Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma juba mõtlen hirmuga, kui Forlan peab ees jooksma hakkama
meenub näiteks mineva aasta ameerika turnee, kus tüüp lõi värava alt üks-ühele väravaga mööda. oh jummel
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
ma mõtlen hirmuga juba, kuidas Forlan on ründes. Vägisi tuleb meelde prohmakas eelmise aasta ameerika turneelt, kus ta tühjast väravast mööda lõi. aga samas saaksime me ka ühe ründaja ja ette nihutatud Scholesiga hakkama. on sedagi ju mängitud
edit: nüüd läks küll nihusti. kaks sarnast posti. peaks selliste asjadele nimeks panema Forlani tegema
Fergie nüüd ütlest, et Saha veel mingi 3 nädalat väljas, et 2005 aasta olevat loll jutt.
Ja Forlan... see tüüp on mingi imelik mängumees, nagu mindi voodoo mees. Igatahes ühte räbalat ma ei taha küll enam enda elus näha, selleks on Bellion.
Ja kui Rooney peakski Manusse maanduma, siis arvan, et näiteks Saha lahkub (osalise tiilina Evertoni) - lihtsalt mehed ei saaks ju piisavalt mänuaega ja see ei mõju hästi oskustele.
Täie pasaga tahaks näha ründes koos Smith-i ja Rooney-t - kaitseliin hakkaks juba ennem mängu värisema kui nad näevad kuidas näiteks Rooney kotte sügab.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Saha tõepoolest on mingil põhjusel meedias päris vigaseks kuulutatud.
\"First of all, nobody got in touch with the club [to verify the story],\" added Ferguson.
\"Louis Saha has been training terrifically well in the last week. He\'s doing everything possible apart from kicking a ball. \"There is no operation as was stated in this morning\'s papers.\" Seega, vähem paanikat härrased!
Epicu uudisteagentuur pole maininud reservide neljapäevast võitu Foresti omade vastu. Noortest \'edutatud\' Kenny Cooper lõi oma esimese värava, mäng lõppes 2-0 David Jonesi kollist.
United: Carroll (GK), Picken, Howard, McShane, Eckersley, Fox, Jones, Djordjic, Heath, Ebanks-Blake, Cooper.
Subs: Heaton (GK), Poole, Timm, Collett, Jones R.
homse mängu ootuses tundub tõenäoline, et Miller saab juba esimeses mängus algkoosseisus platsile. olen kindel, et ta seda valikut ka õigustab - lõppude lõpuks mina koos Keanoga seda meest Fergiele talvel soovitasime..
muide mis puutub ManU saiti, siis minu meelest on alles NÜÜD seal kõik nii, nagu peab. ja polegi kõige halvem tulemus, oluliselt rohkem infot - kuigi jah, oluliselt rohkem ka reklaami, mis asja päris kirjuks ajab.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
kus juures. selle teksti copy pastesin ma ManU kodukalt. Kuigi enam täpselt ei mäleta kust kohast. kui hakata mõtlema, siis võis see küll olla lehtede uudiste lahter .. või midagi sarnast
matshi peaks kindalt nägema siit, paraku see link bufferdab pidevalt
samuti võib see olla siin. või siin (praegu eilne Boro - Newcastle mäng )
krt. see mis sa ütlesid et bufferdab palju ei lähe mul üldse tööle.
see stvod.com... töötab mul kuid bufferdab palju. kas bufferdab see tõttu et nett on sitt, mis mul küll olla ei tohiks(1mb-ne nett) lisaks käib umbes 5 minti ja siis viskab mingi errori ette...
matshi peaks kindalt nägema siit, paraku see link bufferdab pidevalt
samuti võib see olla siin. või siin (praegu eilne Boro - Newcastle mäng )
krt. see mis sa ütlesid et bufferdab palju ei lähe mul üldse tööle.
see stvod.com... töötab mul kuid bufferdab palju. kas bufferdab see tõttu et nett on sitt, mis mul küll olla ei tohiks(1mb-ne nett) lisaks käib umbes 5 minti ja siis viskab mingi errori ette...
ja see kolmas mul ka ei avane...mingi error
stvod.com on esimene, see peaks siis tööle minema kui mäng algab. Teine on ZTV-6, mis arvatavasti mängu ei näita, kuna mingid tüübid hakkasid just olümpiast rääkima
Kolmas töötab mul ilusti, praegu on mingi preview või midagi sellist
Kui nett sitt ei ole bufferdab arvatavasti sellepärast, et arvuti on sitt või on kanal lihtsalt ülerahvastatud...
Howard, G.Neville, Fortune (84 Richardson), Keane, Silvstre, Miller (84 Bellion), Giggs, Djemba Djemba (74 Forlan), O\'Shea, Scholes, Smith
Esimene poolaeg oli võrdne, paraku oli Chel$ki see, kes väravani jõudis. Geremi ja Drogba viisid löögile Gudjohnseni ja islandlane ei eksinud
Oli õnne, et rahajõmmid kahte väravat veel ei löönud, kui Timmy oma suure käe ühe rahajõmmi löögile ette sai ja kui härra Silvestre tahtis omaväravat lüüa
Peale Forlani mäng tulekut hakkasime selgelt suruma, ime, et see vilja ei kandnud. Forlanil oli juba minut pärast mängu tulekut võimalus, Giggsy lõi peaga napilt mööda...
Kolme lisaminuti ajal suruti veel kõvemini, Richardson oli aktiivne, paraku jäi teenitud värav tulemata United bossed the game, deserved a goal, but Chelsea won...
Järmine mäng laupäeval Premeiershipi uustulnuka Norwichi vastu
Kommentaar