Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

Algselt postitas eston#21

Algselt postitas malagar

Burnley seebiks et ei suuda plats korras hoida - seadsin ennast mõnusalt mänguks valmis ja siis selline jura
    ja kohe tuleb mõrtsuklaine.. ja jõed paneme ka tagurpidi voolama

-63
    Just - just
    Parem vaata et su ingel täna väravaid lööb ja Villa võidab - mul panus nende peal

Kommentaar

Sly Sports väidab et Morientes Pool\'i juba otsustatud ,lisaks ka väravavaht Cesar (?)

Algselt postitas malagar

Just - just
      Parem vaata et su ingel täna väravaid lööb ja Villa võidab - mul panus nende peal
      Kui keegi pole veel märganud siis mäng ka tv\'st varsti.
      viasat sport 2 kava ka \"Nädalas\"

Täna
      Sheffield-Aston Villa
      Oldham-Man.City
      Plymouth-Everton
      Homme
      Yeading-Newcastle

Kommentaar

Algselt postitas lfc
        lisaks ka väravavaht Cesar (?)
        Cesar on parim väravavaht Real\'is, seega ma arvan et diil ilma Cesar\'ita oleks tunduvalt viletsam. 6.5 milli ainult Morientese eest oleks liig.
        Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

Kommentaar

Algselt postitas 10

Algselt postitas lfc
          Cesar on parim väravavaht Real\'is, seega ma arvan et diil ilma Cesar\'ita oleks tunduvalt viletsam. 6.5 milli ainult Morientese eest oleks liig.
          mille najal sa seda väidad ,et ta parim seal on...pole teda juba ammu väljakutel nähtud ju vist!?
          mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Algselt postitas malagar
            Just - just
            Sitt päev?
            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
            The Special One

Kommentaar

Algselt postitas reed

Algselt postitas 10

Algselt postitas lfc
              mille najal sa seda väidad ,et ta parim seal on...pole teda juba ammu väljakutel nähtud ju vist!?
              ja morientese eest üksi polegi nii suurt summat pakutud see 6.5m on siis kahe mehe eest !Mori üksi oli seal 6milli .
              mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Algselt postitas malagar
                Just - just
                Sitt päev?
                Oli jah - ega seda Lillade Villaste karja ei saa usaldada ikka

Kommentaar

Livepooli ja Burnley mäng jäi ära

Ja Morientes pidi ka Liverpooli minema. aga ikkagi ma arvan, et nad see aasta ära ei võida
                  Chelsea on kõvem lihtsalt:P

Kommentaar

Algselt postitas runno

Livepooli ja Burnley mäng jäi ära

Ja Morientes pidi ka Liverpooli minema. aga ikkagi ma arvan, et nad see aasta ära ei võida
                    Chelsea on kõvem lihtsalt:P
                    Aa Tänks!
                    mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Morientes hetkel Atletico vastu pingil,kohe algab teine poolaeg.
                      Kui deal oleks lõpuni viidud siis vaevalt ta seal oleks .
                      Aga mäng ise on päris hea ,hetkel küll kahjuks Real juhib 0:1.

Kommentaar

Evertoniga ühist staadioni ei tule.
                        Ega minusugune siit kaugelt oska Liverpooli linna kohalikku olukorda hinnata, aga distantsilt vaadates oleks ilusam tundunud väike koostöö kui pidev teineteisele vastandumine. Selles mõttes pettumus.

Räägitakse, et täna minnakse Watfordi vastu põhijõududega. Mingis mõttes arusaadav, mängupaus veniks muidu pisut liiga pikaks. Samas - noored oleksid tänase mängu ära teeninud. Ehk siis kordusmatshis pääsevad jälle platsile.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Staadioni kohta ,ainult FA tegelased tahavad et staadioni jagataks,MITTE keegi teine ei taha.
                          Kuigi minu arust kohalikud punased/sinised suhtuvad üksteisesse hoopis normaalsemalt kui
                          ntx Manu suunal ,siis väljakut jagada nad siiski ei taha.
                          + veel muru ,Milaano oma on ju ntx. kogu aeg puhta p...s.

Kommentaar

Everton ja Liverpool koos staadionit ei ehita

Inglismaa jalgpalliklubide FC Liverpooli ja Liverpooli Evertoni esindajad teatasid, et ei kavatse koos ehitada ühist Stanley Park staadionit.

Läbirääkimised uue ja ühise staadioni ehitamiseks kestsid terve aasta.

Kommentaar

Algselt postitas lfc

Staadioni kohta ,ainult FA tegelased tahavad et staadioni jagataks,MITTE keegi teine ei taha.
                              Kuigi minu arust kohalikud punased/sinised suhtuvad üksteisesse hoopis normaalsemalt kui
                              ntx Manu suunal ,siis väljakut jagada nad siiski ei taha.
                              + veel muru ,Milaano oma on ju ntx. kogu aeg puhta p...s.
                              staadionit jagavad ainult väikeklubid..
                              ja san siro muru on perses siiski muudel põhjustel.

-4

Kommentaar

Algselt postitas lfc
                                Eksid, mina oleksin tahtnud. Ja FA ei puutu üldse asjasse, Liverpooli kohalik võim oli sellest ideest huvitatud ja põhjusega: linna arengu seisukohalt oli asjal jumet.

Ja veel: kas keegi ei oleks nõus juba härra Duffiga seal Londonis midagi ette võtma? Vaesekesel on Chelsea mängude vahel liiga igav.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X