Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eh, jumal on see kord Milano poolt. Bad luck - kaotada punkte Interile ja mäng Laziole. See kord on kahjuks Rooma parim meeskond S.S. Lazio... Kui Inter tegi suht OK partii Genoa vastu siis on meile veel lootust...

Kommentaar

Uuu, sinu kord!
      AILTON

Kommentaar

VOLA LAZIO VOLA!!!!!!!!!!!!!!
        Tõesti hea meel on..........paras teile persevestidele......
        FORZA LAZIO!!!FORZA LAZIO!!!FORZA LAZIO!!!FORZA LAZIO!!!FORZA LAZIO!!!FORZA LAZIO!!!FORZA LAZIO!!!FORZA LAZIO!!!FORZA LAZIO!!!FORZA LAZIO!!!FORZA LAZIO!!!

First Team Della Capitale
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Ai pljää Uuu joob ennast küll nüüd surnuks ma kardan...

Kommentaar

merdamerdamerdamerdamerdaFORzaforzaforza

geez vaheta plaati juba, su wannabe itaalase olek häirib tõsiselt
            Algselt postitas Iceman
            Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas Cule Vaata postitust
              Ai pljää Uuu joob ennast küll nüüd surnuks ma kardan...
              oleks vaid nii...

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                I AM PROUD TO BE A LAZIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KERIGE PERSE riommalased...
                Valon Behrami MAN OF THE MATCH!!!!!!!!!
                totti ilane lõust jääb pikaks ajaks meelde
                NON MOLLARE MAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DAJE LAZIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                Tänased rahustid unustasid võtmata?
                Aga congrats.

Kommentaar

Ei joo ma ennast surnuks....unistage tottinakesed.........aga kuna see päeva on üks mu õnnelikemaist see aasta siis ma võtan pitsi kangemat meestele, kes mängivad jalgpalli ja Lazio nimel mitte raha nagu riomma........Lazio vääris võitu......Kõik Laziost andsid endast parima, kuid mehed nagu Pandev, Rocchi, Ledesma ja De Silvesri toovad lausa pisara silma.
                  Tuletan meeelde et Lazio väravas on Marco Ballotta kes saab see aasta 44. aastaseks......Serie-A rekordvanus mida keegi ei löö üle.
                  LIHTSALT SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
                  La prima squadra della capitale
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ma olin ka üsna imestunud, roma mängijatele tundus nagu viik rohkem sobivat?? kuigi neil tiitel oli käeulatuses juba tänu Interi kahtlasele taktikale Genoas. Mul ei ole midagi roma edu vastu euroopas aga selline lagunemine võib neile saatuslikuks ka seal saada, vahest lihtsalt on vaja kõik välja panna ja mitte lootma jääda, et äkki juhtub midagi, alles pärast 3-2 hakati uuesti tõsiselt ründama aga siis oli ikka liiga hilja juba.

Kommentaar

Tänud õnnesoovide eest
                      Lazio foorumid itaalia serverites keevad lausa....
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                        Ei joo ma ennast surnuks....unistage tottinakesed.........
                        Kle ära tule mind siin totti fänniks kutsuma,see vend alati mulle üks ebasümpaatsemaid mängijaid üldse tundunud...

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
                          geez vaheta plaati juba, su wannabe itaalase olek häirib tõsiselt
                          Wannabe? Ma ei leidnud ÕS`st sellist sõna. Mingi wannabe inglane oled?

Kommentaar

Wannabe? Ma ei leidnud ÕS`st sellist sõna. Mingi wannabe inglane oled?
                            Wannabe on isik kes imiteerib kedagi teist. Wannabe s.t. Won-ah-bee mis tuleneb väljendist Want to be või Wanna Be. Täpsemalt väljendades Wannabe on keegi kes tahab olla keegi mida ta kahjuks ei ole. Kunagi kutsuti eestlasi, kes imiteerisid oma käitumisega sakslasi kadaka-sakslasteks.

He is wannabe italian - ta tahab olla itaalane.

Üks isik keda ameerika palju imiteeritakse on Elvis Presley. Wannabe Elvis?

Kommentaar

Ma arvan, et eika teab selle väljendi tähendust. Vihje lihtsalt hofnari keelekasutusele, mis ei erine Uhuu omast kuigi palju. Pada, katel.
                              Supplies!

Kommentaar

Lazio vs. Roma - kui vaadata Lazio esitusi siis tekib päris huvitav kombinatsioon. 29 mängu, 9 võitu, 10 viiki ja 10 kaotust. Millegi pärast on head mängu suudetud näidata Roma vastu. Käesoleva hooaja esimese mängu teatavasti võitis Roma sama skooriga millega võitis eile Lazio. Seega derbyks suudetakse ennast kokkuvõtta aga muidu on nii öelda kogu aeg koivad sirged. Manchester City peaks olema kehvem sats kui ManYoo kui derbyl näitab hambaid ja mõni kord hammustab päris valusasti.

Ma arvan, et eika teab
                                - võib olla teab ja mis siis? Täpsustasin seda kuna mulle on jäänud mulje, et foorumi kasutajad on erineva hariduse ja harituse tasemega. Seega kordamine on tarkuse ema.

Mulle ei meeldi läbustamine ja otsin siit pigem asjalike kommentaare . Mitte aga
                                Kassett Susan Mexico Paputsi

The Pussy Tottina Roberto Mancini PeerukeOota

Putsinits
                                . Isiklikult mulle meeldisid väga Taneli ülevaated mängudest ja kokkuvõtted klubide ajaloost. See oli lihtsalt super-lux. Hetkel tundub, et foorumi tase on natuke allakäinud ja üks kasutaja on selleks piisavalt juba teinud. Kindlasti on ta suuteline enamaks aga sellel juhul tuleb tõesti vaadata mida teha saab või siis otsida midagi uut. Pole minu asi küürakaid ravida selleks on haud (loe: moderaator(id)).

Kommentaar

Working...
                                X