Algselt postitas karl54
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Läbuuuu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustoot milani foorumis võib kirjutada ainult Ma loodan, et milan võidab ja sellisel tasemel postitusi, kui keegi leiab, et mu teine postitus polnud teemakohane siis ma ei tea - vähamalt oli see parem/asjakohasem kui 75 protsenti milani teema postitustestuskumatu.
Algselt postitas karl54 Vaata postitustLisaks sellele, et juve ja Milan Itaalias kaardipakke segava kõikidel erinevatel viisidel, on foorumis ka valitsemise üle võtnud ainult trollija ja ei tee asjalikke postitusi Jasper ja Eika.Ma olen pettunud - oleks mu kirjutistes siis midagi valesti olnud, aga ei raisk, Mussolini on igastahes uhke hauas.
Leave a comment:
-
Lisaks sellele, et juve ja Milan Itaalias kaardipakke segava kõikidel erinevatel viisidel, on foorumis ka valitsemise üle võtnud ainult trollija ja ei tee asjalikke postitusi Jasper ja Eika.Ma olen pettunud - oleks mu kirjutistes siis midagi valesti olnud, aga ei raisk, Mussolini on igastahes uhke hauas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMina olen nõus.uskumatu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustüleüldised reeglid: kuna Itaalia alamfoorumi modedel pole volitusi tõsta troppe läbusse, siis peab siinsamas peo püsti panema. kui meitemaale satub mõni kibestunud hing, vt CL mängude järgseid 'arutlusi' või näiteks nafsal/kalr15(nimed muudetud - toim.) postitusi, siis juhatatakse nemad ja neile vastajad ebaglamuursesse keskkonda.
PS! ma tean, et see lõppkokkuvõttes ei muutu mitte kellagi, aga v-o tuleb mõni mõnus pidu.
mis arvate?
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustFlamini ei mängi, ekspert.
Leave a comment:
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustMa ei tea mida te tarvitate? UUU sa oled ka peale lazio kaotust reaalsustaju ära kaodanud? Te ei mängi homme parmaga vaId BARCELONAGA. See on see klubi kus messi ja Iniesta mängivad. Ehk kuidas see oleks võimalik, et te suudate kasvõi viiki mängida Barcaga? Malaga näitas täna kui tugev teie grupp oli, said vist 0 pealelööki raamidesse ja pallivaldamine oli ka jube hea, kas teid pimestab vaimupuudega koera ründeosavus ja see, et amatöörklubid - lazio, Inter selg ees teile vastu kukkusid ja nüüd olete sama hea klubi kui Barca? Suured fännid tooge nüüd eelmine aasta näiteks, sest Yepes on ju parem kui Nesta ja keskväli eesotast Flaminiiiiga tapab Braca mehed ära, jah punane kaart on üppriski kindel, aga pole mõtet loota võimatut
Leave a comment:
-
Ma ei tea mida te tarvitate? UUU sa oled ka peale lazio kaotust reaalsustaju ära kaodanud? Te ei mängi homme parmaga vaId BARCELONAGA. See on see klubi kus messi ja Iniesta mängivad. Ehk kuidas see oleks võimalik, et te suudate kasvõi viiki mängida Barcaga? Malaga näitas täna kui tugev teie grupp oli, said vist 0 pealelööki raamidesse ja pallivaldamine oli ka jube hea, kas teid pimestab vaimupuudega koera ründeosavus ja see, et amatöörklubid - lazio, Inter selg ees teile vastu kukkusid ja nüüd olete sama hea klubi kui Barca? Suured fännid tooge nüüd eelmine aasta näiteks, sest Yepes on ju parem kui Nesta ja keskväli eesotast Flaminiiiiga tapab Braca mehed ära, jah punane kaart on üppriski kindel, aga pole mõtet loota võimatut
Leave a comment:
-
Kas tõesti on 1. aprill juba käes? Mul autol ikka talverehvid all. Nimelt siis üks kõige suuremaid kloune ja fekaalipuhujaid Rioma pataljonist tahab minu (edaspidi loe:UUU) kurikuulsat kontot kustutada? See on nüüd küll üle võlli.
Kui keegi tahab elust enesest retoolilisi metafoore siis see kõlaks umbes nii: "Võim on rahva käes"
Leave a comment:
-
Algselt postitas count Vaata postitustKui keelata premmi pededel siin postitamine, siis oleks kõvasti vähem sitta rookida. Uuu on ju ammu teada vaimupuudega , tema poste ei pane keegi tähele, kui just keegi ei taha tema kuldaeraldi lugeda ja soccerneti kõige suurema varikonto saab peatada ainult selle looja , ehk siis kapist välja tulla ja see ära kustutada (Jasper?)
Leave a comment:
-
Kui keelata premmi pededel siin postitamine, siis oleks kõvasti vähem sitta rookida. Uuu on ju ammu teada vaimupuudega , tema poste ei pane keegi tähele, kui just keegi ei taha tema kuldaeraldi lugeda ja soccerneti kõige suurema varikonto saab peatada ainult selle looja , ehk siis kapist välja tulla ja see ära kustutada (Jasper?)
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa vahepeal mõtlesin rookida, aga tundus liiga võimatu ülesanne ja lõin käega.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: