumalad on halvad...oh seda needust ja paska, mis tänasel õhtul kraevahele tuli

Kommentaar

mängijate kohta mitte ühetgi halba sõna... aga see kohtunik võib vilistada igal pool mujal kui palliväljakul... pole ammu nii sitta vilet näinud. Isegi see karistuslöök, millest värav sündis, oli super imelik. Ausalt öeldes ei ole mul mingit tuju siia midagi pikemalt kirjutada. Head ööd, justkui nagu und oleks.
        minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Minu arust ei teinud Ivanov midagi hullu. aga liinikohtunik kes Scholesi värava vilistamata jättis oli see, keda Manu fännid võiks süüdistada. Ja loomulikult oma kaitset, kes ei saanud Jankkauskase vastu ühtegi peapalli kätte ja kellele ka karistuslöögieelne viga tehti. Howard oli tubli ja keda jälle kohal polnud - need olid kaitsjad...karm mäng!

Kommentaar

Originally posted by -Antz-

Originally posted by m1kk

Mõne aja eest polnud mul Chelsea vastu mitte kui midagi, kuid paraku tundub, et idiootidest gloorihanterid on oma töö teinud.
            Muideks, millal anti üldse rahvusvahelises (liiga)jalgpallis punase kaardi eest ühemänguline keeld, mida see nagu algselt tähendama peaks? Haige!

Rääkides gloryhunteritest...!

Või siis rääkides haigest...!

Selle kohta on ka 1 ilus eesti vanasõna, mida kõik teavad!
            Millele sa vihjad? Mina rääkisin sellest, et \"eluaegsed\" Chelsea padufännid käivad täiesti võõra teema all varajast/hilist puberteeti välja elamas ning et see võib mõnele närvidele käia. Või olen äkki mina hoopis gloryhunter? Või on ManU avatariga noored viimasel ajal sedasama teinud? Too näiteid.

Haige all pead ilmselt silmas herr Keane\'i - temast on igaühel oma arvamus, selle üle on mõttetu vaielda, kuid siinkohal ei pidanud ma silmas vaid viimast intsidenti vaid viimaste aastate tava pärast punase saamist pikki mängukeeldusid määrata.

Eesti keeles on sadu vanasõnu ning minagi tean neist mõnda, kuid ehk oled nii hea ja nimetad selle, mida mõtlesid

Muidu ManU - Porto tulemus pole mingi üllatus (Scholesi väravast ja oleksitest ei hakka rääkima), põhjus peitub esimeses mängus ning Porto heas tasemes, seda eriti võrreldes meie aukliku kaitseliiniga, mistõttu poleks eriline üllatus, kui sel hooajal karikata jääksime. Kuid tulevikku vaadates ei morjenda ka see üleliia, kuna mõõnale järgneb alati tõus (ja vastupidi), peaasi, et probleemid hooaja lõpuks lahendatud saaks.
            Which ship has never docked at Liverpool?
            The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Minu arvates on MANU ikka tugevalt alla käind juba alates Stami müügist, CL võidetud, hakkas sir Alex ju läbi viima nö noorendus kuuri.
              OK, aga sellega peaks tegelama ju kogu aeg põhi vendade kõrvalt.
              Vähe abi ju sellest kui pärast 5-7t aastat hakatakse tulevikule mõtlema, praegu ikka suht perses koosseis, arvestades seda , et tänu paarile vennale pole kaitset enam üldse olla.
              Ja ega ülejäänd mansa ka suurt kiitust vaja ----------- ANDKE UUT TREENERIT ------------ja ruttu palun !!!

Ega asi vist olegi sõnades, vaid hoopis suhtumises.
              Tegelikult võib ju söömise, kõndimise või laulmise kohta
              ka niimoodi öelda, et hinge kinni võtab. Eesti keel
              võimaldab seda. Või võimaldame oma peas seda meie
              ise, kes me seda keelt kõneleme? Roppust iseeneses ju
              ei ole olemas—on ainult roppus minu või sinu jaoks.
              Wiedemann veel sõnu rumalaks ja viisakaks ei jaganud,
              Küll aga enamik uuema aja sõnaraamatuid, kust
              “roppused” suuremalt jaolt välja jäid. Ometi on need nn
              roppused eesti keele rikkus, mis põhjalikku uurimist
              väärt. Niisiis: mida teie teete, kui te teete “seda”?

