Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Totti: Lazio will win the derby
    goal.com

Kas tõesti on asjalood nii perses, et peab oma klubi maha tegema ja üritab veel viimast võtta ja teeb väikest mõttemängu Lazio kotkastega. See manipulatsioon teile edu ei too. Siiski peale kaotust saab teie primadonna öelda, et näe mis ma ütlesid.....

merda riomma
    FORZA LAZIO!!!!!!!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
      kikerikiiiiiiiii
      Sessuhtes et goal.com on alati olnud jalgpallisõbra lemmikportaal. Ja kas tõesti on need mõned võidud Serie A-s üle 5 aasta Lazio fänni ajud nii sassi keeranud?? Serie B ju alles erendab ees ja Vucinic hoolitseb selle eest nädalavahetus et te sellest ka aru hakkaksite saama...
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Roma have six buyers ready to launch a takeover of the club, according to reports in Italy.

Roma have up to six offers on the table for the takeover of the club after investors scrambled to meet Wednesday's deadline to present an offer.

Il Corriere dello Sport claims six bids were made, two from Italian investors Giampaolo Angelucci and pharmaceutical magnate Francesco Angelini.

There was also one from Egypt, two American offers and another from China.

All offers are in the region of €140 million, with Unicredit, who took over the club from Rosella Sensi as part of a debt resettlement package, starting the bids with a reserve of €130m.

Reports suggest the club will end up in Italian hands, but the feeling around fans at Trigoria is that they want foreign investment.

Kosilasi on siis ukse taga nagu loogu, nagu tai ööklubides ladyboysid
        Vähemalt me ei ole nagu Lazio, kes on nagu ümberlõigatud sõsarklubi, kes loodab, et meie saavutuste ja sära varjust on võimalik tõusta Pealinna esiklubiks, ei paraku mitte, kui te oma suu lahti teete ja kõrisõlm kahtlaselt vibutama-võbelema hakkab ongi selge igale kuradima soomlasele ja rootslasele, et seelikud on teile paras selga anda ja vaheajal AS ROMA fännidele tõelist showd teha, nagu rocki tantsutüdrukud...

Ise eelistaks Itaalia investoreid: Giampaolo Angelucci-it ja Francesco Angelini-it. Peaasi on, et oleks transferite heaks raha ja pistaks selle Serie A karika püksi tagasi, kaua võib, et Inter-Lazio ja teised meilt pidevalt imemas käivad.
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
          Hakkavad vabandused tulema..........imege tõesti. Põhiehitajad väljas....teil polegi enam õigeid tegijaid. Või pidasid silmas adripirukat?
          Teil on kõik liinid nõrgad....peale Putsinitsi...see vend tõesti on teid vahest halvimast päästnud.
          Välismaistest foorumitest on siis päevavalgele tulnud roma fännide väited, et Lazio on ostnud kohtunikke ära ja totti punane on seal sees
          Ühesõnaga inter on asendatud Lazioga.
          Miks peaks Lazio sebima tottile punase ehk siis roma kõige nõrgemale mängijale...ilma temata olete te võitnud....see paneb mind muretsema.
          Aga muretsen üle.....kaotate 3-1
          Adripirukas on jh paraku väljas, sai paraku toidumürgistuse, olevat söönud mingeid odavaid burgereid, mille kohalik mcdonals oli mahakandnud
          Putsinits tõmbab derbyl teil kõigil putsistidel mokad pähe nagu vana talimütsi!

Lazio maksis ka kopsaka summa Tottile, et ta Laziot promoks Deby eel, geniaalne Lotidiot-i poolt!

Reja oli küll sinuga teisel meelel UUU, tal ikka oli üsna hea meel, et Totti sai mittemillegi eest punase kaardi ja peab Derby vahele jätma!
          sigpic

Kommentaar

See oli vaid minu arvamus....loodan, et Rejal õigus.
            Kõigepealt tehke asi ametlikuks.....neist ostjaid oli ka Laziol kümneid....sama on ka teil....muidugi hetkel on teie seis hullem, kui Lazio peale Cragnotti lahkumist.
            Derbyl näeme kanapasapruunid transad.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Oleks juba pühapäev.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ma ise küll Lazio fänniks ennast pidada ei julge ,sest fänn saab olla ikkagi ühele klubile ja see on FC FLora aga pöialt hoian neile küll ja selle pärast kogunevad Lazio poolehoidjad homme Hiiu pubisse derbit vaatama. Kui muidugi peale tänast pidu jõudu üle jääb
                FCF Forever

Kommentaar

Kui ime juhtub siis olen samuti Hiiu pubis kuna pealinna on asja.

FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kolin siia teemasse üle vastusega Uuu'le
                    Vaatan kodus, mulle meeldib selliseid mänge vaadata üksi, sound põhjas ja soliidne jook käepärast kui tulemus peaks meeldima
                    Selline kiiks/traditsioon aastast 2006, selle hooaja detsembris toimund derby ka minu isiklik lemmik neist mida oma silmaga siis otseülekandes nähtud

Kommentaar

Paneme eeldatavad koosseisud neile laiskadele ka, kes gazzettat ei loe

Kommentaar

Imelik, et isegi mitte varus pole Gonzalesit?
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Zarate pingil - tark otsus , kiidan heaks , see pole mäng kus individuaalitseda
                          aga nüüd vimane klõmakas ja läheb lahti ...

Kommentaar

Loll küsimus, aga siiski: Miks staadion pooltühi on?

Kommentaar

Esimene õige test Lazio jaoks ja kohe failiti haledalt. Hundid sõid väiksed rasvatihased päris ära kohe. Rohkem nagu ei kommenteeriks , ei taha hinge kellegil valusaks teha. Lazio tüdrukud 0 Roma hundid 2!!!
                              VÕTKE VÄLJA AHVID!
                              sigpic

Kommentaar

Derby läbi. Roma oma tavapärast hooaja algust tegemas. Nüüd siis ainult tähtede poole! GRANDE ROMA!!!
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X