Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eks näis kas Milan vigast Mexest tahab. Suve jooksul saab muidugi korda ilmselt, aga ega see vigastus tal pikemat lepingut ja suuremat palganubrit saada aita.

Kommentaar

Nüüd pole vähemalt seda hirmu, et huumorimees Juan pingile taandatakse.

Kommentaar

No oli periood, kus Juan oli kõige kindlam meie keskkaitsjatest. Ja nagu ma jutukas mainisin, siis kõik kolm (nexus, juan ja burdisso) teevad kordamööda lollusi. Ses mõttes ei ole vahet millised 2 platsil... lihtsalt Loria on pingil ja see ei tõota head.

See hooaeg 2 mängu, 2 kaotust. Mõlemad korrad vahetuses. Tõele au andes ta Interi vastu muidugi ainuisikuliselt ei sittunud ära mängu.

2008/09 tegi 7 starti (6 kaotus + võit Reggina üle).

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
          http://it.wikipedia.org/wiki/Derby_calcistici_in_Italia

Väike üldhariv link, enne mängu laske silmad üle... või kutsuge seda siis derbyks edasi kui soovite... 99% jalgpalli fänne/vaatajaid seda ei tee, aga mida nemad ka teavad üldse eks

Mitte paha pärast, aga üldiselt on selliseid minusuguseid tähenärijaid vaja, muidu on kunagi eestlastel ka nagu ameeriklastel praegu. Where is ...? Öööö... somewhere in Africa? Öööööö.. my head hurts... can i have my burger now and answer later?

Mul ei ole mitte midagi selle vastu kui keegi parandab ja tähti närib, sest seda tõesti vaja vahest, AGA kui sa tähti tahad närida siis tee seda asjalikult ja loe postitused korralikult läbi.
          PS: ma ei saanud ikka selgusele kuidas põhikooli geograafia tund derbydesse puutub? äkki täpsustaks, palun.
          So self aware so full of shit

Kommentaar

Mäng mille kohta isegi Di Natale ütles et "a final for a fourth place"

Di Natale saab siis oma vanade meeskonna kaaslastega kokku, Montellaga mängiti koos Empolis ja Pizarroga Udineses.

Kurat küll, siit peab lihtsalt see võit ära tulema!!

Udinese (probable): Handanovic; Benatia, Zapata, Domizzi; Isla, Pinzi, Abdi, Asamoah, Armero; Di Natale, Denis

Roma (probable): Doni; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; Taddei, Pizarro, De Rossi, Vucinic; Totti, Borriello

Udinesel Sanchez väljas, mis on väga positiivne.

Kommentaar

rancesco rotti karjäär lõpeb vist varem kui arvasime...mehe ainuke trump on tehnoloogiaga üle mängitud.....sad really sad.....i actually liked that girl from rioma.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.
              2.Money talks bullshit(totti) walks.
              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=43576523

rancesco rotti karjäär lõpeb vist varem kui arvasime...mehe ainuke trump on tehnoloogiaga üle mängitud.....sad really sad.....i actually liked that girl from rioma.
                Lazio president on küll vist sellistele asjadele kahe käega vastu. Niigi raske elu teil juba.

Kommentaar

Kuule till....Laziol on elu raske kuna terve serie-a haiseb divijatest juustukottidest nagu cavani, the pussy, rotti, cassano jne
                  Ma vaevu mäletan penaltit mille Lazio oleks saanud.
                  Loodan, et Di Natale kütab teil persed ja vagiina kuumaks.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

rottile "tehti jälle viga" mul läheb süda pahaks sellest debiilist.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Jälle penalti kerige perse tõesti riomma....ja pizarro dive oli meisterklass..... mitmes penalti on juba?
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Uuuu...sa enda ninast kaugemale ka näed v?

Lazio ei daivi kunagi, ülejäänud maailma aga ainult daiv siin ja daiv seal. Osta aju endale.

Kommentaar

Lazio divib, aga kahjuks või õnneks oleme "proffidest kaugel"

BERNARDO CORRADI exLaziale sööt Di Natalele ja saite jälle ahahahahahahahha
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

hahahah, viimane naerab paremini

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                              Lazio divib, aga kahjuks või õnneks oleme "proffidest kaugel"

BERNARDO CORRADI exLaziale sööt Di Natalele ja saite jälle ahahahahahahahha
                              ahahahahahahahha to you
                              lõpp oli maru

Kommentaar

Võitis sitem meeskond kellel oli jälle väljakul 11 meest ja üks naine.....Aga noh Lazio saabki nüüd 4. koha tagasi.
                                Nutellal on hullult tõsine nägu peas nagu teaks mis toimub.....rahune võileivapoiss....sinu töö teevad kohtunikud....täna oli ehe näide järjekodselt....Udinesest hetkel täitsa kahju lausa.

riomma fucking merda....
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X