Sa sitt lihtsalt ei oska lugeda.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMaarek ja Tanel....ta kirjutas siia ropu sõna. Reageerige kiiresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustolen seda korduvalt maininud siin foorumis et sõnad nagu sitt, pask, kusi, türa jne. jne on ausad eesti sõnad. see et mingid vanainimesed (sünd. 1910-1930) neid sõnu roppustena käsitlevad kuna tol ajal üritasid kõik väga euroopalikud olla ja vabaneda talupoja leksikast ei tähenda et need roppused on.
no kui mul on ikka kibe sita häda siis ma lähen ikka sitale mitte kakile
Kommentaar
-
No siis võiksin päeva kokku võtta, et need persevestid mängisid ikka viiki, kuid vist said edasi.....kohtume siis kui keegi manu või real teile meeletu väravatesaju korraldab.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustBorriello on ainuke vend, kes midagi jagab.
Kahju, et Ibra ja Robinho ja Prince teid päästma tulid, nüüd olete nii õhku täis ja paugutate kole ülbelt, uskumatu, kuidas võib Serie-a hooaja alguse edu puhevile teid ajada, nagu noored puhevil pardid plädistate siin veelompides, kunagi olid nagu milani fännid vähe sõbralikumad, nüüd siis selline sarkasm ja umbes, et mina ja maailm.
Nagu nägite, mis juhtub, kui teie kallist Ibrat ja teisi põhimehi kohal pole= FAIL.
Eelmised seasonid ei jõudnud teie nutulaulu siin foorumis ärakuulata, ulusite nagu praegused Interi fännid, valasite pisaraid, terve foorum oli teie puuksuhaisu täis.
Me ilmselt läbi õnne ja hundipasa venitame ennast ka veerandfinaali välja.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustSest ta on ka Milanist,ega muidu sa ei kiidaks teda , eks eelmine hooaeg oli ka tema see ainuke vend , kes Milanis midagi jagas.
Borriello not satisfied with Roma
Marco Borriello was not entirely satisfied with Roma’s performance in Romania. “We’ve got to improve and become more of a team.”
sellise sõnavõtu eest peaks ta koju ära saatma... vahet pole kui halvasti meeskond mängib, mingi Dima Bilan ei võta sõna. punkt
Mängu kohta küsimused:
1.Kas Ranieri on päriselt olemas?
2.Millal saab Roma kavõi normaalse vasakkaitsja? (oli ju näha et see koht oli täna täiesti tühi, 0 , zero, nitsevooo...
3.Miks ei võinud Cicinho algkooseisus olla? (loe: miks Cassettit (loe: ainuke arvestatava klassiga äärekaitsja) väsitada ja jooksutada mängus kus pole eriti midagi võita)
4.Millal Roma kavatseb puuri puhtana hoida? (Spordiennustajad peaksid praeguseks juba väga rikkad olema)*
5.Milliseid reaalseid samme on Ranieri teinud, et kaitseliin oleks kaitseliini nägu?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKui see oleks minu teha, siis oleks Boriello juba ammu Dima Bilanile tagasi saadetud. Ma saan aru et raha pole, aga suhteliselt häbi ikka küll, kui väravaid peab lööma Milani jäänus...
Borriello not satisfied with Roma
Marco Borriello was not entirely satisfied with Roma’s performance in Romania. “We’ve got to improve and become more of a team.”
sellise sõnavõtu eest peaks ta koju ära saatma... vahet pole kui halvasti meeskond mängib, mingi Dima Bilan ei võta sõna. punkt
Mängu kohta küsimused:
1.Kas Ranieri on päriselt olemas?
2.Millal saab Roma kavõi normaalse vasakkaitsja? (oli ju näha et see koht oli täna täiesti tühi, 0 , zero, nitsevooo...
3.Miks ei võinud Cicinho algkooseisus olla? (loe: miks Cassettit (loe: ainuke arvestatava klassiga äärekaitsja) väsitada ja jooksutada mängus kus pole eriti midagi võita)
4.Millal Roma kavatseb puuri puhtana hoida? (Spordiennustajad peaksid praeguseks juba väga rikkad olema)*
5.Milliseid reaalseid samme on Ranieri teinud, et kaitseliin oleks kaitseliini nägu?
Castellini tõesti on nagu kilomeetri post seal, eriti lõpus enam ei saanudki aru, et kas Romal vasakkaitses polegi kedagi.Isegi Taavi Rähn oleks sealt nagu Krasic läbipurjetanud.
Ranieri mängib kaitsvalt, aga ma ei tea kust see välja paistab, keskväli ainult kaitseb ja ülejäänud on tükk tühja maad, kuniks tuleb Sergio või Lobont, kes päästab halvimast.
Cafu, Samuel,Candela,Aldair olid kaitsjate nime väärt.
Oleks Totti 10 aastat noorem, ei tekiks nagu Scudetto suhtes küsimusigi.
Loodetavasti Cassano võtab aru pähe ja liitub vaba agendina Romaga, kus tal olid ehk karjääri ilusaimad hetked, lootust ehk annab viimatine ütlus, et ta tahaks kunagi veel tottiga koos mängida.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustKeegi ikka pidi mu combo perse keerama....
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
Me ilmselt läbi õnne ja hundipasa venitame ennast ka veerandfinaali välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustnoo kahtlane, alagrupivõitjate seas baseleid ja cluijsid poleMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJah, aga on Spurs, Schalke ja Shakhtar, kes peaksid isegi Roma jaoks heal päeval võidetavad vastased olema
Üleüldse eks tänapäeva vutis on kõik võimalik, kuid siiski kahe mängu peale peaks parem klubi oma ülemvõimu suutma kehtestada, igatahes peafavoriidid kõik pildis, tuleb jälle üks läbiaegade pänevamaid CL kulminatsioone, ma väga loodan, et Roma teekond seekord üürikeseks ei jää.sigpic
Kommentaar
-
Mina oleks väga väga tahtnud Arsenaliga kohtuda, aga mis teha kui nad ei suutnud maailma kõige nõrgema tasemega alagruppi võita
Ja ma mõtlesin utoopia äärealadele kompama minna...Kui suur % on et hoopis Rooma võtab Cassano ära? Poleks ju paha vasakule äärele Vucinici asemele peaagu samaväärne vahetusmees muretseda ja seda enamvähem "for free!". Kas Cassano on kuskil viimasel ajal öelnud et AS Roma-sse ta mitte mingil juhul ei tuleks? Ja pealgi on mu signatuuri pilt tükk aega juba seda "kolmandat" nägu ootamas...Cassano sobiks sinna küll imeilusalt.
e: ei näinud et F.Totti oli juba midagi selle kohta kirjutanud ...FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar