Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

Nädalavahetuse mängust on enamus muljed muljetatud. Kuid kas mitte Hamann natuke piduriks polnud Liverpooli keskväljal? Tundus selline väga kondine, ning aeglane. Aeglusest võib ka Pellegrino puhul edukalt rääkida, kiire individualisti vastu jääks arvatavasti hätta. Imho on Carragheri mäng meeldiv üllatus (ok-ok, paljudele teile, kes te Liverpooli igal nädalal näete ehk pole enam üllatus). Luis Garcia puhul paistsid mullegi silma individualisti omadused, kuid see-eest tugevat praktikat saades võib ta, loodetavasti, väga edukalt mängima hakata. Ning kahju, et Morientes väga vähe rakendust leidis... väsimus lõi juba esimesel pooltunnil välja.
    <polnud ammu pooli mängu näinud, olympiakos viimati>.

Kommentaar

viasat sport 2 näitab homme Burnley vs Liverpool
      Algus peaks 21.45 olema,saab ilmselt Pooli noori näha.

RAFA:
      \"I like to give the young players a chance because they have done very well and taken us to the semi-final of the Carling Cup this season. Against Watford I used a more senior team and they played worse than the young players had done in the competition.

YOUNG SIDE TO FACE BURNLEY

Ning kes mingil põhjusel tahab laupäevast mängu näha siis samalt kanalit öösel kell 01.00 näitab kordusena.

Kommentaar

Carson. Et siis huvi näikse meil olevat. Väga innustuda ei jaksa, sest armumine pole äkki vastastikune ja Kirklandi flopp liiga värskelt meeles. Liverpool ja kollkiprid pole juba ammu unistuste paar.

Et täna noored vä? Tore. Meenutades vanade mittemidagiütlevat esitust Watfordi vastu, on igati õige poistele võimalus anda. Minu meelest võiks rohkemgi teha. Josemide, Nunezite või Garciade poputamise asemel võiks David Raveni, Stevie Warnocki ning John Welshi taolised oma kasvandikud põhis rohkem mänguaega saada. Las hispaanlased õpivad natuke Briti vutti reservides pallides.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas lfc
          Cisse ,Alonso,Morientes on ikkagi minu arust väga head ostud,aga kahjuks on läinud nagu on.

Samas Josemi,Nunez ---kuidas võtta.Ilma nendeta oleks veel hullem.
          Garcia on seni pettmus.
          peale paari käkki istutas ju treener X.Alonso ise pingile, veel siis kui ta veel katki polnud,
          Morientese kohta on midagi vara öelda, aga esimene mäng oli talle väike kultuurishokk olnud,
          L.Garcia oli sügisel (just alumise ründaja kohal mängides) päris heas hoos ja \'kõigi lemmik\', aga peale vigastust ja veel äärele ära nihutatult vist pole enam see? ,
          küllap hooaja keskpaik hakkab taas sõklaid teradest välja sõeluma, Inglismaa talv pole hispaania-keelsetele kunagi kontimööda olnud
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Pool ei ole see mis ta oli ikka.Mängu käigus leidsin end meenutamas Zimbabwe dzunglivõitleja monkey tricke ja Rushi soolosid.Nagu MCN ütles-mäng oli jama!

edit:Miks mulle just Pool koos Grobbelaariga meelde on jäänud lapsepõlvest?Praegu meenutades on tunne,et yle 2 ainult Pooli ja Crystal Palace mänge näitaski
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Alonso istutati pingile ?
              Garcia kõigi lemmik ?
              Mis jama te mehed ajate ,nimed segi läinud ?

Ja nüüd pannakse kahe(2) järjestikuse s.ta mängu põhjal põhjapanevaid hinnaguid.

Kommentaar

Algselt postitas lfc
                Ja nüüd pannakse kahe(2) järjestikuse s.ta mängu põhjal põhjapanevaid hinnaguid.
                Ei, hea sõber. Minu hinnangud põhinevad tegelikult 15 aastat kestnud agoonial. Ehk kas me võidame lõpuks Premieri või ei võida? See on minu jaoks küsimus. Iga aastaga läheb raskemaks ja valgust tunneli otsas on vähe paista.

Meenutati kusjuures õigesti - Alonso istutati paar korda pingile tõesti. Ometi - oi, kuidas oleks tema klassiga sööduandjat nüüd vaja.

