Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minuteada pid Deminevit*tu 12 milli ikkagi nö hoiule andma...ja siis failimise korral saate 13 tagasi.
    Aga kui sul õigus siis jah mees(feminiinne tattnokk) samapalju väärt kui maksis

One color
    One city
    One club
    FORZA LAZIO!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Mulle jäi mulje et omavaheline suhtlus ja vähene mängupraktika olid põhiprobleemideks täna. Eriti ei imesta kah, meeskond ropult uuenduskuure läbi elanud ning hooaeg alles algfaasis. Lõppprodukt andis samuti soovida, kuid vähemalt oli hea vaadata, kuidas te päris korralikult palli veeretasite.

Aga mul selline küsimus et mis Pizarroga lahti on? Vigastatud?

Kommentaar

Vigane jah

Kommentaar

Vigastatud? Käed kannavad ju küll....

Ja veeretasite palli päris hästi....nii hästi, et teile veeretati rohkem sisse hästi.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
            Krt ma nii seniilseks jäänud...
            Jäänud?? Minu arust sa koguaeg olnud. Aga see selleks.

Tavaline Roma hooaja algus. Mängupilt ei olnud sugugi mitte paha, aga ei suuda ju ära lüüa. Ei saa siiamaani aru, mille jaoks see Osvaldo osteti ja veel sellise summa eest. Aint patsi pärast 15milli välja käia on ka natuke idiootsus. Jose Angelile tehti küll liiga selle punasega, mida v*ttu nagu. Kui nüüd tuua kõrvale see Samueli mitte punase andmine ka siis on ikka täielik müstika.
            Loodan et Interi vastu jäetakse see patsiga mees pingile ja tuukase vähemalt Borini kohe sisse.
            Keegi Hiiu pubisse seda mängu vaatama ka?

FORZA ROMA!!!
            So self aware so full of shit

Kommentaar

Oleksin nõus ka Hiiusse tulema, Jasperiga vaja diili teha, aga tänasel päeval on tulemise võimalus 50/50. Kui keegi suudab korraliku kamba kohale organiseerida, siis ma lihtsalt peaksin tulema!
              Aga kuidas Samuel punasest kaardist pääses vajaks sügavamat analüüsi
              Igasugused Eikad , Maarekud (tõsine itaalia spets) ja kes siin muidu hommikust õhtuni targutavad, võtke nüüd sõna, teie kord, huviga ootan, saate mainet tõsta, või seda veel madalamale lasta kui ta niigi on
              KUIDAS SAI SAMUEL PUNASEST KAARDIST PÄÄSEDA???? keegi võiks videomaterjali ka üles lükata ja siis saaksime kambakesi analüüsida ja mõelda kuidas ta küll AS Roma vastu algkooseisus uhkelt platsile saab joosta.
              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                Igasugused Eikad , Maarekud (tõsine itaalia spets) ja kes siin muidu hommikust õhtuni targutavad, võtke nüüd sõna, teie kord, huviga ootan, saate mainet tõsta, või seda veel madalamale lasta kui ta niigi on
                KUIDAS SAI SAMUEL PUNASEST KAARDIST PÄÄSEDA???? keegi võiks videomaterjali ka üles lükata ja siis saaksime kambakesi analüüsida ja mõelda kuidas ta küll AS Roma vastu algkooseisus uhkelt platsile saab joosta.
                Mina mängu ei näinud, seega ei oska kommenteerida. Näidake videomaterjali.
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Hiius on vaatamine plaanis küll. Teen posti vastavasse teemasse.

Kommentaar

Kohtunik halastas, kuigi oli 100% kollase olukord. Iga teine mäng saavad igasugu Gattusod ja van Bommelid samasugustes olukordades halastust kui kaart all. Ja kui kohtuniku kallal möliseda - miks Interile ei antud penaltit kui Milito pealelöök väravaesisel Palermo mehe käpikut puutus? Saime küll järgnenud kornerist pendla kätte, aga siiski-siiski.
                    Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Ajaksite parem Interi või Lazio poistel kikki, mitte üksteisel.

Kommentaar

Hahahaha, sorri offtopicu eest aga kasutaja Uuule tahaks propsi anda nende geniaalsete nimetwistimiste pärast.
                        Pojunn, Deminev*ttu...hahaha. : D
                        Jälgisin mängu spets selleks, et näha mis Bojan teeb...ja no tõesti hunnik õnnetust platsil, samas nagu ei taha seda ka uskuda, et ongi järjekordne noor täkk, kes kunagi lõplikult ei süttigi.

Kommentaar

Algselt postitas jamesblake Vaata postitust
                          Hahahaha, sorri offtopicu eest aga kasutaja Uuule tahaks propsi anda nende geniaalsete nimetwistimiste pärast.
                          Pojunn, Deminev*ttu...hahaha. : D
                          Tema geniaalsus peitub selles, et kogu tolle kireva teksti peale pole ma veel kordagi ühtegi arukat lauset leidnud. Igaüks võib neid roppusi keerutada ja väänutada, aga kirjutada midagi sellist, mis ka natuke hariv oleks, nõuab veidike taipu ning seda ei tundu meie kallil Lazio fännil eriti olevat.

Kommentaar

Olen meelitatud, et mind kalliks peatakse
                            Kuid pean mainima, et siin riomma teemas te minu käest mingit konstruktiivset dialoogi ei kuule. Mind ei huvita see lollide klubi. Kirjutan siia kõike sügavast rõõmust sest hea on möliseda klubi üle mis koosneb lollidest ja lollustest.
                            Kuid võin lõpuks ka midagi tarka öelda(no loodame vähemalt).
                            Kallid riommanistid ei pea lootma pikemat aega stabiilse mängupildi järgi. Te komplekteerisite viimasel päeval ühe väga kirju seapers*se. Miks krt peaksid nad kõik ilusat jalgpalli ühtäkki näitama hakkama. Isegi kui rioma on eespool tabelit(mitte eespool suuri kahuredid nagu Lazio, ilan, napoli), siis tuletan meelde, et selliste ulmeliste palkadega juustukotid ei mängi isegi EL mänge. See näitab kui retarded see klubi tänapäevaks on saanud.
                            Edukas jalgpalliklubi on pikaajaline projekt ja ainult see toidab....likviidsus on muidugi suur boonus.

Ühesõnaga Roomas on üks ainuke edukas jalgpalliklubi ja see on S.S.LAZIO 1900.....for fuck sake.

SEMPRE FORZA LAZIO!!!!
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Esimene mäng oli võrreldes selle Euroopa Liiga play-offiga ikka kõvasti parem. Söödud liikusid piisavalt hästi aga see lõppviimistlus andis pisut soovida. Kusjuures paugutati ikka päris mitu korda vastase värava poole, aga väravavaht tegi piisavalt head tööd, et need purakad ära tõrjuda, eriti veel see Boriello attempt on goal.
                              Mina isiklikult arvan, et Luis Enrique teeb praegu korralikult tööd ja mingi, mingi-hetk hakkab mäng jooksma niimoodi, et väravaid lendab igast suunast, ja siis hoidke alt!

Järgmine nädal oleks ise ka käpp Hiiule tulema.

Kommentaar

Algselt postitas Balian47 Vaata postitust
                                Järgmine nädal oleks ise ka käpp Hiiule tulema.
                                See nädal.

Kommentaar

Working...
                                X