A te olete hetkel seal denial staadiumis. Selge selge

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse

X
- 

Õpi lugema. LDS.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
See mu point oligi, et peale SAFi on klubi olnud täielik tsirkus, aga nii madalale pole kordagi langetud ühelgi perioodil. See pole vist kohale jõudnud kellelegi. Meedias oleks täielik mäss kui peale sellist kulutamist united sellises faasis oleks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
 - 

Slot jaksab ikka veel pajatada oma jutte Isaku olematust priisiisonist. Sellel tõesti pole praegu enam mingit tähendust. Ja see, et mänge on palju, näib endiselt olevat sobiv teema jauramiseks. Nagu me poleks Kloppi aastatel seda juba surmani kuulnud.
Isak ei mängi homme ka, Jones ja Alisson jätkuvalt väljas - vigastest naaseb vist ainult Gravenberch.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
 - 

See kulutamise argument on küll olemas selle suve põhjal, aga see on ikkagi laisk argument, et "vaadake, kui palju Liverpool kulutab!". Ega ei kuluta, siin tuleb vaadata pikemat horisonti:Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
See mu point oligi, et peale SAFi on klubi olnud täielik tsirkus, aga nii madalale pole kordagi langetud ühelgi perioodil. See pole vist kohale jõudnud kellelegi. Meedias oleks täielik mäss kui peale sellist kulutamist united sellises faasis oleks.
Premier League - Transfer balance and five-year comparison | Transfermarkt
Ehk siis viimase 5 aasta kulutamises on United, Arsenal, Spurs ja Chelsea ikka kõvasti ees Liverpoolist, net spendi poolest. Kui nüüd valida horisondiks 10a, siis see vahe on kolossaalne. Selle ühe suve kulutamisega on ka nii, et oli mitu olulist lahkujat ning uued ostud vajavad aega.
Aga asi, mis teeb rohkem nõutuks, on need vigastused, sh. uutele ostudele. Praegu see vigastuste nimekiri on juba päris pikk. Kurat, eelmisel hooajal olid mõned üksikud mängijad aeg-ajalt vigased ja kõik. See hooaeg on neid vigastusi vist juba rohkem olnud? Ehk et kas ebaõnn või midagi tehakse taustal valesti...
Kommentaar
 - 

Minule paistab, et mingit teistmoodi edasimineku plaani ei ole. Sloti enda sõnul on ta oma mängijate valikuga rahul ja ootab, millal nad tootma hakkavad. Küll hakkavadki, aga millal ja kas just tema alluvuses, on juba teine teema.Algselt postitas Intertoto Vaata postitustSlot on kõva analüütik ja oskab ilusti selgitada, miks asjad on nii, nagu nad on. kindlasti kasulik omadus, annab hingerahu, aga mitte vastust, kuidas edasi minna.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
 - 

Mu arust on ka mängijad vinks-vonks. Isegi toimetamised väljakul on olnud seeditavad (ma saan aru, et mõned pole mentaalselt 100% kohal, n.ö teine aasta, uued mängijad jne). See väikene pingutus, mis meid teistest eristas, on lihtsalt puudu. Ja tipus annab see kohe tunda. Nüüd oleks vaja mängijate suunamist suurema koostöö ja pingutuse suunas, kuid see pasteet, mis meediasse tuleb... see nagu ei anna usku.
Kui näiteks võrrelda Klopp'iga, siis tema puhul oli see usk (mis on väga oluline komponent) olemas. Võib olla on mul mingi nederfoobia lihtsalt, kuid eks näis. Manu imeb nii ehk naa vilinal.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
 - 

Mina veel kinga ei annaks, aga Isaku toomine oli imho täielik raharaisk. Hea mees, aga kas sellises süsteemis? Sealt edasi on täielik allamägi olnud tulemustes. Liigakarika lastega mängimist ma ei pane pahaks, põhimehed peavad puhkama. Suvel oleks pidanud Konate rahaks tegema ja Quansah'i jätma. Liiga palju raha pandi ründavate mängijate alla, kui polsterdamist vajas hoopis keskkaitse ja lõhkuv poolik. Need aafrika pärioluga keskkaitsjad on õudsed kaikad ausalt öeldes. Vaadake Kalju Tambedoud, Konated või samas pajas ka Momo Sakho, kelle Klopp minema saatis. Quansah oskas korralikult jalaga mängida ning mõistus oli peas.
Kommentaar
 - 

Oli bet, et omad mängud võidavad vist Arsenal, Chelsea, Newcastle ja Liverpool. Kõik teised võitsid, aga mitte Liverpool.Algselt postitas onoz9 Vaata postitustMille peale panustasid siis, Liverpooli võidu? See on praegu väga rumal panus...ise panustasin (teen seda üliharva) Palace peale, sest koef oli ülikõrge. Iizi money.
Täna panin muidugi Villale. Viha pärast.Maailmameistrid!!
Kommentaar
 - 

Kommentaare eilsele mängule siin väga ei paista ja ehk ongi õige. Korralik vaatepilt päriselt ei olnud, Villa lollid vead karistati küll tõhusalt ära, aga ega see meie mänguloome väljapaistev polnud. Suurt enesekindlust Madriidi ja Mäntshesteri eel Anfield ei pakkunud, aga kaotuste rattast saadi korraks maha.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
 - 

Ma ei suuda muuseas unustada kui ükskord aastaid tagasi pakuti mingi teleuuenduse käigus lisaks põhifiidile vaatamiseks sellist fiidi, kus jälgiti ainult ühte mängijat väljakul. Ja kes iganes toona Eestisse Inglise jalka pilti ka sisse ei toonud - kord oligi nii, et 'pooli tavamängu asemel pidi vähemalt ühe poolaja vaatama üksnes Stevie G liikumisi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
 - 

Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMa ei suuda muuseas unustada kui ükskord aastaid tagasi pakuti mingi teleuuenduse käigus lisaks põhifiidile vaatamiseks sellist fiidi, kus jälgiti ainult ühte mängijat väljakul. Ja kes iganes toona Eestisse Inglise jalka pilti ka sisse ei toonud - kord oligi nii, et 'pooli tavamängu asemel pidi vähemalt ühe poolaja vaatama üksnes Stevie G liikumisi.
“Steven Gerrard, Gerrard,
He slipped on his fking arse,
He gave it to Demba Ba,
Steven Gerrard, Gerrard!”
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar