Algselt postitas vostrjakov
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas vostrjakov Vaata postitustRoma olevat sõlmimas diili Brasiilia 18 aastase jalgpalluriga kellel on nimeks Messias... Vaadetes nime tekib küsimus kas tegemist mingi naljaga...Ja lazio on siiamaani saast üxtapuha kes võitis derby:d
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchysa oled idioot, ükskõik, kus koolis sa käid
väike nali, ära südamesse võtalihtsalt ma juba tean kuidas see lazio fänn Uuu siin talitleb nii et noh kui tahad olla Roma fänn siis aita lazio maha tegemisega kaasa.. F. Totti ise ütles isiklikult ennem Rooma derbyt et tema arvab et fännide oma vaheline mõnitus on vägagi loogiline ja tema jaoks lõbus, kuid tema jaoks jääb siiski mõistatuseks miks üksteist tapetakse mängude pärast
et jah võtke asja kaine mõistusega
Kommentaar
-
Algselt postitas vostrjakov Vaata postitustOskab äkki keegi sellest Messiasest midagi enamat rääkida? Ma rohkem ei leidnud tema, peale vanuse.
Ja ta siiski 17 aastane...
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchyloe postitus lõpuni, siis saad aru, palun ära lange Uuu-ga samale tasemele. Selle eelmise postitusega ma ei mõelnud derbyt, vaid sinu kirjutamisstiiliME ELAME KÕIK EESTIS JA OLEME EESTLASED, MITTE ITAALLASED, HOIAME KOKKU KUI EESTLASED, MITTE ÄRME VIHKA ÜKSTEIST, SEST ARVAME, ET NII SAAME PARIMATEKS FÄNNIDEKS.
edit: ja ma olen AS Roma fänn, niivõrd kui üks Eesti mees onsa oled ikka eriti kukkunud meil, võib-olla läX sinu tegemisel tilk vahele või katkise kummi tagajärjel tulid siia maailma... no sry kirjutan kuidas tahan
see on siiski jalgpalli foorum mitte mingi miksikese foorumike
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustIssand jumal, AS Roma sai ka omaenda Uuu...Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
oi jahh
siin on ikka väga julm kommenteerida mingid ilmatargad teevad iga postitusega nii maha, et kohe sunnib habemesse naerma..ei no kui siin kirjalikud eelistused esile kisuvad siis jah... võiks mainida et terve see foorum mis sisaldab euroopa jalgpalli on on täis saast.. ainuke kus tarka juttu aetakse on meie oma eesti liigade foorum...
häbi peaks olema
Edu teile!!!(Y) Vähemalt ei käi siin oma närve ma rahustamas!! Ja teate küll seda ütlust.. internetis vaidlemine on sama, kui osaleda paraolümpial.. isegi kui sa võidad jääd tauniks!!
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustSee tead ei käi üldse sinu kohta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar