Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust

Sama siin. Ei vaata kunagi xG numbrit, sest see ei oma mingit tähtsust ega näita kuskilt otsast rünnaku headust, potentsiaali või teab mida.
    Üldiselt nõus, aga samas oli mängu vaadatest ka väga selge, et Liverpool domineeris (rohkem häid võimalusi jne).

Kommentaar

Vaatan CL hailaitidest Diaze teravust värava ees ja igatsen.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
        Tahaks ikkagi teada, mis headuse näitaja see xG on rahva meelest? Teie xG oli 2,5 vs Reali 0,45 ja pidi väga palju ütlema. Mida see siis ütleb? Täiesti meelevaldne stat ju. Bayernil oli see väiksem kui PSGl aga võitsid. Väiksem oli see muidugi tänu vähemuses mängimisele aga ikkagi.
        Ma jällegi vaatan tihti xG numbreid, aga võib-olla mulle pakub statistika ka rohkem huvi. Ja vaatan numbreid rohkem siis, kui ei jõudnud mängu vaadata. Ma ei ütleks, et see on mõttetu number, midagi ta ikka näitab ja tavaliselt näitab, kumb oli parem ja rohkem (häid) võimalusi lõi. Nt kui mängijal on võimalik 2 meetri pealt tühja võrku lüüa, siis ilmselt on selle võimaluse xG 0.80-0.90, penalti on xG 0.75 ja 20-30 m pealt peale uhamine alla xG 0.10.

Kuid siin on mitu AGA. Esiteks ühe mängu puhul ainult xG vaatamine ei ole kõige täpsem ja on nagu ühe kuuldud laulu järgi terve ansambli kohta arvamuse kujundamine. Ehk et rohkem mänge = suurem statistiline valim = täpsem. Lisaks tuleb arvestada, et xG on arvutatud keskmise mängija (vist liiga või top liigade keskmise) realiseerimise järgi, ehk et hea realiseerimisega mängija lööb rohkem, kui on xG number, ja vastupidi. Loomulikult see siis kajastub ka kogu meeskonna numbrites. Ja ühe ainsa mängu puhul annab natuke adekvaatsema pildi, kui vaadata lisaks xG-le ka väga heade/suurte võimaluste hulka, raami lööke ja lööke karistusalas.

Võib ju öelda et see kõik on jamps ja vale ning natuke isegi olen nõus - see võib olla petlik, aga see on parim, mis meil on, nt kui mängu ise ei näinud, aga tahad ülevaadet mängust

Kommentaar

Täna meenus Milan Jovanovic, ‘pooli kahtlaste hangete esireast. Beniteze viimaseid oste, saabus klubisse alles peale Rafa lahkumist. Hodgsoni ajal mängis kümmekond korda liigas, Kenny ei tahtnud aga temast enam midagi teada. Belgiast tuli, Belgiasse läks. Võitis seal kamaluga liigatiitleid, ‘pool oli aga veider eksirännak. Poeg Lazar mängib hetkel Stuttgartis.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Vaatan CL hailaitidest Diaze teravust värava ees ja igatsen.
            Vaata tema eilset väravat. Igatsed veel rohkem
            Maailmameistrid!!

Kommentaar

Ei õnnestunud.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Real oli unenägu. Täna mindi mängima null initsiatiivi ja ambitsioonikusega. Ma isegi ei märganud, kes peale Salahi esimesel poolajal ründes mängis. Ning egiptlast oli ka näha vaid paar korda. Nii ei saa. Tundub tiitliteta vahehooaja moodi.

Kommentaar

We are not back but City is. Kahju.

Salah'il ei õnnestu mitte ükski tribling ega löök. Kustunud.

Kommentaar

City kaitses väga hästi. Ma isegi ei mäleta, kas ja millal neid olen näinud nii hästi kaitsetööd tegemas - täielik ühtsus.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kommentaar

Diaz'e müük oli suur viga! Vaadake lihtsalt milliseid asju teeb Bayernis praegu mängleva kergusega, eks see liiga ole hulga kergem ka nagu Wirtz ja teisedki sealt tulnud kipuvad tõestama, aga sellegipoolest, viimane 2-2 mängu 1 Bayerni värav oli vinge. Kui kuidagi ei tule, siis tuleb nii. Respekt!

Kommentaar

Teema ikka rohkem selles, trenna pole suutnud satsi mängima panna/saada.

Mu poolest võiks ta enda eetrisse öeldava viia miinimumini.

Kommentaar

Ma ei mõista miks on nii palju muretsemist ja paanikat siin teemas kuulda? Slot võitis Premmi ja see hooage tuleb lebolt top4 ära ja saame veidike Meistrite Liigale pigem keskenduda. Kevadel ja järgmine hooaeg näeb, kas saab need suure raha eest toodud mehed mängima? Isak pole isegi piisavalt minuteidki saanud, et ennast tõestadagi.

Lisaks minu arust kaitses oleme olnud kohutavad ja väga lihtne on seda Konate kaela ajada, kas mees on juba mõtetega madriidis? Väga kahju, et me ei saanud Marc Guehi palacist kätte, aga ma veel veidi loodan, et ehk Jaanuaris tehaks see ost ära!

Kommentaar

Paanika?

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                                Diaz'e müük oli suur viga! Vaadake lihtsalt milliseid asju teeb Bayernis praegu mängleva kergusega, eks see liiga ole hulga kergem ka nagu Wirtz ja teisedki sealt tulnud kipuvad tõestama, aga sellegipoolest, viimane 2-2 mängu 1 Bayerni värav oli vinge. Kui kuidagi ei tule, siis tuleb nii. Respekt!
                                Hulka kergem xD
                                Wirtziga toimub hetkel see, mis kogu ülejäänud pundiga. Sa kujutad ette, et kui tiim sakib, peab Wirtz hiilgama. Mis sitavares siis Salah on? Miks ta ei tassi? Kuhu jäävad Isaku kübaratrikid? Peaks end ometi Premmis tõestanud vend olema.

Ja nagu ikka, siis mäletatakse vaid feilimisi ja sellest tehakse järeldusi. Kuigi terve hunnik vendi on "nõrgast" Bundesliigast tulnud ja ülivõimsas Premmis suuremal või vähemal määral väga hästi mänginud. Haaland, De Bruyne, Gvardiol, Kompany, Berbatov, Lehmann, Aubameyang, Son, Gündogan, Firmino, Havertz, Sane, Ballack, Szobo, Gravenberch, Podolski, Mazraoui, De Ligt, Konate, Džeko...

Sõltub ikka suuresti sellest ka, millise treeneri käe alla ja kuhu meeskonda mängima satud.
                                Maailmameistrid!!

Kommentaar

Working...
                                X