320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SAFC vs NUFC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'SAFC vs NUFC\'

Algselt postitas uvv

kas tõesti ei ole rohkem tulijaid?
    et kolmekesi läheme?
    siis vaaj muidugi vaadata, mismoodi on okeim, kas osta autopakett või nodi eraldi. ah jaa. nüüd tuleb meelde. ei saa ma osta teile pileteid ilma, et teaks nimesid ja isiklike koode.
    üks mees, nimega Max, tuleb veel koos meiega. Seega siis kokku kolm
    299195

Kommentaar

Newcastle United on teinud pakkumise Nicolas Anelkale ja Luis Boa Mortele.

http://footballmsn.skysports.com/list.asp?hlid=293397&cpid=8&CLID=&lid= 2&title=Magpies+launch+double+raid&channel =football_home

See oleks minu arust väga super kui need mehed Newcastelisse läheksid

Kommentaar

Algselt postitas Drogba

Newcastle United on teinud pakkumise Nicolas Anelkale ja Luis Boa Mortele.

http://footballmsn.skysports.com/list.asp?hlid=293397&cpid=8&CLID=&lid= 2&title=Magpies+launch+double+raid&channel =football_home

See oleks minu arust väga super kui need mehed Newcastelisse läheksid
        Kas Obi ruling ongi juba jõustunud?

Kommentaar

Bellamy asendamine Anelkaga... Kas mina olen ainuke, kes arvab et siin on midagi vägagi iroonilist... Tuleks klassikaline tehing Newcashile teemal \"Kuidas põles raha.\"
          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

tänane koosseis:Given, Harper, Carr, Babayaro, Elliott, Boumsong, Ramage, Taylor, Bowyer, Brittain, Butt, Faye, Jenas, Milner, N\'Zogbia, Shearer, Chopra, Viana.

täna on oodata Givenit väravas, nimekirjas on ka Carr, Bowyer, Jenas ja Viana. Viana arvatavasti platsile ei pääse, aga ülejäänud mehed ilmselt algkoosseisus. kõrvale jäävad Ameobi, Dyer ja Bramble vigastusega ning suve ostud Emre ja Parker jäävad samuti eemale.

½121½

Kommentaar

Sipoos läks jälle nagu ta läks...Tänu meie saamatusele pall väravasse lüüa ja Oku oskusele seista alati palli trajektooril, saime taas 1-2 tappa....
              Ei tea mitu mändi,mis värava taga kasvasid, me seal palliga maha võtsime
              Alati jääb jälle see järgmine aasta ,mis esialgsete kokkulepete kohaselt peaks toimuma MM ajal Tabasalus...ehk tuleb sinna vähe rohkem raffast meie poolt.....
              Igatahes oli tore näha vanu sõpru Ince, Urmast, Jaani ja Margust...loodan ,et ikka leidsite öömaja või siis saite mõne kauni soome neiu kaissu ...nagu seal oleks neid

Siinkohal ka tiba rõõmsamat...Alani kaks kolli Dubnica vastu aitasid Nufci võidule....järgmiseks on meil vastas Deportiva La Coruna...
              Paneme siis ka tsurkad kotti
              Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

kohe huviga ootan kui pesematarahvas siia jõuab. mäng, nojah.
                ütleme nii, Oku....
                Meie mehed peksid lihtsalt metsa või Okule pihku. oeh, ja - jah....
                aga nagu juudid kinnitavad teineteisele, et järgmisel aastal Jeerusalemmas, siis tuleb ka meil, inimestel, õhata, et järgmisel aastal Tabasalus.
                Ja siis nad alles näevad

Aga muidu, elu on ilus ja seikailu oli lahe. kõigest, kunagi pikemalt
                14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Tänks urmasele transpordi ja seltskonna eest ning loomulikult tänud Kentile, Jaanile , Margusele, kellega koos sai \"puud soola\" naha vahele pistetud ja platsil magpiede lippu kõrgel hoitud ...
                  Tulemus ... s***a sellest, järgmisel aastal lööme mäkkemitele hambad uuesti säärde ... palju ju ei jäänudki puudu
                  Viisakas kummardus ka punasetriibulistele ja eriti nende leedsist laenatud superväravavahile okule, tänu kelle ko(ordi)nditsioonile pall sugugi väravasse teed leida ei suutnud . . .
                  Viva La klub51
                  Nägudeni.
                  299195

Kommentaar

minu kulp teile, et käisite ja olite, mehed. panite mind nüüd ja enne kadedust tundma, aga jah, natuke kakat siit ja natuke sealt nõnda, et eestimaale jäin. muljetate kui näeme. perset, et mind avamängul ei ole - taanis - aga küll jõuab.

pilte ka tegite? andke.

