Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Devil
    replied
    Algselt postitas Saver Vaata postitust
    Ma ei tea, minu arust olid tänaste olukordade kordused just väga head. Kõiki olukordi näidati kolme erineva nurga alt.
    Jään antud olukorrast siis suurepäraseid, kolme nurga alt võetud, korduseid ootama. Minu mälu järgi näidati seda vaid kiirkorras, kuna keskenduti rohkem Pickfordi tõrje põhjustanud löögile.

Leave a comment:

• Saver
    replied
    Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Ainuke fakt on, et siinsetel tegelastel polnud võimalik näha kordust, mis kinnitab või ei kinnita daivi.
    Ma ei tea, minu arust olid tänaste olukordade kordused just väga head. Kõiki olukordi näidati kolme erineva nurga alt.

Leave a comment:

• Devil
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    hahahaha, kuna sina ei näinud kordust, siis peame fakti tõdema, et keegi möliseda ei saa!!!!
    (ei spekuleeri teemal kas agüero daivis või mitte)
    Sul faktidest imelik arusaam. Ainuke fakt on, et siinsetel tegelastel polnud võimalik näha kordust, mis kinnitab või ei kinnita daivi.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    2. Ääre juures, korraliku kordust ei näidatud, seega ei saa keegi midagi kobiseda.
    hahahaha, kuna sina ei näinud kordust, siis peame fakti tõdema, et keegi möliseda ei saa!!!!
    (ei spekuleeri teemal kas agüero daivis või mitte)

Leave a comment:

• Devil
    replied
    Algselt postitas Drake Vaata postitust
    Sukeldus mingi 10 korda teise poolaja jooksul. Korra tahaks veel kordust ka näha, aga Schneiderlin minu arust küll kuidagi kaarti lõpus väärt polnud.
    Tore, kui inimesed liialdavad, tee seda ööklubis tibidele või kusagil mujal.

Aguero "daivid":
    1. Kastis, sai keha, kukkus, ei nõudnud ja ei püherdanud.
    2. Ääre juures, korraliku kordust ei näidatud, seega ei saa keegi midagi kobiseda.
    3. Schneiderlini teine kollane - prantslane tuli tagumise jalaga sisse, kui poleks saanud kollast oleks kohtuniku järjekordne pläkk.

Walkeri esimest kollast vaadates jääb küsimus, kuhu jäi Gueye vähemalt üks kollane kaart. Teine on muidugi absurd ja noh Calvert-Lewini näitlemisoskusel oli oluline kaal.
    Teatraalsetest oskustest rääkides karistati ära Davies, seega tänase mängu näiteljameisterlikkuse võitsid inglased.

Lõppkokkuvõttes: City tegi, mida Tottenham ei suutnud aga eks vastas oli ka vaese mehe Chelsea. Pep võib vast rahule jääda teise poolaja töökuse ja tahtega. Koeman poleks pidanud 352lt lahkuma, neli minuti peale seda käiku, muutis Pep omakorda formatsiooni ja City ülemvõim algas.

Sane oli täispask ja Jesus märkamatu, Walkeril lihtsalt ei jopanud. Agüerole peaks natukene rohkem söödu mõtteid pähe panema. De Bruyne on kunn, Sterling ja Silvad tasemel, ülejäänud lihtsalt tublid.

Evertoni poolt saavad propsi Rooney kuni jaksas, Holgate kuni lubati ja Gueye.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Sukeldus mingi 10 korda teise poolaja jooksul. Korra tahaks veel kordust ka näha, aga Schneiderlin minu arust küll kuidagi kaarti lõpus väärt polnud.

Lubati ju see hooaeg karistama hakata.
    Pani ju teise jalaga Agüerole sisse, hoog oli päris julm, kollast vist ei väärinud, küll aga selles olukorras argentiinlasele ette midagi heita pole.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Rooney oli täitsa asine nii palju kui nägin viimased ca 25 minutit. Küll aga selle aja sees oleks kohtunik võinud talle anda umbes 4 kollast kätelaiutamise ja sõimamise eest.

Leave a comment:

• Drake
    replied
    Mida ta tegi?

Lubati ju see hooaeg karistama hakata.

Leave a comment:

• Devil
    replied
    FA võtab Agüeroga midagi ette kah? eks ikka..
    Mida ta tegi?

Leave a comment:

• Drake
    replied
    FA võtab Agüeroga midagi ette kah? eks ikka..

Leave a comment:

• Levenstein
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui lekked uue OB Comfortiga kinni suudetakse panna, siis ilmselt netivaataja jaoks pühapäeva öösel, tavavaatajatele järgmisel esmaspäeval. Vist.
    Tänud!

Mängust ka - Rooney on täitsa jalgpallur ja Sterling ei oska lüüa..

...ja poole kirjutamise ajal lööb värava.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Mille eest Walker punase sai siis? (Vaatasin GoT-d)
    Et Rooneyle juubelivärava puhul kingitus teha.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kas ainult mulle tundub või üritab Man City kaotusseisus ikka erakordselt robustselt igal võimalusel daivida? Teised vist päris nii taktikaliselt võimsalt ei mängi kaotusseisus (vähemalt ei meenu).

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Levenstein Vaata postitust
    Millal GoT seitsmes osa tuleb?
    Kui lekked uue OB Comfortiga kinni suudetakse panna, siis ilmselt netivaataja jaoks pühapäeva öösel, tavavaatajatele järgmisel esmaspäeval. Vist.

Leave a comment:

• Levenstein
    replied
    Mille eest Walker punase sai siis? (Vaatasin GoT-d)

P.S. Ok, leidsin mingeid mahavõetud videoid ainult ja siis tekstikirjeldust.

Millal GoT seitsmes osa tuleb?

Leave a comment:

Working...
X