320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kus need moderastid nüüd on kes siin postitusi ümber tõstavad ja kustutavad? Rino ei puutu eriti asjasse siin Roma teemas või mis? isegi eraldi Gattuso teema ju olemas. Mind see ei häiri, aga varsti tuleb nagunii mingi "asjatundja" näpuga näitama ja koristama siia ja karjuma et TROLLIMINE TROLLIMINE!
    So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
      Kus need moderastid nüüd on kes siin postitusi ümber tõstavad ja kustutavad? Rino ei puutu eriti asjasse siin Roma teemas või mis? isegi eraldi Gattuso teema ju olemas. Mind see ei häiri, aga varsti tuleb nagunii mingi "asjatundja" näpuga näitama ja koristama siia ja karjuma et TROLLIMINE TROLLIMINE!
      Tahtsid Totti teemal Lazio rubriigis oma inni ajada?
      See teema on nii kui nii üks solgiämber, seega 3 tühist postitust Gattuso teemal vaevalt teiesuguseid kottima peaks
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ega ei kotigi lihtsalt ennetasin.

Kuulasin/vaatasin sellist klippi...

Ja siis mu elukaaslane soovitas mul seda järgmisena kuulata

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
          See teema on nii kui nii üks solgiämber, seega 3 tühist postitust Gattuso teemal vaevalt teiesuguseid kottima peaks
          Kui see teema on solgiämber, siis oled sa sitt sibi olnud, ei?

Kommentaar

Ma maiustasin-nostalgitsesin sellise videoga siis siin

Küll on tore ja hea tunne, et Romal on selline suurkuju ja 100% kapteni ikoon olemas, kogu klubi sümbol...
            Ja lisada tahaksin veel seda, et eriti võimas on kogu asja juures see, kui mees on samast rahvusest klubiga, nagu see veel vähe oleks, siis veel samast kodulinnast ka.

Mis eriti nauditav on see, et enamikel seda pole ja siis ongi see kadeduseuss nagu parasiit platsis...

Jasper see on see, mida Milan raha eest osta ei saa!!!

Tubli Cannu tabasid kümnesse
            Hakka või uskuma, et sa hakkad tippvormi saavutama
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
              Ja siis mu elukaaslane soovitas mul seda järgmisena kuulata
              Hea lugu perse keeratud.
              Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
              Ma maiustasin-nostalgitsesin sellise videoga siis siin

Küll on tore ja hea tunne, et Romal on selline suurkuju ja 100% kapteni ikoon olemas, kogu klubi sümbol...

Mis eriti nauditav on see, et enamikel seda pole ja siis ongi see kadeduseuss nagu parasiit platsis...

Jasper see on see, mida Milan raha eest osta ei saa!!!
              wat? Cesare? Rivera? Baresi? Maldini? Kadeduseuss. :lol: playa-hatin-broke-ass-niggaz nagu varem öeldud.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust

wat? Cesare? Rivera? Baresi? Maldini? Kadeduseuss. :lol: playa-hatin-broke-ass-niggaz nagu varem öeldud.
                Tõesti kõik olid väga kõvad-vägevad mehed omal ajal ja andsid suurepärase klubi ikooni ja sümboli mõõdu välja.

Maldini nimi käis mu tekstist siin eelnevalt läbi ka muideks.
                Eks ma üritasin rõhuda Milanit rohkem hetkeseisundi põhjal, kus nagu minnakse ehk natuke valet teed ja unustatakse omad talendid koju lukutaha ja üritatakse igahinna eest võtta scudettot, kättesaadava kraamiga, mille juures unustatakse mis on Itaalia klubide Juured alati olnud ja kust pärineb ka fännide suur armastus.
                sigpic