Kommentaar

Niih! Mängureportaazhi õigest vaatevinklist saab siit!
                      Jalgpallihaigla liige
                      Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Aifo ja Tafka on veel sutsu täis, nii et kommentaari saate vast lähemate päevade jooksul
                        Minu 120+ pilti on kenasti aifo arvutisse laetud ja ootavas väljapääsu. Kõiki neid vist kahjuks avalikustada ei saa, kuna (nimesid nimetamata) osad härrased palusid intrigeerivamaid pilte mitte avaldada :P Eriti intrigeerivad olid õhtu Sipoo ööklubis ja järgnev hommik Olles kaamera omanik, pean tunnistama, et fotograafina töötanud Andi võttis nii mõningaidki pärle

Mis puutub mängu, siis oli nagu ta oli. Mina sain mängijatest tõenäoliselt suurima mahvi, sest iga 30 sekundi pärast pidin ma staadioni ümber laiunud põldudele/põõsastesse lippama, et newcastle\'i toetajate poolt värava poole saadetud palle otsida. Sihik, poisid, sihik!

Tafka värav oli muidugi puhas tase ja on ülimalt kahju, et keegi seda ei filminud.

Ahjaa, lugupeetud härrased Newcastle fännid! Kui te mõnel muul päeval nii palju ja nii tihti õlut pakuksite nagu enne mängu, siis ma võtaks rõõmuga vastu

Edit: Tundub, et Aifo oli siiski kainem kui tundus ja lugu saigi üles.
                        League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Kurat jah. No mida fakki mehed? Oki, ei saa üks kord tulla, saame aru. Aga kui selgub, et vähemalt kahel korral on kohal käinud ikka häbemata vähe mehi, siis on veits niru küll. Või mis? Ja teised peavad endal kopsud ribadeks jooksma.

A muidu oli lahe. Märksõnasid suvaliselt ritta pannes - mahlapaki ära sulatanud Intsu mahlajook, \"Senegali jooksjad\", Margust fännanud \"Malaisia\" tibi, Lars kellele hommikul auto pea peale pargiti, Shveitsi tropp, kes tuba üritas põlema panna, Urmase arvates ülilahe klubijärjekord, Ella ja ta 7-aastane suhe, ee... Helsinki olümpiastaadion ja selle varjulisemad nurgad, Urmas ja Ince - alati abivalmis, ka öösel... ja nii edasi. Ise ei näinud, aga räägitakse, et Oku olla kahe koleda naisega suudelnud ja Tafka eksis ringtee peale ära. Pole ka ime - mackemid. Ahjaa, Aif nägi unistuste naist, kes läks kohe ära mingi paksu habetunud soomlasega. Samas kui harakad olid klubis popid

“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                          The Special One

Kommentaar

subtiitrid:
                            Fakk, öösel helistamine on ilguste tipp. Omast käest tean. Niikui on vedelik sees ja kell on kolm, tuleb haarata pihku tükike intelligeniseeritud plastmassi ja kukkuda helistama. Idioot. Hommikul vaatad ja süda läheb pahaks. Talle, talle, oi raisk, ja talle ka. A mis kõige hullem, see käib ju ka vastupidi, sulle helistavad mingid silmini täis tondid ja ajavad midagi eelmisel aastal sündinud sõnade pin-pongist. kurat.

kell pool neli, ma olin just vajunud unne, mille esoteerilis-romantiline pealkiri on Õnnis, kui heliseb telefon. Koban jupp aega, pihku satuvad kurat teab mis, ja selle teise mehe oma ja lõpuks tükike intelligentset plastmassi, mille helendaval silmal vilgub mingi +372 algusega number. Selge. Mingi kaame kodueestlane, kes arvab, et ta peaks minuga rääkima. Nägemist! Lülitan telefoni kinni ja mõtlen, et helistan talle homme. aga pigem mitte. küll ta helistab ise.

Esimest korda äratasid õues tukkuva Jaani neegrid, sest nad tahtsid suitsu.
                            Teist korda äratasid õues tukkuva Jaani neegrid, sest hosteli uks tehti lahti.

aga no kurat, helsinki olümpiastaadioni tõmbetuultes tehtud väike tukk
                            on parem veel kui seitse aastat varjus olnd ja kättesaamatuks jäänd tu..

või mis Jaan?

klubijärjekorrast kirjutan tööandjale.

Kommentaar

täna siis mäng Deportivoga, päris mitmed põhimehed jäävad mängust kõrvale. mängu kannab üle nufc.com´i sõnul Channel 401(SkySports 1). äkki keegi aitab ja annab lingi?
                              ½121½

Kommentaar

lingi asemel hangi endale koht nimeta pubis. nääb ka mängu.
                                ja isegi tarvastust ja tõrvast pole kaugel tulla arvan ma.
                                palju neid selle hooajamänge telksust ikke nääb.

Kommentaar

Working...
                                X