Kommentaar

>Alonso istutati paar korda pingile tõesti
                  Mina nimetaks seda puhkuseks (vahepeal oli ju SG vigastatud ) mida peaks äkki nüüd ka SG\'le andma ,viimased mängud totaalselt allpool taset .
                  Aga kedagi asemele panna ei ole ,üldse ei kujuta hästi ette SG\'d pingil.

Aga ok ,kõigil oma arvamus.
                  Mina ei looda imesid poole aastaga ,loodan et ei pea mcn\'i pessimismi järgmisel hooajal jagama (või hooaja lõpus) .

WHY YOU SHOULDN\'T GET TOO DOWN

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Ei, hea sõber. Minu hinnangud põhinevad tegelikult 15 aastat kestnud agoonial.
                    Mida kõike ei annaks, et Newcastle\'t tabaks selline agoonia, et suudetaks võita mõni karikas. Olgu kasvõi mikihiire karikas.
                    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                    The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Algselt postitas mcnamara

Ei, hea sõber. Minu hinnangud põhinevad tegelikult 15 aastat kestnud agoonial.
                      Mida kõike ei annaks, et Newcastle\'t tabaks selline agoonia, et suudetaks võita mõni karikas. Olgu kasvõi mikihiire karikas.
                      Jumal tänatud, et kellelgi on veel tervet mõistust peas ja seda käiakse ka siin teemas näitamas. Jah, loomulikult nõuab premier\'i võit stabiilsust, mida meil tõesti ei ole, aga seda ei ehita siin ka poole hooajaga. (eriti kui pool meeskonnast on laatsaretis)
                      Kui ma ei eksi, siis kõikides ülejäänud võistlustes, kus see aasta osaleme, oleme veel täiesti konkurentsis.

Aga kellel seda hõbedast kila kola ikka nii väga koju vaja on, kui premieri ei võida või?
                      BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Algselt postitas Melwood
                        Kui ma ei eksi, siis kõikides ülejäänud võistlustes, kus see aasta osaleme, oleme veel täiesti konkurentsis.

Aga kellel seda hõbedast kila kola ikka nii väga koju vaja on, kui premieri ei võida või?
                        Oleme oleme ja võitleme igal pool lõpuni. Natuke hõbedast kila kola oleks suurepärane saavutus.
                        Aga kas on siis nii halb pisut laiemalt asjade üle mõelda? Suvel seisavad taas kardetavalt ees rasked valikud. Minu mitte just tagasihoidlik soov on näha edaspidi punases särgis tõesti kõrgest klassist mängumehi. Benitezile nende leidmiseks jõudu ja närvi.

Kommentaar

Algselt postitas Melwood
                          Jah, loomulikult nõuab premier\'i võit stabiilsust, mida meil tõesti ei ole, aga seda ei ehita siin ka poole hooajaga. (eriti kui pool meeskonnast on laatsaretis)
                          Ühes lauses kaks korda varjatud reklaam(pool=liverpool)?

Kommentaar

Salif Diao ametlikult Birminghami laenatud.
                            Pisarad tulevad silma, kui mõtlen, milliste suurte lootustega said Salif ja El-Hadji pärast Senegali MM-triumfi \'pooli vastu võtnud. Siiani arusaamatu, miks see nende lugu nii hullusti välja kukkus.
                            Usun, et tagasiteed Punastesse pole kahjuks kummalgi. Siiski jälgin huviga mõlemat edaspidigi ja soovin Senegalile üksnes edu.

Kommentaar

>Siiani arusaamatu, miks see nende lugu nii hullusti välja kukkus.
                              Sama mõte siin

Aga tänane mäng
                              Keskkaitse :Hyypia Whitbread (ilmselt vastaste eksitamiseks ,kui ma ei eksi siis nad vääga sarnased mingi maa tagant)
                              keskpoolik:Welsh Biscan

Huvitav kuidas see (kaitse+poolik) kombinatsioon keskel töötab

äärtel kaitses Traore Raven
                              äärtel poolikud Warnock Nunez
                              ründes Potter Pongolle

Baros igaksjuhuks pingile pandud

Kommentaar

Ja Jimi Traore teeb jälle elu huvitavaks

Kommentaar

Working...
                                X