Kommentaar

F.Totti, ära näe vaeva. Jasperile ja paljudele muudele siin foorumis selgitada moraalitunnet jms. on täiesti tühi töö. Ärge olge nii sinisilmsed, ja lootke et üdini läbi ussitanud ja korrupeerunud klubide fännid oma klubidest paremad on! On küll erandeid, kuid Jasper nt on reegel! Oleks siis millega hüpata, mitte midagi pole enam alles jäänud, aga hüppab veel kõvemini kui kunagi varem...Ja siis räägitakse Rooma fännide kohutavast subjektiivsusest ja ainult oma klubivärvide nägemisest jne. Need kõige suuremad soccerneti moraalijüngrid ajavad oma kahepalgelisusega lihtsalt oksele.
                  OT: Kuna Jasper on näidanud üles äärmist kretiinsust ja suutnud ühe aasta jooksul muutuda ironisaatorist täiesti pesuehtsaks selgrootuks m**** , siis võtan omale õiguse tühistada igasugused panused mis meil omavahel selle hooaja peale on tehtud. Aumehega äri teha on üks asi, aga Jasper on juba nii alla ennast lasknud et ma ei võtaks ta käest isegi vägisi raha vastu! - kui kuidagi karistada ei saa, siis kuidagi ikka saab!
                  Kõik kaebused ja protestid privasse, et mitte õrnahingelist Maarekut häirida!!!
                  FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                  sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                    F.Totti, ära näe vaeva. Jasperile ja paljudele muudele siin foorumis selgitada moraalitunnet jms. on täiesti tühi töö. Ärge olge nii sinisilmsed, ja lootke et üdini läbi ussitanud ja korrupeerunud klubide fännid oma klubidest paremad on! On küll erandeid, kuid Jasper nt on reegel! Oleks siis millega hüpata, mitte midagi pole enam alles jäänud, aga hüppab veel kõvemini kui kunagi varem...Ja siis räägitakse Rooma fännide kohutavast subjektiivsusest ja ainult oma klubivärvide nägemisest jne. Need kõige suuremad soccerneti moraalijüngrid ajavad oma kahepalgelisusega lihtsalt oksele.
                    OT: Kuna Jasper on näidanud üles äärmist kretiinsust ja suutnud ühe aasta jooksul muutuda ironisaatorist täiesti pesuehtsaks selgrootuks m**** , siis võtan omale õiguse tühistada igasugused panused mis meil omavahel selle hooaja peale on tehtud. Aumehega äri teha on üks asi, aga Jasper on juba nii alla ennast lasknud et ma ei võtaks ta käest isegi vägisi raha vastu! - kui kuidagi karistada ei saa, siis kuidagi ikka saab!
                    Kõik kaebused ja protestid privasse, et mitte õrnahingelist Maarekut häirida!!!
                    Ei ole nii. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Tõesti kõik olid väga kõvad-vägevad mehed omal ajal ja andsid suurepärase klubi ikooni ja sümboli mõõdu välja.

Maldini nimi käis mu tekstist siin eelnevalt läbi ka muideks.
                      Eks ma üritasin rõhuda Milanit rohkem hetkeseisundi põhjal, kus nagu minnakse ehk natuke valet teed ja unustatakse omad talendid koju lukutaha ja üritatakse igahinna eest võtta scudettot, kättesaadava kraamiga, mille juures unustatakse mis on Itaalia klubide Juured alati olnud ja kust pärineb ka fännide suur armastus.
                      Milan ei ole oma juuri unustanud, kui tahad kedagi süüdistada igahinna eest scudetto võitmises ja oma Itaalia juurte unustamises vaata Interi poole

Kommentaar

Super, lihtsalt super Tõsiselt hea on selliseid asju vaadata.
                        Tänud F.Totti selle postitamise eest!

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                          Kui see teema on solgiämber, siis oled sa sitt sibi olnud, ei?
                          Kui see märgatavat mõju avaldaks, siis läheks kogu sitt veega alla, aga kuna siinses foorumis pesitsevad trollid kahjuks tihtipeale asjadest aru saama pole võimelised, siis ...
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                            Kui see märgatavat mõju avaldaks, siis läheks kogu sitt veega alla, aga kuna siinses foorumis pesitsevad trollid kahjuks tihtipeale asjadest aru saama pole võimelised, siis ...
                            ...siis kustutamegi valikuliselt ja tekitame aga jama juurde.

Kommentaar

Sampdoria’s Gianluca Curci Open To Roma Return.

Parim uudis mida ma ammu lugenud olen. Olen Curcist alati väga heal arvamusel olnud ja lihtsalt super oleks teda uuesti Roma särgis näha, äkki siis ei oleks kiusatust Doni Sfinksi ka väravapostide vahele lükata.

Kommentaar

Selles mängus lasi küll Montella endale ise kuuli jalga. Taktikaline valik oli puhas pang ja Doni oli tõeline "tase" Täpselt identne Milaani vastu kasutatud taktikaga, ainult et Fiore on palju tehnilisem ja neil on KAKS tasemel ründajat, mitte aind üks Ibra kelelle pikka palli lüüakse. Mutu ja Gilardino võivad vabalt ka mööda maad veeretada nagu oli näha. Sellega saigi 2 väravat sisse imetud. Teisel poolajal tehti korrektuure, aga viigist enamat polnud kahjuks enam võimalik. Kohustuslikud kolm punni jäid võtmata.
                                Totti 2 väravat on muidugi omaette tase!
                                201 väravat!
                                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X