Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

väike masendus tuleb peale juba :S
    .

Kommentaar

enne tänast - 225 minutit ilma väravat; pärast tänasy 315 minutit ja 1 värav
      Rooneyl ja Ronaldol selge alavorm, kes vastutab? Punanina. RVN tundub veel ainuke, kes ä\'ra suudab lüüa; ma parem ei hakka arvutamagi palju chelskiga vahe on
      minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

oh jeerum miks just kodus see kaotus tuli.
        RVN u are the best

Kommentaar

Asi kipub juba naeruväärseks! Mille kuradi pärast on meie parim mängija pingil, kui ta niikuinii järgmises mängus mängida ei saa? Noo, kurat küll, söör võta mõistus pähe!

Nii masendavat tunnet pole pikkaaega olnud. Ise mängu ei näinud aga kuuldavasti olevat meeskond nii poolaja kui ka mängu lõpus platsilt minema boo-itud.

Ei kujuta ette, mis valemiga veel Chelseat püüda õnnestub. 10 punktiline vahe juba nii varajases staadiumis...masendav!

Kommentaar

jumala äge,põnevamaks ainult läheb

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Asi kipub juba naeruväärseks! Mille kuradi pärast on meie parim mängija pingil, kui ta niikuinii järgmises mängus mängida ei saa?

Ei kujuta ette, mis valemiga veel Chelseat püüda õnnestub. 10 punktiline vahe juba nii varajases staadiumis...masendav!
              pedagoogilistel kaalutlustel,
              ja tasub isegi vist natuke 2ra,

mis liidrit puudutab (kes samuti mingit imem2ngu ei n2ita tegelikult), siis juba teist hooaega k2ib v6istlus 2.-4.koha nimel
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Vähemalt ei saa keegi meid enam gloryhunteriteks kutsuda.

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Mille kuradi pärast on meie parim mängija pingil, kui ta niikuinii järgmises mängus mängida ei saa? Noo, kurat küll, söör võta mõistus pähe!
                  Sööri seletus (üks harvadest, mis viimasel ajal pressi on jõudnud - ei räägi ta ju peale BBC enam ka MUTV\'ga) oli, et ta tahtis anda mängukindlust mängijale, kes Benfica vastu kindlasti platsil (pidas ta siis silmas Smithi või Parki?). Mis seal salata, see ei olnud parim valik.

Algselt postitas VanRooney
                  Rooneyl ja Ronaldol selge alavorm, kes vastutab?
                  Kummagi R\'i kohta mul küll midagi öelda ei oleks, mõlema platsilolek/mitteolek on alati selgelt tuntav. Alavorm on pigem Scholesil, kes mingil põhjusel järjekindlalt XI-s. Isegi Giggs avaldas laupäeval sisse tulles rohkem muljet, ja arvestades, et ta on hiljuti väitnud end olema nõus ka keskel mängima, siis miks seda mitte proovida.

Taktikat kirutakse. 4-4-2, karjusid fännid laupäeval. No mis sel taktikal viga - vaadake palju võimalusi välja mängiti! Kui keegi oma variante ära ei realiseeri, pole rohkem midagi rääkida. Hea küll, võibolla on Fergie natuke liiga puupäine, et proovida formatsiooni muuta - või äkki ei olegi see Fergie? Kellegagi tiimist oli intekas, kus ta mainis CQ\'st rääkides: \'It\'s like we have two managers\'. Ma ei mäleta kes see oli, aga Guardian on teinud sama tähelepaneku: Then again maybe the fans are targeting the wrong man. In Ryan Giggs\'s autobiography one small paragraph has largely gone unnoticed. Ferguson has given his assistant Carlos Queiroz the responsibility to \"train us, prepare us for games, organise the team and decide the things we need to work on\". So what exactly does Ferguson do, except fall out with the media?

Kuigi mulle tundub suht vastuvõtmatu ideena, et sööri-sugune diktaator võiks olla n-ö halli kardinali mõju all, võib siin kivi all üks väike vähk küll peidus olla.
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

karjusid fännid laupäeval
                    tundub, et mindi ka karjumisest kaugemale

