320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • decrakas
    replied
    Algselt postitas Temp0 Vaata postitust
    [I] tundub, et Real on vist taas favoriidiks kerkimas maailmas oma suurepäraste investeeringutega
    Jovic, Luca

    Leave a comment:


  • Temp0
    replied
    Nelson Semedo will join Juventus.
    Miralem Pjanic and Mattia Di Sciglio will join Barcelona.
    Juventus will pay €25 million to Barcelona.


    Kui see vastab tõele siis...

    Te oleks ammu Buffonile tiitli võitnud euroopas kui te oskaks turul asju ajada... ostad Ronaldo 100milliga ja sellega asi piirdub?

    Siis annad TOP 10 keskväljapalluri Pjanici ja Di Sciglio Barcale + 25milli ja saad vastu Semedo.. kes pole isegi vist Portugalis nr. 1 paremkaitsja

    ja mida peaks barca tegema di sciglio ja pjaniciga... tundub, et Real on vist taas favoriidiks kerkimas maailmas oma suurepäraste investeeringutega

    Leave a comment:


  • Juveman
    replied
    Juve-Interi piletiraha makstakse tagasi.
    Given the absolute peculiarity of the national context, Juventus F.C. has decided - in exceptional conditions due to the recent applicable...

    Leave a comment:


  • Ibanez
    replied
    Matuidi oli vist järgmine. Dybala juba kolmas.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Dybala järgmine?
    Nüüd küll. Tüdruksõbral ka.

    Sümptomeid pole.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Siis hästi.

    Leave a comment:


  • Väravavaht
    replied
    Ei ole.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Dybala järgmine?

    Leave a comment:


  • Juveman
    replied
    Rugani esimene viiruse ohver Juves...

    Juventus announce that Italy centre-back Daniele Rugani has tested positive for coronavirus.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Ruganil koroonaviirus.

    Leave a comment:


  • kaala
    replied

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    Jap, Bentancur oli muljetavaldavalt hea eile. Kui tavaliselt kipub väristama, eriti kui vaja surve alt see sööt teha, siis eile mängid väga enesekindlalt. Ma kiidaks ka Matuidit, kes nagu alati töötas nii kaitses kui ka ründes. Olen siiani seisukohal, et teda oleks pidanud Rabiot asemel mängitama Lyoni vastu esimeses mängus. Murelikuks teeb Higuaini jätkuv põud. Ta pole vist juba kaks kuud väravat kirja saanud.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Arusaamatu, miks ei mängita kõiki mänge nii nagu kahte matši Interi vastu. Mõned tähelepanekud.

    * Bentancurilt Juventuse karjääri üks parimaid mänge. Tegi kõike seda, mida Pjanic viimasel ajal pole suutnud teha. Kiire ja loogiline palliliigutamine, mistap sööduvurr töötas päris kenasti. Sümpaatne oli ka mehe töö kaitses.

    * Ramsey MoM. Waleslane on keskväljakolmikus mezzalana väga sümpaatne. Eriti rünnakul. Teeb pallita tööd, otsib vabu tsoone ja loomulikult oskab väga õigeaegselt vastase kasti jookse teha. Eeldatavasti murdis end lõplikult Juventuse põhimeheks.

    * Kõrge press tappis Interi totaalselt. Ühes küljest tundus Interi poolkaitsjatel olevat üsna pask päev, aga teisalt oli suur roll ka Juventuse heal pressil, mistõttu vastase ründajad palli sisuliselt ei saanudki. Dybala tegi 24 minutiga rohkem õnnestunud sööte (24), kui Martinez-Lukaku-Sanchez kombo kokku 180 minutiga (20). Ilmestab mängu väga kenasti. Eraldi peab muidugi patsu lööma de Ligtile, kes on kõrgete pallide klaarimises viimasel ajal suurepärane.

    * Cuadradot kiidaks ka eraldi. Üle pika aja mäng, kus pall ei jäänud kolumbialase jalale toppama ning düüd ei võtnud idiootselt rünnakute tempot maha. Sellise Cuadrado võib julgelt platsile panna.

    Aga eks näis, kas ja millal edasi mängitakse. Meistrite Liigaga on seis enne teist mängu üsna perses, aga koduses liigas annaks sellise mängu põhjal tegusid teha küll.

    Leave a comment:


  • Temp0
    replied
    Ka Milaniga mäng lükkub edasi.

    Kahju on fännidest kes eriti just mujalt maailmast sinna lennanud ja oma kogutud rahast ilma jäävad (mis võivad ulatuda tuhendeni või rohkemgi).

    Meedia andmetel Juventus pileteid ei tagasta. Isegi kui tagastab siis lennupiletid jne ikkagi.

    Pole see koroonaviirus nüüd teab mis asi, et sellist kaost teha vaja.

    Kas tõesti isegi tühja staadioniga ära ei saa teha? Et siis mäng jääb ära kuna 22 + kohtunik ja platsiäärsed tegelased võivad nakatunud olla aga samalajal Ronaldo käib rahulikult Hispaanias El Clasicot vaatamas?

    Jätame terve struktuuri (fännid, rahad, palgad, turundus, ülekanded) kõrvale siis siinkohal tekib vägasuur küsimus minu silmis. Nimelt itaalia klubide mängumeeste vorm, eelkõige meistriteliigas kus mängib ka Juventus. Hetkel on jäänud 2 mängu ära, kui järgmine samuti siis juba 2 nädalat phmst mänguajata. Variante on kaks, meeskonnad eelkõige UCLi eel saavad korralikult puhata ja see annab neile võrreldes teiste klubidega eelise, teine variant on, et just rikub mängumeeste vormi ja taset ning Juventus näiteks võib juba Lyoni vastu kohvrid pakkida. Ja mänge ei saa ka lõpmatuseni lükkata, nagu Jr mainis, suvine EM, kevadine koondisepaus ja ega see viirus nüüd nädalaga lõppe. Ehk suveks vaibub.

    EDIT: Värske Itaalia valitsuse otsuse kohaselt toimuvad kõik spordisündmused 3. aprillini suletud uste taga ehk pealtvaatajateta (postimees)

    Leave a comment:


  • Juveman
    replied
    See otsus päästis mulle 250 eurot Piletiomanikuna väga keeruline millegi üle kurta praegu. Loodetavasti 2 kuu pärast Itaalias olukord rahunenud ja saab kevadist Torinot nautima minna.

    Leave a comment:

Working...
X