320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Muna Uudu võiks selle gifi ka panna kui SAF prillid eest ära võttis ja silmi hõõruma hakkas, peale mingi Neegri- Juku lööki mis läks peaaegu auti.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

    Kommentaar


      Eile oma PLi debüüdi teinud Nico Yennaris aastal 2000

      Victoria Concordia Crescit

      Kommentaar


        He looked over to the bench at the sight of Andrey Arshavin making last-second preparations and was captured by the TV cameras screaming an audible ‘No’.

        Ei meeldi Van Persiele ka vened. Eriti andetud vened.
        "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
        These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

        Kommentaar


          Siin võib ju vaielda selle Arshavini vahetuse koha pealt, kes teab, kui palju tõtt selles Oxi krambi juttudes on, aga sellel kõigel poleks tähtsust, kui meeskond suudaks oma võimalusi realiseerida.
          See on üllatav, kuidas staarründaja tühjast väravast lööb mööda, aga siis lööb sellise millimeetritäpsusega posti kõrvale ära..
          Ning Rosicky võimalus 11m pealt, oxi löök karistusala joonelt, mis läks napilt postist mööda, ramsey löök karistusalast täiega üle värava..
          Okei, rosicky löök blokeeriti, aga oleks ülejäänud 3 lööki või mõnigi neist raami läinud, oleks nendest ilmselt väravad tulnud ja siis poleks see vahetus kedagi ärritanud..
          Kuigi jah, lisaks majanduslikule seisule mõtlemisele ja sobiva mängija leidmisele peaks wenger tõesti mõtlema, et tuua kasvõi juba seepärast kedagi sisse, et RvP suvel minema ei läheks..

          Kommentaar


            Ning vince, näe palju parem - võid oma postitust editida ja minu oma maha võtta:

            Victoria Concordia Crescit

            Kommentaar


              haha, ülikõva gif

              igatahes, eilne oli masendav. teise poolaja mängupilt ei olnudki tegelikult katastroofiline aga võimaluste realiseerimine jätab ikka väga soovida. loodan samuti, et kolmas järjestikune kaotus pani herr seniili nüüd natukenegi mõtlema ja ehk tehakse need kauaoodatud ja ilmselgelt vajalikud täiendused. kuigi selline stsenaarium tundub üsna vähetõenäoline. samas 2009. aasta jaanuaris toodi shava olukorda päästma ja see lüke töötas. ehk juhtub tänavugi sama asi. vaja on ühte korralikku ründajat ja full backi. kõrini sellest "players coming back from injury are like new signings" sitast. kuu alguses wenga mainis, et oleks tobe kaotada punkte fullbackide vigastuste pärast. ma leian, et veel tobedam on käituda oma sõnadele vastupidiselt ja ilmselgelt vajalikku äärekaitsjat mitte hankida. sagna on ehk järgmiseks mänguks tagasi aga vasak äär on ikkagi vaja kinni lappida. isegi kui gibbs naaseb, siis ma ei usu, et ta üle paari mängu terve suudab püsida ja vermaeleni mängitamine vasakkaitsjana on ilmselge raiskamine. ajuvaba.

              Kommentaar


                Algselt postitas anna_õlut Vaata postitust
                kuu alguses wenga mainis, et oleks tobe kaotada punkte fullbackide vigastuste pärast. ma leian, et veel tobedam on käituda oma sõnadele vastupidiselt ja ilmselgelt vajalikku äärekaitsjat mitte hankida.
                See oli jah umbes samas stiilis ütlus nagu "meid ei saaks enam suurklubina tõsiselt võtta kui me ühel suvel kaotaks Cesci ja Nasri".

                Mõni vandenõuteoreetik loeks siit välja peidetud sõnumeid klubi juhtkonnale.
                Victoria Concordia Crescit

                Kommentaar


                  Robin van Persie



                  I WAS NOT HAVING A GO AT THE BOSS ON SUNDAY

                  LET me start by putting the record straight.
                  I was not having a go at the boss on Sunday. I was just sad to see Alex leave the pitch as he just gave the assist for our only goal.

                  I was not questioning his judgment. I know it's not my place to challenge what Arsene Wenger does. He is the boss, he makes the decisions and that's it, end of story. I have worked with the boss long enough to know there's always a good reason behind his decisions, and there was again on Sunday. When Arsene makes a decision, it is based on a lot of information that everyone else might not know about and he will never betray. I admire him so much for that.

                  As he said after the game, he doesn't have to explain his substitutions to anyone. He was right to remind everyone that he has been in the job 30 years and made 50,000 substitutions, why on earth should he have to justify each and every one of them?

                  He has all the information, he knows when a player is carrying a small injury, or has been ill, or is tiring. Arsene's remarkable success in the game is proof enough that his decisions are made from knowledge and experience. Alex Oxlade-Chamberlain had a calf injury. We did not know that but the boss did and brought Andrey Arshavin on.

                  I have a lot of respect and admiration for Arsene Wenger. He is one of the best football coaches in the world, with a brilliant record of success here at Arsenal. I wouldn't be here or the player I am without him. The manager and I are fine and my relationship with the club is good. I don't want anyone misunderstanding the situation here for a moment.There is no problem, there is no conflict and there is no controversy. The boss knows that, I know that, the players all know that. But it's important the Arsenal fans know that and that people in the game know that.

                  We are all committed to doing the very best we can to bring success to The Emirates. We are not giving up on a top-four finish, no way. Losing to Manchester United was a setback, but it is not a knockout blow. The way this season is going I think it's pretty safe to say there will be a lot more surprises before the Premier League season is over. There's plenty of games still left, we have recovered from reverses like this before and we will win again. So anybody writing us off is making a mistake.This could still be a good season for us. We have the FA Cup to look forward to and the Champions League. We will all be giving 100 per cent to make sure we bring one of those trophies home, hopefully both of them.
                  Let's all stick together and fight.
                  1979,2004...Have you ever seen Tottenham win the league?

                  Kommentaar


                    Äkki ikka hakatakse liigutama midagi enne akna lõppu?
                    Victoria Concordia Crescit

                    Kommentaar


                      No kui kedagi asemele ei osteta, pole müük seda paari miljonit väärt. Aga noh, Wilshere ja Diaby (haha!) on ju like a new signing.

                      Positiivsemate uudiste poole pealt tundub, et Frimpong on tõepoolest metal face ja naaseb varsti Wolvesi treeningule.
                      Supplies!

                      Kommentaar


                        Pilk langes kogemata kalendrile ja ennäe - meil on 25. jaanuar. Ühesõnaga praegu on juba aeg nii kaugel, et transfermarketi seisukohalt on Arsenalil lose-lose-lose situatsioon. Kui keegi müüakse, on meeskond veelgi õhem. Kui keegi ostetakse, siis on see panic-buy. Ja kui kedagi ei osteta, siis jätkub kõik samamoodi ning me loodame edasi Gibbsi ja Diaby peale.

                        Varsti on vaja antidepressante

                        Kommentaar


                          Millega see Diaby tegeleb üldse? Ainult palka kogub pensionipõlveks? Pole seda tüüpi juba mmm... kaua näinud (mitte et ma temast ja tema 2 mängu 10st on head, ülejäänud ülim jama stiilist taga igatsen).

                          Kommentaar


                            Viimased jutud olid paar-kolm nädalat tagasi, et käis Ameerikas ja Kataris spetsialistide juures oma vigastusega. Ilus see asi tema jaoks ei paista igatahes, kuna arseblog on rääkinud, et tema 'ankle' on samas seisus mis ~35 aastasel mängijal karjääri lõpus. Sitt seis. Müüa teda ei saa, mängida ta ka ei saa, samas Wenger ikka ütleb, et Diaby on tagavaras olemas ja pole keskväljale lisa vaja. Absurdne seis.
                            Victoria Concordia Crescit

                            Kommentaar


                              Liiga parim paremkaitse tagasi treeningutel.

                              Kommentaar


                                Liigutatakse, aga kas just õiges suunas?
                                Victoria Concordia Crescit

                                Kommentaar

                                Working...
                                X