ka kuulujutu veerg refereerib the sun\'i,
                    osal poolehoidjaist hakkab viimane piisk täis saama
                    ja tahaks Fergusonile kitli peale anda
                    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kaotusele vabanduse otsimine kõlab alati imelikult. Flora kaotas Levadiale 1-3 ja Kivisild ütles, et see oli ainult võimaluste raiskamiste pärast. United kaotas samuti Blackburnile ja samuti olevat süüdi halb realiseerimisprotsent. Pealiskaudsete vaatlejate arvates on flora aga pärast järjekordset kaotust tavaline kounikari (ma ei väida, et nad seda tegelt ka ei ole) ja samamoodi arvavad paljud ka hetkel manust (ups, pidin ma seda ütlema). Scholesi jämedast apskast ma ei tahaks juttu teha, aga ometi on mul temasse usku, sest loodetavasti järgneb mõõnale ikka tõus. Aga loobuda koondisest ja siis mängida klubi eest järjest kehvemini. Irooniline. Krt, nagu iluevõimleja - 29a ketsid varna.
                      Giggs vähemalt mängib koondise eest.
                      Pärast laupäevast boo kontserdit on tänase mängu eel kindlasti ekstra-pinged. Olen surmkindel, et enne tuleks Thun CL-i võitjaks, kui kangekaelne punanina 4-4-2 uuesti mängima hakkaks. Samas aga ongi vb ilma Rooney, Saha ja Keane`ta just mõtekas mängida 4-3-3 süsteemi. Irooniline.
                      Nistelrooy
                      Giggs Ronaldo
                      Scholes-Smith-Fletcher
                      Taktika teema lõpetuseks küsin siiski, et milleks pidi nii kindel 4-4-2 lt, mis meil ühel hooajal 3 karikat tõi üle mindama sellele 4-3-3? Sama küsimuse esitan ka SGE-le.
                      Ja nüüd hakkan veel kive loopima viimaste aegade lolluste eest, mis on minu meelest kõigi praegu juhtuva eelmängi: Veroniga ca 13 milli vastu pükse, Forlaniga kõigest 5 milli , ilus. Pärast väikest surfamist netis leidsin üles ka veel nii mõnedegi \"imemeeste\" ostuhinnad: Bellion 2,0; Klerberson 5,9; Djemba 3,5; Howard 2,3; KOKKU: 13,7 (kiirarvutus). Ballacki pealt aga tahetakse 8 milli kokku hoida ja oodata lepingu lõppemist. No tahate näha, et jääme temast ka ilma !!!
                      No kui müükide peale jutt läks, siis võtaks Beckhami müügiteema ka juba üles: kas me ei tunne mitte puudust nendest millise-juuksekarva-peale-palli-tahad tsenderdustest paremalt äärelt. RVN, räägi neile.
                      Loomulikult tahavad fännid häid aegu tagasi, loomulikult ajab vihale, et Arsenal võitis Premieri ilma ühegi kaotuseta üle-eelmine hooaeg ja Chelsea domineerimisest ma üldse ei räägi. Meie suurim saavutus on aga see, et suurendame staadioni mahutavust 75 000-le.
                      minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Algselt postitas vanRooney
                        Meie suurim saavutus on aga see, et me ei vaja enam vanakale pealekat.
                        täpselt.
                        Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

Kommentaar

Algselt postitas vanRooney

Kaotusele vabanduse otsimine kõlab alati imelikult. Flora kaotas Levadiale 1-3 ja Kivisild ütles, et see oli ainult võimaluste raiskamiste pärast. United kaotas samuti Blackburnile ja samuti olevat süüdi halb realiseerimisprotsent. Pealiskaudsete vaatlejate arvates on flora aga pärast järjekordset kaotust tavaline kounikari (ma ei väida, et nad seda tegelt ka ei ole) ja samamoodi arvavad paljud ka hetkel manust (ups, pidin ma seda ütlema). Scholesi jämedast apskast ma ei tahaks juttu teha, aga ometi on mul temasse usku, sest loodetavasti järgneb mõõnale ikka tõus. Aga loobuda koondisest ja siis mängida klubi eest järjest kehvemini. Irooniline. Krt, nagu iluevõimleja - 29a ketsid varna.
                          Giggs vähemalt mängib koondise eest.
                          Pärast laupäevast boo kontserdit on tänase mängu eel kindlasti ekstra-pinged. Olen surmkindel, et enne tuleks Thun CL-i võitjaks, kui kangekaelne punanina 4-4-2 uuesti mängima hakkaks. Samas aga ongi vb ilma Rooney, Saha ja Keane`ta just mõtekas mängida 4-3-3 süsteemi. Irooniline.
                          Nistelrooy
                          Giggs Ronaldo
                          Scholes-Smith-Fletcher
                          Taktika teema lõpetuseks küsin siiski, et milleks pidi nii kindel 4-4-2 lt, mis meil ühel hooajal 3 karikat tõi üle mindama sellele 4-3-3? Sama küsimuse esitan ka SGE-le.
                          Ja nüüd hakkan veel kive loopima viimaste aegade lolluste eest, mis on minu meelest kõigi praegu juhtuva eelmängi: Veroniga ca 13 milli vastu pükse, Forlaniga kõigest 5 milli , ilus. Pärast väikest surfamist netis leidsin üles ka veel nii mõnedegi \"imemeeste\" ostuhinnad: Bellion 2,0; Klerberson 5,9; Djemba 3,5; Howard 2,3; KOKKU: 13,7 (kiirarvutus). Ballacki pealt aga tahetakse 8 milli kokku hoida ja oodata lepingu lõppemist. No tahate näha, et jääme temast ka ilma !!!
                          No kui müükide peale jutt läks, siis võtaks Beckhami müügiteema ka juba üles: kas me ei tunne mitte puudust nendest millise-juuksekarva-peale-palli-tahad tsenderdustest paremalt äärelt. RVN, räägi neile.
                          Loomulikult tahavad fännid häid aegu tagasi, loomulikult ajab vihale, et Arsenal võitis Premieri ilma ühegi kaotuseta üle-eelmine hooaeg ja Chelsea domineerimisest ma üldse ei räägi. Meie suurim saavutus on aga see, et suurendame staadioni mahutavust 75 000-le.

kurb on lugeda, aga manusse peab olema usku Me suudame veel mingi karika noppida

Kommentaar

Täna näitab siis Viasat Sport 3 Manu ja Benfica mängu. Ülekanne algab 21:40.

Kommentaar

tv3 + näitab ka uefa mängu, aga millist keegi äkki teab ?

Kommentaar

Mina seda viga enam ei tee, et ManU maha kannan. Kõik viimased aastad olen seda teinud ja siiani asjatult ja kiirustades.
                                Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
                                Cry welcome to the song.
                                And as it lifts you, time to move on.
                                We go!

Kommentaar

Working...
                                X