Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vostrjakov Vaata postitust
    Roma olevat sõlmimas diili Brasiilia 18 aastase jalgpalluriga kellel on nimeks Messias... Vaadetes nime tekib küsimus kas tegemist mingi naljaga...
    Messias saabub, siis saame võitmatuteks!!!!!

Kommentaar

Roma olevat sõlmimas diili Brasiilia 18 aastase jalgpalluriga kellel on nimeks Messias... Vaadetes nime tekib küsimus kas tegemist mingi naljaga...
      kusjuures ta on 17 aastane Ja lazio on siiamaani saast üxtapuha kes võitis derby:d

Kommentaar

Nüüd tõesti ei saa aru, mis see derby ja Lazio siia puutus. Õpi kaotama.
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

kusjuures ta on 17 aastane
          Fabrizzio Messiase (1990) agent võidab, et tegemist on mängijaga kes näeb välja nagu "Kristiina" Ronaldo kuid mängib nagu Káka. Otsus tehakse paari nädala jooksul. Huvitav kas Messias teeb AS Roma võitmatuks?

Kommentaar

Vaevalt ta teil kohe siin põhimeheks hakkab, või on tegu mingi Patoga, kes kohe möllama hakkab ?
            Algselt postitas Maekas
            Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Oskab äkki keegi sellest Messiasest midagi enamat rääkida? Ma rohkem ei leidnud tema, peale vanuse.

Kommentaar

Algselt postitas Matchy
                sa oled idioot, ükskõik, kus koolis sa käid

väike nali, ära südamesse võta
                tõsiselt ma ei viitsi siin maid jagama hakata kahjuks oled sa as roma fänn või lihtsalt sattus sul see as roma logoke sinna avatari vms lihtsalt ma juba tean kuidas see lazio fänn Uuu siin talitleb nii et noh kui tahad olla Roma fänn siis aita lazio maha tegemisega kaasa.. F. Totti ise ütles isiklikult ennem Rooma derbyt et tema arvab et fännide oma vaheline mõnitus on vägagi loogiline ja tema jaoks lõbus, kuid tema jaoks jääb siiski mõistatuseks miks üksteist tapetakse mängude pärast et jah võtke asja kaine mõistusega

Kommentaar

Oskab äkki keegi sellest Messiasest midagi enamat rääkida? Ma rohkem ei leidnud tema, peale vanuse.
                  Goal.com ei aidanud?? sest ma mujalt midagi targemat ei osanud ka leida.. as roma leht siiski itaalia keelne nii et jah.. võid proovida as-roma.ru kust ma väga palju vajalikku infi leidnud
                  Ja ta siiski 17 aastane...

Kommentaar

Algselt postitas Matchy
                    loe postitus lõpuni, siis saad aru, palun ära lange Uuu-ga samale tasemele. Selle eelmise postitusega ma ei mõelnud derbyt, vaid sinu kirjutamisstiili ME ELAME KÕIK EESTIS JA OLEME EESTLASED, MITTE ITAALLASED, HOIAME KOKKU KUI EESTLASED, MITTE ÄRME VIHKA ÜKSTEIST, SEST ARVAME, ET NII SAAME PARIMATEKS FÄNNIDEKS.

edit: ja ma olen AS Roma fänn, niivõrd kui üks Eesti mees on
                    sellepärst et ma kasutasin x-i või?? sa oled ikka eriti kukkunud meil, võib-olla läX sinu tegemisel tilk vahele või katkise kummi tagajärjel tulid siia maailma... no sry kirjutan kuidas tahan see on siiski jalgpalli foorum mitte mingi miksikese foorumike

Kommentaar

Issand jumal, AS Roma sai ka omaenda Uuu...

Kommentaar

Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitust
                        Issand jumal, AS Roma sai ka omaenda Uuu...
                        Ega oma linnarivaalile ei saa alla jääda ju.
                        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                        Algselt postitas taku*
                        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

oi jahh

siin on ikka väga julm kommenteerida mingid ilmatargad teevad iga postitusega nii maha, et kohe sunnib habemesse naerma.. ei no kui siin kirjalikud eelistused esile kisuvad siis jah... võiks mainida et terve see foorum mis sisaldab euroopa jalgpalli on on täis saast.. ainuke kus tarka juttu aetakse on meie oma eesti liigade foorum...
                          häbi peaks olema
                          Edu teile!!!(Y) Vähemalt ei käi siin oma närve ma rahustamas!! Ja teate küll seda ütlust.. internetis vaidlemine on sama, kui osaleda paraolümpial.. isegi kui sa võidad jääd tauniks!!

Kommentaar

See tead ei käi üldse sinu kohta.
                            slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                              See tead ei käi üldse sinu kohta.
                              olgugi et see OT aga noh ma saan uhkusega öelda, et ma pole manu fänn

Kommentaar

Mis vahet sel on, mis klubi fännad?
                                slimm.ee

Kommentaar

Working...
                                X