Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

Juhuu! Elagu meie võimas ründeliin!

Wayne, tule ruttu siia! Ruttu!
    Which ship has never docked at Liverpool?
    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Ma juba mõtlen hirmuga, kui Forlan peab ees jooksma hakkama
      meenub näiteks mineva aasta ameerika turnee, kus tüüp lõi värava alt üks-ühele väravaga mööda. oh jummel
      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

ma mõtlen hirmuga juba, kuidas Forlan on ründes. Vägisi tuleb meelde prohmakas eelmise aasta ameerika turneelt, kus ta tühjast väravast mööda lõi. aga samas saaksime me ka ühe ründaja ja ette nihutatud Scholesiga hakkama. on sedagi ju mängitud

edit: nüüd läks küll nihusti. kaks sarnast posti. peaks selliste asjadele nimeks panema Forlani tegema

Kommentaar

No praegult tulevad ainult halvad uudised, aga varsti peab mõni hea ka tulema, ootame näeme!

We are waiting you, ROONEY!

Kommentaar

Fergie nüüd ütlest, et Saha veel mingi 3 nädalat väljas, et 2005 aasta olevat loll jutt.
            Ja Forlan... see tüüp on mingi imelik mängumees, nagu mindi voodoo mees. Igatahes ühte räbalat ma ei taha küll enam enda elus näha, selleks on Bellion.

Ja kui Rooney peakski Manusse maanduma, siis arvan, et näiteks Saha lahkub (osalise tiilina Evertoni) - lihtsalt mehed ei saaks ju piisavalt mänuaega ja see ei mõju hästi oskustele.

Täie pasaga tahaks näha ründes koos Smith-i ja Rooney-t - kaitseliin hakkaks juba ennem mängu värisema kui nad näevad kuidas näiteks Rooney kotte sügab.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Vastab teemale \'Manchester United\'

Saha tõepoolest on mingil põhjusel meedias päris vigaseks kuulutatud.

\"First of all, nobody got in touch with the club [to verify the story],\" added Ferguson.
              \"Louis Saha has been training terrifically well in the last week. He\'s doing everything possible apart from kicking a ball. \"There is no operation as was stated in this morning\'s papers.\"
              Seega, vähem paanikat härrased!

Epicu uudisteagentuur pole maininud reservide neljapäevast võitu Foresti omade vastu. Noortest \'edutatud\' Kenny Cooper lõi oma esimese värava, mäng lõppes 2-0 David Jonesi kollist.

United: Carroll (GK), Picken, Howard, McShane, Eckersley, Fox, Jones, Djordjic, Heath, Ebanks-Blake, Cooper.
              Subs: Heaton (GK), Poole, Timm, Collett, Jones R.

homse mängu ootuses tundub tõenäoline, et Miller saab juba esimeses mängus algkoosseisus platsile. olen kindel, et ta seda valikut ka õigustab - lõppude lõpuks mina koos Keanoga seda meest Fergiele talvel soovitasime..

muide mis puutub ManU saiti, siis minu meelest on alles NÜÜD seal kõik nii, nagu peab. ja polegi kõige halvem tulemus, oluliselt rohkem infot - kuigi jah, oluliselt rohkem ka reklaami, mis asja päris kirjuks ajab.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

kus juures. selle teksti copy pastesin ma ManU kodukalt. Kuigi enam täpselt ei mäleta kust kohast. kui hakata mõtlema, siis võis see küll olla lehtede uudiste lahter .. või midagi sarnast

Kommentaar

Äkki keegi teab öelda on tänast mängu äkki mingilt aadressilt ka näha võimalik?

Kommentaar

Algselt postitas promootor

Suur Karja 4, julgen pakkuda..:P
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas promootor

mul sama küss... ja ei pea silmas mitte pubisid vaid neti URL-e

Kommentaar

VS

matshi peaks kindalt nägema siit, paraku see link bufferdab pidevalt

samuti võib see olla siin. või siin (praegu eilne Boro - Newcastle mäng )

Kommentaar

Algselt postitas Epic

krt. see mis sa ütlesid et bufferdab palju ei lähe mul üldse tööle.

see stvod.com... töötab mul kuid bufferdab palju. kas bufferdab see tõttu et nett on sitt, mis mul küll olla ei tohiks(1mb-ne nett) lisaks käib umbes 5 minti ja siis viskab mingi errori ette...

ja see kolmas mul ka ei avane...mingi error
                          ½121½

Kommentaar

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas Epic

krt. see mis sa ütlesid et bufferdab palju ei lähe mul üldse tööle.

see stvod.com... töötab mul kuid bufferdab palju. kas bufferdab see tõttu et nett on sitt, mis mul küll olla ei tohiks(1mb-ne nett) lisaks käib umbes 5 minti ja siis viskab mingi errori ette...

ja see kolmas mul ka ei avane...mingi error
                            stvod.com on esimene, see peaks siis tööle minema kui mäng algab. Teine on ZTV-6, mis arvatavasti mängu ei näita, kuna mingid tüübid hakkasid just olümpiast rääkima
                            Kolmas töötab mul ilusti, praegu on mingi preview või midagi sellist

Kui nett sitt ei ole bufferdab arvatavasti sellepärast, et arvuti on sitt või on kanal lihtsalt ülerahvastatud...

Kommentaar

kas sa kirjutasid selle kolmanda URL´i ikka õieti? sest mul viskab sellise asja ette

Invalid Syntax Error

The page you are looking for might have been removed or had its name changed.
                              ½121½

Kommentaar

Vastus teemale \'Manchester United\'

Chelsea 1 - 0 Man Utd

16\' Gudjohnsen

Howard, G.Neville, Fortune (84 Richardson), Keane, Silvstre, Miller (84 Bellion), Giggs, Djemba Djemba (74 Forlan), O\'Shea, Scholes, Smith

Esimene poolaeg oli võrdne, paraku oli Chel$ki see, kes väravani jõudis. Geremi ja Drogba viisid löögile Gudjohnseni ja islandlane ei eksinud
                                Oli õnne, et rahajõmmid kahte väravat veel ei löönud, kui Timmy oma suure käe ühe rahajõmmi löögile ette sai ja kui härra Silvestre tahtis omaväravat lüüa
                                Peale Forlani mäng tulekut hakkasime selgelt suruma, ime, et see vilja ei kandnud. Forlanil oli juba minut pärast mängu tulekut võimalus, Giggsy lõi peaga napilt mööda...
                                Kolme lisaminuti ajal suruti veel kõvemini, Richardson oli aktiivne, paraku jäi teenitud värav tulemata United bossed the game, deserved a goal, but Chelsea won...

Järmine mäng laupäeval Premeiershipi uustulnuka Norwichi vastu

Kommentaar

Working...
                                X