Meistrite Liigas edukalt mängimine on ülimalt tulus: kui peaks õnnestuma esimene faas täiseduga võita, on klubi kassasse kolisenud mingite arvutuste kohaselt 46 miljonit naela. Ja seda enne kui play-off ringid on isegi alanud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Mängust väga palju pajatada pole - vastane ei tulnud muud tegema kui auväravat lööma. Suuremat seismist palliga oli palju, madal blokk ei innusta kedagi. Meeldis, et saadi kiiresti avavärav kirja, siis polnud enam närveldada vaja.
Huvitav, kas Salahil on kontrahtis kirjas, et välja tohib vahetada ainult hädavajadusel? Teine põhjendamata 90 minutit järjest.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Üks asjadest, mis on mulle FSG juures ääretult ebasümpaatne: naiskonda ei investeerita määral, mis sellise staatusega klubile asjakohane. Tundub, et omanikele on tähtsam PR eesmärk WSL-is pildil püsida kui anda klubile reaalne võimalus tiitleid võita. Hetkel on taas totaalne vigastuste kriis ja kaotus järgneb kaotusele. Välja ilmselt ei kukuta, aga eelmise hooaja neljas koht tundub valgusaastate kaugusel.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÜks asjadest, mis on mulle FSG juures ääretult ebasümpaatne: naiskonda ei investeerita määral, mis sellise staatusega klubile asjakohane. Tundub, et omanikele on tähtsam PR eesmärk WSL-is pildil püsida kui anda klubile reaalne võimalus tiitleid võita. Hetkel on taas totaalne vigastuste kriis ja kaotus järgneb kaotusele. Välja ilmselt ei kukuta, aga eelmise hooaja neljas koht tundub valgusaastate kaugusel.
Kommentaar
-
Eindhovenis mängis ‘pool viimati sügisel 2008 kui unustusehõlma vajunud Albert Riera lõi ilusa pommi ülanurka. Riera polnud paraku Rafa paremaid oste: teisel hooajal maandus pingile ja kui kurtma hakkas, saadeti minema.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Ohhoo! Eindhoveni: Endo, Nunez, Chiesa, Gakpo, Elliott, Tsimikas, Robertson, Kone-Doherty, Mabaya, McConnell, Jaros, Kelleher, Nallo, Morrison, Danns, Norris, Quansah, Morton, Bradley, Davies, Nyoni.
Väga nooruslik vahetuspink homme. Tea, kas Uefa teeb trahvi?
Gomez oli täna tiimitrennis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOhhoo! Eindhoveni: Endo, Nunez, Chiesa, Gakpo, Elliott, Tsimikas, Robertson, Kone-Doherty, Mabaya, McConnell, Jaros, Kelleher, Nallo, Morrison, Danns, Norris, Quansah, Morton, Bradley, Davies, Nyoni.
Väga nooruslik vahetuspink homme. Tea, kas Uefa teeb trahvi?
Gomez oli täna tiimitrennis.
Kommentaar
-
Millepärast ta trahvi peaks tegema?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMillepärast ta trahvi peaks tegema?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
On tehtud, selgelt nõrgestatud tiimiga mängimise eest. Praeguseid reegleid pole uurinud, aga tõenäoliselt vähemalt 9-10 meest õhtuses algkoosseisus on siiski põhitiimist, nii et justkui poleks põhjust.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
FB meenutas täna üht hullemat perioodi selles 'pooli loos, mida mina mäletan. Talv 1994 ja just täna kohtuti Anfieldil ManU-ga. See kuulus mäng, milles Bruce Grobbelaar väidetavalt töötas kihlveosündikaadi heaks - tõestada seda kunagi ei suudetud. Kuid kui vaadata, kus ta seisab vastase karistuslöögi ajal, siis ta ootas ja lootis, et pall saadetaks väravavõrku. Nii juhtuski. Ometi jõudis 'pool tolles mängus 0:3 kaotusseisust viigini. Kaks väravat lõi Nigel Clough, kes kunagi ei täitnud oma potentsiaali ja kolmanda vihatud Neil Ruddock, kes tänapäeva reeglite järgi oleks juba esimesel poolajal punase saanud.
See oli üks Grobbelaari viimaseid mänge 'pooli väravas ja üks viimaseid ka mehele, kelle nime ma ei nimeta. Roy Evans pidi selle hullumaja peagi üle võtma.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
On tehtud, selgelt nõrgestatud tiimiga mängimise eest. Praeguseid reegleid pole uurinud, aga tõenäoliselt vähemalt 9-10 meest õhtuses algkoosseisus on siiski põhitiimist, nii et justkui poleks põhjust.
Sitakotid võiks mängijate ülekoormuse lõpuks arvesse võtta! Trahvida tuleks hoopis UEFAt mängijate tervisele ohu tekitamises, rohkem mänge, rohkem kuluvust, rohkem vigastusi, ka vb karjääri perse keeravaid vigastusi, aga rikkurite orjaMaffia ei pea sellest hoolima...
Sitaks tüütuks on muutunud ka jalgpalli jälgimine - seda kõike on nii palju ja nii sageli, et kogu asi kokku on muutunud vedelaks. Mingist sarjast välja kukkumine peaks tekitama tundeid ja draamat ja diskussioone ja treenerid vb saama kinga ja värki, aga praegu on et ah see klubi on veel 5es kompetitionis sees, pohhui. Ah olid ajad, olid majad.
Kommentaar
-
Nõka-nõka.
Gakpo sai kõik, mis vaja - lüüa värava ning tähistada võitusee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar