Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
pole ka ime, Interi mänge pole enam mõtet vaadata, stressi vähem, samuti jäävad ära igasugused õllejoomised, chipsid, burxid,snäkid jm hea rasvane kraam, et Tanel igas asjas on ka killuke positiivset
1. Mina olen Totti, sinu Jumal. Sul ei tohi olla muid jumalaid minu kõrval.
2. Sina ei tohi Totti nime ilmaasjata suhu võtta.
3. Sina ei tohi teha enesele Totti avatari.
4. Sina pead Totti nime igal hetkel kaitsma.
jne
Viola väidetavalt ka. See oli muidugi hullumeelne 2004-2005 hooaeg, kus kaheksanda koha ja liiga eelviimase vahe oli kolm punkti ja ma usun, et paar vooru enne lõppu proovisid päris mitmed nö jutule saada. Aga Roma paanikakõned, kus surutakse peale kohvijoomist restoranis, on läbi käinud küll.
Viola väidetavalt ka. See oli muidugi hullumeelne 2004-2005 hooaeg, kus kaheksanda koha ja liiga eelviimase vahe oli kolm punkti ja ma usun, et paar vooru enne lõppu proovisid päris mitmed nö jutule saada. Aga Roma paanikakõned, kus surutakse peale kohvijoomist restoranis, on läbi käinud küll.
Paraku kannatas ja kaotas AS Roma sellest calciopolist kõige enam ... Võimalik, et peale 10-et aastat analoogselt suusatamisele võetakse ja kaevatakse asjad uuesti üles ja saame oma tiitlit tagantjärgi kätte.
või siis vaadatakse üle Roma paanilised kõned FIGCile "appi, me oleme relegeerumas, te peate milf-Sensiga kokku saama ja vaatama, mis teha annab"
ma tuletasin Totti/Roma fännidele meelde kolme nende õnnelikumat hooaega ja äkitselt on minu suunal pasarahe?
Paraku kannatas ja kaotas AS Roma sellest calciopolist kõige enam ... Võimalik, et peale 10-et aastat analoogselt suusatamisele võetakse ja kaevatakse asjad uuesti üles ja saame oma tiitlit tagantjärgi kätte.
munn jääb ikka munniks, siin pole midagi teha, lootusetu juhtum
+ 1
many plural of man·y
Adjective
A large number of: "many people agreed with her"; "the solution to many of our problems"; "AS Roma has won many Italian championships"
Leave a comment: