Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tottil 18 koos tänaste väravatega äkki

Tonil peaks teisena olema 15 kirjas

Kommentaar

tribalfootball (sobalahekülg!?) kirjutab, et Iaquinta ja Di Natale võivad suvel Romaga liituda, samuti mitmel pool kirjutatakse Cicinhost.

Iaquinta on muidugi minu üks suuri lemmikuid ja juba mitu hooaega minu nr. 1 valik Roma ründeliini täiendama. Väga alahinnatud mängumees minu meelest. Di Natale on samuti väga teretulnud...

Kommentaar

head uudised!

Aquilani on tagasi. Suure tõenäosusega võime siis teda näha ka ManU vastu mängimas, kuna Pizarro kahjuks kaartidega väljas.

Kommentaar

Fiorentina 0 - 0 Roma

Kommentaar

Nägin alates esimese poolaja lõpust. Perrottal oli suurepärane võimalus, aga Frey oli mees omal kohal - MAN OF THE MATCH.

Fiorentina vastuviik pole paha, eriti võõrsil, aga oleks ikkagi võinud võita selle mängu. Arvestades seda, et nad mägisid enamuse ajast vähemuse + meil oli ikkagi piisavalt häid võimalusi. Lillade nr 8 (kui ma ei eksi nüüd) oli ka tore, tahtis Tottil püksid alla kiskuda

Lähimatest jälitajatest Milan sai 3p kätte, Palermo 1..Empoli ja Lazio mängivad õhtul omavahel

Kommentaar

Kahjuks andis Moggi sõber Paparesta teile väga kõva eelise, aga õnneks oli Frey see mees, kes näitas, miks olid nii mõnedki tippmeeskonnad temast varasemas minevikus vägagi huvitatud.
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ootasin Violale 3 punkti........aga olen väga rahul......pea 20 punktine eduseis Lazio ja roma vahel on kahanenud 9 punktile...usun et roma jääb siiski paigale aga pole iial oodanud sellist Laziost see hooaeg
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Lazio on jah suurepärane olnud...mul on sügavalt kahju, et nad praegu euroopas ei mängi

Kommentaar

Unistan juba Udinese vastu võidust Super Lazio!!!
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

2-4 võit Udine üle.............riommaga 7 punktine vahe.........Lazio Forzaaaaaaaaa Lazio!!!!!!!!!!!
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Vähemalt saad üksinda rääkida siin.

Kommentaar

Njah...tore kui kunagine tipp jälle t6useb, aga miski pärast ma arvan et läheb nii nagu real sociedadil, et üks ime hea hooaega ja seejärel ei tunne enam meeksonda äragi ehk vaevletakse relegatsiooni äärel. Näis mis lazio suudab.
                          AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                            Njah...tore kui kunagine tipp jälle t6useb, aga miski pärast ma arvan et läheb nii nagu real sociedadil, et üks ime hea hooaega ja seejärel ei tunne enam meeksonda äragi ehk vaevletakse relegatsiooni äärel. Näis mis lazio suudab.
                            Lazio toibub väga kenasti pärast finantsvaringut. Egas nad nii super-säravad ole, vaid tõus näib rohkem sellises tasa ja targu stiilis. Eelmine aasta võideldi platsil Uefa Cupi koht välja ja see aasta lunastatakse praegust tendentsi jälgides CL-pilet järgmiseks aastaks.
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Ma olen välismaa foorumites küllaltki palju rääkinud, et Itaalia jalgpalli tase tõuseb järgneva paari-kolme aastaga väga kõrgeks. Rahad, staarid ja säravad noored hakkavad varsti sisse voolama, lisaks sellele tuleb mõni aasta hiljem peale see nn. MM võidust inspireeritud põlvkond. Juventus, Inter, Milan... võimalik ka, et Roma hakkavad tiitli pärast kindlasti heitlema. Lazio, Fiorentina ja ka Palermo võivad musta hobust mängida ning seal palju kaarte sassi ajada. Arvestades noorte hulka nendes klubides ning kui suudetakse paar tõelist nime kas sisse tuua või ise toota, siis ehk isegi ka seda kõige vägevamat kohta püüda. Torinol ja Napolil on ka seda nutsukest võta suhteliselt kõvasti, Parmast, Genoast jms võib ka asja saada.
                              sigpic

Kommentaar

Tanel loodan, et sa oma sõnu ei söö...ei imesta kui hooaja lõpus härra Moratti tõmmatakse kõrvupidi uksevahele ja järjekordne calciopoli on õhus....
                                Mul on hea meel, et mõlemad Roma klubid mängivad suure tõenäosusega CL
                                Ja Britu tõesti räägin suht üksinda siin Lazio foorumis....egas sellepärast ma sinust sitem pole.....Olen kõigi suuremate välismaa Laziofoorumite liige nii, et ei tunne puudust liikmetest
                                Forza Lazio!!!
                                Non Mollare Mai!
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X