Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust...ma ei mäleta mil City viimati Anfieldil võitis...
Leave a comment:
-
Tund enne mängu eile lineup'i nähes oli juba tunne, et hästi ei lähe. Esiteks ma ei mäleta mil City viimati Anfieldil võitis ning teiseks, kaitseliin koos Stones'i ja Delphiga pole juba mitu head mängu praktikat saanud. Selle ma osalt Pepi kaela ka ajaksin eriti, kuna Stones on olnud väga meh peale oma vigastuspausi. Delph nüüd üldsegi pooleks jälle. Ainus pluss, et saab ehk Zinchenkot näha asjatamas. Jesus oleks ka abiks olnud, aga oh well. Sterlingu puhul tundus, et see bootamine hakkas mõjuma juba suht varakult.
Üldiselt propsi Liverpoolile ja kõva mängu tegid ja Cityle, et täitsa alla ei antud ja see viigipunkt ka kaugel ei olnud.
Muudest juttudest, siis suve parima transfersaaga, ehk Alexise toomine Arsenalist, tundub surnud olema ja too liikumas linnarivaalide poole. Kui see Unitedi poolt pakutav summa tõele vastab, siis ei saa pahaks panna - tegu põmst 2x suurema summaga kui see, mida City oleks välja käinud. Tore oleks olnud tho, kuna sügavus ründeliinis kuluks ära, kuid jaburaid summasid 29 aastase peale ka kulutada ei tasu.
Ülejäänud kõlakatest, mis vähe tõsisemad tunduvad, siis Fred Shaktarist ja Evans West Bromist. Too viimane minu jaoks jätkuvalt müstika, et miks. Võin mõista neid argumente mis tema kasuks räägivad, aga ainult juhul kui hinnaks jääb 2x vähem kui senipakutud 30 milli.
Leave a comment:
-
the very long read
ehk kogu Pepi taktika A ja O praegu citys, kuidas kasutab ära inglismaal tavaks saanud pallita kaitsmist, kui tähtis on Ederson, Fernandino ja muidugi pressimine
Leave a comment:
-
Bristol City pakkus eile kõvemat mängu kui enamus premmi tiime. Propsi neile.
Zinchenkost hakkab aina enam asja saama.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustNeed kaotatud võidupunktid on üks asi, aga see on üpris frustreeriv näha kuidas mitu mängu järjest sõidetakse vastaste poolt julmalt sisse ja kohtunikul on meh. Tulemus nüüd käes ka - Jesus 1-2 kuud ja KdB kohta saab näha. Kõige halvem vile mida näinud väga pikka aega.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suarez Vaata postitustaga City fännina ma ei vinguks, on teil lisaminutitel ikka omajagu õnne ka olnud.
Leave a comment:
-
See arulage kulutamine igast majast teebki PList maailma parima liiga. Kui te tahate vaheldust siis Bayernliga ootab teid. Otsige neid vabandusi mis otsite aga "bald fraud" domineerib teie liigat nagu nalja. Kõik kes kahtlesid tema taktikates on täitsa juhmardid peast. Pooltel Inglismaa tiimidel polegi taktikaid. Pikka palli all day long... Kui üldse midagi siis Guardiola&Man City teevad Inglismaa jalgpallile ainult head. Palace mängust : oli tõesti sitt vile aga City fännina ma ei vinguks, on teil lisaminutitel ikka omajagu õnne ka olnud. Sellegipoolest loodan, et tõsised vigastused pole.
Leave a comment:
-
Need kaotatud võidupunktid on üks asi, aga see on üpris frustreeriv näha kuidas mitu mängu järjest sõidetakse vastaste poolt julmalt sisse ja kohtunikul on meh. Tulemus nüüd käes ka - Jesus 1-2 kuud ja KdB kohta saab näha. Kõige halvem vile mida näinud väga pikka aega.
Leave a comment:
-
Stones ja Otamendi väga toimiv paar hetkel ja vaevalt seda lõhkuma hakataks. Kuigi Mangala on tegelt väga ok olnud ja iga mäng aina paremaks tasapisi, siis pole kindel kui väga tal seda krediiti järel on. Samas Otamendi sai end kokku võetud, saab ka tema. Isiklikult tahaks näha, et ta jääb ja oma reitingut tõstab enne, kui edasi liikuda kavatseb.
Noorematest, siis Tosin on aegajalt platsile saanud ja vajadusel on ka Dinho mänginud sealpool. Hakkama saab igatahes. Stones tagasi treeningutel ka ja varsti ehk platsil.
Teine teema on see, et Pep pole kuuldavasti loobunud oma 3-5-2 ideest, mistõttu praegune nimekiri veidi õhukeseks jääb. Hooaja algul sai seda ülesehitust katsetatud ja mul sellest suht meh mälestused, aga tema teab paremini.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: