Jumal tänatud et Toni Romasse ei tule.. hetkel on põhiasi Menez alles jätta - viimased mängud on ta väga hea olnud. Ühte keskkaitsjat oleks vaja, muud midagi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustLiiga vara oli hõisata, nagu juba tavaks või siis reegliks saanud siis lükkas agent kõik jälle ümber nagu tünnitäie vedelat sitta(vabandage väga väljendi pärast)
Tundub, et ringi liiguvad mingid kloonitud agendid, kes jahvatavad roma eest nagu tatraveskid.
Ma teadsin, et see jälle juhtub ja ma isegi ei läinud väga närvi seekord.Jätsin meelega selle postitamata seekord, kuna teadsin, et see võib pulli sitt olla.Roma artikleid tasub uskuda alles siis , kui ees on OFFICIAL
Tugevat närvi ja tervist kõigile riomma fännidele, tean et olla Roma fänn tuleb oma eksistentsi betoneerimiseks elada pidevalt südameinfarkti piirimail.Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
-
Kusjuures täitsa rahulikult ja sügavalt saan magada. Aga tore, et sa mu füüsilise kui vaimse tervise pärast mures oledtänan küsimast igal juhul.
Loodetavasti pidev cracki tegemine hoiab su südame ilusti kardiorütmis
Ma ei tea mis ila need brassid omale sisse ajavad, et pidevalt sambarütmis tuksub nende karvane.sigpic
Kommentaar
-
Jah lugesin ka Lugano kohta ja tõsi ta on, et otsustas jääda sinna.Ju siis need türklased suudavad rahuldada tema palgavajadusi.Valis maailma ühe tugevaima ja prestiisikaima ja parimate klubide vahel hoopis suurema rahahunniku.Eks kahju muidugi ole, ta oleks embale-kumbale klubile marjaks ärakulunud.
Ega kui aus olla siis vaikselt hakkan roma olukorraga leppima ja ka sellega, et uusi mehi ei tule ja pigem müüakse kedagi veel maha.
Vähemalt teile on enne hooaja algust Lazio juba küllaldaselt rõõmu pakkunud.
Tare võiks tõesti vahelduseks veesegamise järgi jätta, tekitab vaid lisapaanikat.
Minupoolest võiks Inter küll osta Baptista ära, mul poleks selle vastu midagi, iseasi kas Interil ja Mourinhol on soovi sellise lihamäe vastu(odavam oleks turult kilohinnaga liha osta ja seal parem valik nii sea-veise-kana-kalaliha jne )
ma väga kahtlen, et Mourinhol teda vaja läheks.Pigem loodaks ma, et Mancini Romasse naaseks- vahepeal oli mingi jutt sellest, et võib laenule tulla, kuid nüüd on tema kohal juba Guberti ees...sigpic
Kommentaar
-
Isiklikult loodan et Ledesmale leitakse asendus ja sama asi ka Siviglia kohta....õudne lihtsalt.
Babtista kuulujutt interisse on muidugi üks suur joke....Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Oota, mis sul brasside vastu on?Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
-
Algselt postitas Totti Vaata postitustOota, mis sul brasside vastu on?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustmida ei peaks brasside vastu olema?? Kustta oma Itaalia jalku vapp kohe ära sellise debiilse küsimuse peale, krdi glory hunter!!!
Kommentaar
-
Täiesti hull seis 10 mintsa pelada ja seis on Roma 3-3 Kosice.
nagu täiesti lagiiii.....
Ja Kosicel palju häid võimalusi olnud, et juhtima minna...isegi selliste mini-klubide nagu Kosice vastu imeb meie kaitse täie raha eest
Ei midagi rõõmustavat, siiski on meie mäng täiega heitlik...sigpic
Kommentaar
-
Kosice 3-3 Roma: Totti Double Not Enough For Italians In Kosice
Ja teie siin räägite esinelikust Serie-As. Te vaevu jõuate Euroopa Liiga turniirilegi. Ma soovitan Menezil ja Spagettil kiiremas korras artiklit 17 kasutada ja tuld tõmmata.
Sepre Forza Lazio!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Mängu ennast kahjuks ei näinud. Eeldan et Roma konsentreerus pigem vastaseisule Genoa-a, kuid 3 palli sisse lasta sellise klubi vastu on ikka häbi küll. Kaitses oli mexeses paariliseks Andreoli, keskväljal aitas rünnata Cerci...eks see on ka omamoodi märk sellest et lammutama ei mindud vaid nö kindlat võitu võtma äärmiselt nõrga vastase vastu...Kuid Artur väravas ja ilma konkreetse tipuründajata (Totti seda pole) läheb ikka väga huvitavaks see hooaeg, 3 väravat on liig mis liig, eriti veel 1:3 eduseisust ... motivatsioon oli ikka liiga madal vms. Eks mäng Genoa vastu annab täpsemaid vastuseid mis toimuma hakkab...Kui keegi isin mängu nägi, võiks natuke parema ülevaate anda mis täpsemalt toimus, kas Roma magas platsil nagu Liverpool oma esimeses mängus vms?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Lazio 3-0 Elfsborg
Zaratekidi poolt värav ja maailmaklassi sööt Maurile kes vormista 3-0
Ilus Euroopa Liiga avamäng.
Pole midagi öelda........FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar