Peale Tim Cup Fiore võitu olime taas Scudetto heitluses täiesti sees, Interiga viik tõmbas aga taas kõigele kriipsu, kuid ma usun, et kui me homme peaks Interit võitma , siis on scudetto taas haardeulatuses (loe paari punkti küsimus) ja Torosidise lisandumine vaid kinnitab meie Scudetto vormistamist!
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
AS Roma
Collapse
X
-
Olen alati arvanud, et countil on parem huumorisoon, aga tõstsid oma reitingut päris kõvasti selle postigaPeale Tim Cup Fiore võitu olime taas Scudetto heitluses täiesti sees, Interiga viik tõmbas aga taas kõigele kriipsu, kuid ma usun, et kui me homme peaks Interit võitma , siis on scudetto taas haardeulatuses (loe paari punkti küsimus) ja Torosidise lisandumine vaid kinnitab meie Scudetto vormistamist!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. BushKommentaar
-
On vist aja küsimus mil Kreekast sellised talendid nagu: Võlgidis, Nälgidis, Defitsiidis ning euroopa andekamaid ründemehi Pankrotisidis Rooma uksepakust üle astuvad.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. BushKommentaar
-
FORMAZIONI UFFICIALI
ROMA: Stekelenburg; Piris, Marquinhos, Burdisso, Balzaretti; Bradley, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Destro, Totti.
INTER: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 26 Chivu, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi, 24 Benassi, 31 Pereira; 14 Guarin; 8 PalacioFORZA ITALIA
FORZA ROMA
FORZA CAPITANO
IL MIO CUORE è GIALLOROSSO 
FORZA ANCHE SAMP E GENOA
Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”Kommentaar
-
Markiniosele võib rahulikult Aldairi särgi ära anda. Maailma parim keskkaitsja. NO COMPETITION!
e: On ainult ÜKS Mattia DESTRO! FORZA ROOMA!!!! (nüüd kohustuslik teise poolaja brainfart palun)FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpicKommentaar
-
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpicKommentaar
-
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar