Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Roma 2 : 1 Empoli

Tänu Juventusele oleme taas Interile kannule jõudmas...

Tõesti nõme, et foorumit rüvetatakse loe: vortsjaco
    Tore on, et sa asjast saad aru. Mis siis, et valesti aga ikka on see juba enamat kui mitte midagi...

Kommentaar

Lazio ootas ees siis väikene Dante põrgu? Kaotus Firenzele. Kuidas kommenteerid sed sõber, Uuu?

Kommentaar

Lazio serverid on haudvaiksed.
        slimm.ee

Kommentaar

Enesetunne korras. Võit roma üle teeb siiski head meelt ja ei looda sellelt hooajalt midagi peale Interi võidu ja Lazio Serie-Asse püsimasse jäämist. Uuel hooajal liituvad mitmed uued mängijad ja alustame otsast.
          Mäng siis violaga oli võõrsil....20 minutil jääd 10kesi ja mida paremat siit tahta.
          Pandevil oli 3 100% võimalust Lazio ette viia, kuid jättis võimaluse kasutamata.
          Ja Lazio foorumid on samuti maha rahunenud. 10kesi ei saa võõrsil naljalt viola vastu.
          A game to forget.....life goes on......tottina.ru
          Forza Lazio!!!!!
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Mul tekkis kunagi mõte, et võiks kuskil pubis maha istuda, kui soccerneti Itaalia Serie-A osakond. Sellega seoses tekkiski küsimus kui paljud mulle lõuga tahaks künda Aga uskuge ega ma ei muutuks See foorum oleks üks igav tükk saasta siin, kui ei oleks intriige ja lahkarvamusi. Ehk kui poleks mind (Uuu).
            Nagu ma ükskord siit juba eemale läksin nägin, kui igavaks siin kiskus. 1-2 kommentaari 2. nädala peale läbi nalja öeldes.
            Ja kui poleks mind, kes siis ikka Lazio kohta midagi kirjutaks.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
              Mul tekkis kunagi mõte, et võiks kuskil pubis maha istuda, kui soccerneti Itaalia Serie-A osakond. Sellega seoses tekkiski küsimus kui paljud mulle lõuga tahaks künda Aga uskuge ega ma ei muutuks See foorum oleks üks igav tükk saasta siin, kui ei oleks intriige ja lahkarvamusi. Ehk kui poleks mind (Uuu).
              Nagu ma ükskord siit juba eemale läksin nägin, kui igavaks siin kiskus. 1-2 kommentaari 2. nädala peale läbi nalja öeldes.
              Minu käest ei saaks lõuga
              “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Sellega seoses tekkiski küsimus kui paljud mulle lõuga tahaks künda Aga uskuge ega ma ei muutuks
                iseloom ei muutuks, aga nägu küll

Kommentaar

küll see nägu ka tagasi muutuks....
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Intelligentsed inimesed?
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Sina Jasper-jopster oled küll see härra kes siin intelligentsust määrab. Fekalist
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Krt see lazio on ikka eriti saast ma räägin... said üle mingi sajandi esikümnesse xD Roma on õnneks tänu juventusele interile lähemal FORZA SEMPRE ROMA!!!

Kommentaar

Sina Jasper-jopster oled küll see härra kes siin intelligentsust määrab. Fekalist
                          Kui sa tahad endast normaalset muljet jäta, siis palun lõpeta teiste kasutajate sõimamine. Hetkel ei jäta sa isegi pubekaeelse muljet endast.

Kui sa arvad, et cannumani, vorstjakovi või kellegi teise oma väärastunud hüüdnimedega kutsumine sind jubelahedaks ja kõvaks Lazio fänniks teeb siis sa oled valed teel.

Mul ja kellelgi teisel siin ei ole midagi selle vastu, kui meil Lazio fänne liiguvad. Väike üksteise tägamine ja mõnitamine käib asja juurde. Kui sa üritad Lazio ultrate sarnane olla, siis sa oled ka väga valel teel arvamusega, et Roma ja Lazio fännid ei saa omavahel läbi ning peavad üksteist 24/7 sõimama. Need samad inimesed, kes mängupäeval sul vastastkusele Curvale "romanista pezzo di merda" karjuvad, istuvad päev pärast derby't koos oma Roma fännidest töökaaslastega jälle töölauda ning arutavad maailma asju, käivad sünnipäevadel jne kuni jälle see päev tuleb, kui Olimpicole eri sissekäikudest sisenetakse.

Jah, ilmselt ei olda reeglina parimad sõbrad ning pigem hoiavad ühe tiimi fännid ikka ühte seltskonda, aga mingi austus siiski on. Muidugi on ka selliseid, kes on ka asjast väga valesti aru saanud. Aga tegu on siiski tsiviliseeritud ja haritud riikidega, nii Itaalias kui ka meil Eestis nii, et püüa seda ka oma käitumises näidata.

Ma saan aru, et läbisaamine puudub riikides/piirkondades, kus klubide vahel on selged ja radikaalsed poliitiliselt erimeelsused, erinevad uskumused ja kaugele-kaugele ulatuv (etniline) vihavaen. Näiteks Balkani erinevad klubid, kus on ka ilmselt ühed keevaverelisemad rahvad maailmas.

Ja isegi kui Roma ja Lazio vahel oleks ka sellised tõsiseltvõetavaid erimeelsusi, siis meil Eestis ei mängi need mingit rolli.

Meid eestlasi niigi vähe, hoidkem ikka kokku.

Aga võta seda kui hoiatust, Uuu. Aitab juba, eks?
                          sigpic

Kommentaar

Tanel sa ei tea siiski paljutki, mis toimub Lazio ja roma fännide eraelus. Kuna olen suhteliselt pidevas ühenduses mitme Roomas elava itaallasest Lazio fännidega siis näen su jutus palju erinevusi.
                            Mis puutub teise kasutajatega mölisemises siis mölisegu vähem. Mina ei alusta tavaliselt.....pooled siin irooniliselt mõnitavad ja mina otseses mõttes mölisen tagasi.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Tanel sa ei tea siiski paljutki, mis toimub Lazio ja roma fännide eraelus. Kuna olen suhteliselt pidevas ühenduses mitme Roomas elava itaallasest Lazio fännidega siis näen su jutus palju erinevusi.
                              Mis puutub teise kasutajatega mölisemises siis mölisegu vähem. Mina ei alusta tavaliselt.....pooled siin irooniliselt mõnitavad ja mina otseses mõttes mölisen tagasi.
                              See oli vähe algkooliõpilase tasemel nüüd. Las mõnitavad siis, ära pane tähele. Kui sa vastu iba ajad, siis jäädaksegi mõnitama.

Aga loe mu postitus ilusti läbi. Ma ütlesin, et parimad sõbrad ei ole ning sellised kes arvavadki, et vastasmeeskonna fännid on nagu Hitlerile olid juudid, kõik gaasikambritesse. Reegline on tegu lihtsalt varastes kahekümnendates olevate õpilastega, kellele meeldib samapalju skandaali korralada ja laamendada kui oma klubi toetada. Aga aastad lähevad edasi ja saavad aru, et nii ei ole ikka õige.

Ja pealegi, mainisin ka seda, et meie Eestis ei saa sitagi aru, rääkigu keegi teine Itaaliast või mujalt mida tahes, meie Eesti Roma ja Lazio vahel ei ole neid samu pingeid ning ei saagi olla, mingit võltsi pinget pole ka mõttet välja punnitada.

Pealegi, internetifoorumis ei ole mõttet üksteist idiootideks, pededeks jms sõimata (kui just inimest ei tunne ), jätad endast lolli mulje.

Ära saa valesti aru, mul pole midagi ei sinu ega kellegi teise vastu siin foorumis.
                              sigpic

Kommentaar

Roma olevat sõlmimas diili Brasiilia 18 aastase jalgpalluriga kellel on nimeks Messias... Vaadetes nime tekib küsimus kas tegemist mingi naljaga...

Kommentaar

Working...
                                X