Kommentaar

ei minu meelest on kole vahva, et kui enne olime meie, manu fännid-toetajad-sõbrad-tuttavad kloorihanteri rollis, siis nüüd saame ise omakorda chelski uus(rikastest?:P)fänne osatada..

nali naljaks kusi kaljaks, nagu mu hea sõber tavatseb öelda - mina ei jää ka selles osas m1kuga nõusse, et tulemus oli ette arvatav. Portole enne mängu creditit ei tahtnud mitte jagada, rääkimata sellest, et eesmärk ei olnud ju teab mis raske - vaja vaid koll lüüa ja siis seisu hoida... Lihtne öelda.

Tagaliinis üle pika aja ühtki ahastamapanevalt suurt prohmakat ei tehtud, ehk et Manu kaitse pidas üllatavalt korralikult (kui mitte välja arvata 2 olukorda, mis said mõlemad alguse djembadjembadjembast - aga selles ei saa ju kaitseliini süüdistada eksole). Üldiselt siiski tema väljavahetamine saha vastu 2. p.a. alguses oli üsna üllatav otsus - see tähendas scholesile tahapoole tõmbumist ja ma ei leia küll mitte, et ta sellel kohal oleks 1. poolajaga võrreldavalt säranud. Võrdlemisi kahvatu mäng ja paar idiootset otsust tegid jälle mängu - kas pole mitte meeliülendav.

veel tahaks ära märkida, kuiväga ebameeldiv meeskond see porto on. mitte et nad nüüd oluliselt hispaania-portugali \'stiili\' tavataksist erineksid, aga see pidev liialdatud maasveeremine (isegi kaotusseisus, kui neil pidanuks selleks vähem aega olema) ajas ikka täna vägagi ühe pruuni asja keema.

JA NÜÜD TERVITAKS fletcherit, kes täitsa korraliku mängu tegi, O\'SHEAD, kes on vahvalt tüssutama ja tsenderdama õppinud ja paluks vabandust Ronaldo käest, kellele ma mõttes liiga tegin, kui ta näiliselt tühisest olukorrast oma hõimuvellede kombel veerlema jäi.. Sooviks lugu ka - esitaja on välguseemned ja lugu räägib jalgpalli kojutulekust!!
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kordan veelkord ,et Mourinho on tubli tegija ja ilmselt varsti täielik tippnimi treenerite maailmas .

Way to go Mourinho !!!!

Kommentaar

youre gonna win fukk all win fukk all!!!!

Kommentaar

Originally posted by Abu-Garcia
                      Ja ega ülejäänd mansa ka suurt kiitust vaja ----------- ANDKE UUT TREENERIT ------------ja ruttu palun !!!

oleks võinud ka sinna tallinnkoopasse jääda mõni mees... seo aga fcoperiga kokku ja pane vastuvoolu ujuma. Uuut treenerit!! muud ei kuulegi enam kui sellist hala. Saabast mitte treenerit on teile vaja - pange omale chelsea avatar ja subskraibige njuusletter kah - sis teate juba enne teisi, et uuuuuus treener tulemas.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Fergil päris pisar kohe silmas

Kommentaar

Olen tähele pannud, et Arsenali fännid on ühed valulisemad reageerijad, kui nende sittade esituste üle nende teemas spetsiaalselt irvitatakse. Kuigi viimasel ajal pole neid ette tulnud, tuleb ka teie tund ja siis pidage mokk maas.
                          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                          The Special One

Kommentaar

Äkki ei ole hea meel

Kommentaar

njah. teine poolaeg hakkas sarnanema mänguga portos. kahju algus oli veel ilus ja puha. aga ma loodan, et äärkohtunik ei saa öösel magada terved järgmised 67 aastat, et see ta hinge närima jääks. nagu ütles sir Alex - Scholes’ Disallowed Goal
                              ”I saw the replay of that at half-time and I couldn’t believe it. Everybody had been telling me it was onside. One player can maybe player you onside and it is difficult for the referee’s assistant to judge it, but three players were playing him [Scholes] onside. That’s football though. It would have put us in a very comfortable position – 2-0 up.”
                              njah.
                              kiidaks ka fletcherit. hea mängu tegi mees, kahju, tõsiselt kahju, et kaotasime
                              Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Originally posted by dimaggio

Originally posted by tanielo
                                See ei ole õnneks teema, kuna arvatavasti võtab Porto oma.
                                oi kui nunnu, nii armas, et sa oma arvamust meile siin avaldad, aga mine nüüd kohe ruttu tuttu, muidu äkki jõuluvana teeb nii, et tšelsi kaotab...
                                Ja ikka usud veel jõuluvanasse? Hämmastav.
                                Sulle ka kõige paremat!

Kommentaar

Working...
                                X