Algselt postitas atleticomadrid
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Tõsi ta on. Sisimas on kindlasti laziale, kuid mees keeras uue lehekülje oma karjääris ja pühendab milanile. Vot see on kunn. VB tõesti ta füüsiline ei pea niipalju minuteid vastu, kuid see mees on peaaegu muutumatuna aina edasi pannud. Väärib igat penni.
Mäletan seda aastat...kas 2002-2003 kui Nesta lausus fännidele. Ennast ohverdades annan klubile piisavalt palju raha, et Lazio 1900 püsima jääks. Õnneks nii läkski.
Kuid natuke tunnen, et üks hetk tuleb uudis Nesta tagasitulekust Laziosse.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustTõsi ta on. Sisimas on kindlasti laziale, kuid mees keeras uue lehekülje oma karjääris ja pühendab milanile. Vot see on kunn. VB tõesti ta füüsiline ei pea niipalju minuteid vastu, kuid see mees on peaaegu muutumatuna aina edasi pannud. Väärib igat penni.
Mäletan seda aastat...kas 2002-2003 kui Nesta lausus fännidele. Ennast ohverdades annan klubile piisavalt palju raha, et Lazio 1900 püsima jääks. Õnneks nii läkski.
Kuid natuke tunnen, et üks hetk tuleb uudis Nesta tagasitulekust Laziosse.Suhkruhaige
Kommentaar
-
Sest ta kandis ainsana ülinoorelt vaid Lazio kaptenipaela ja näitab sellega pühendumust Laziole. Seda fakti ma ei teadnuki.
Teil on seal küllalt milanistasid, kes ilani paela kannaks.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Tondid vaadake palju Lazio kunne seal ilusadi väravaid löövad paremMa poleks seda linki siia pannudki.
Detailplaneering on ka Lotitol ammu olemas. Suured õnnitlused....varsti(someday in the future) saate tõesti omal väljakul mängida.
Ennem jõuab Kreeka võlad tagasi maksta, kui teil kopp maasse kukub.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Tondid vaadake palju Lazio kunne seal ilusadi väravaid löövad paremMa poleks seda linki siia pannudki.
Detailplaneering on ka Lotitol ammu olemas. Suured õnnitlused....varsti(someday in the future) saate tõesti omal väljakul mängida.
Ennem jõuab Kreeka võlad tagasi maksta, kui teil kopp maasse kukub.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Jah, ei olevat seda tõesti tahtnud, aga olude sunnil korraks siiski seda teinud on.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustEelistan, kui mängija kes on ennast pikema ajaga liidriks töötanud lahkub klubist ÕIGEL ajal. Mitte ei ole nagu surm väljakul samas pumpab klubist üle 5 milli palka välja....pole just aateline või mis. Võiks siis palkagi märgatavalt vähendada, sest teda pole enam võimalik üle 3 miljoni euro maha müüagi. Mõtle nüüd ise ajudega.
Lazios on kuhjaga kuningaid läbi käinud. Pidid ju enamus neist lahkuma klubi hüvanguks, et pankrot kuidagi ära hoida.
G.Favalli, P.Negro, A.Nesta, A.Peruzzi(lõpetas karjääri),G. Signori, S.Mihaljovic, F.Couto jne.
Nagu on näha siis neid mehi suitseta kasvõi lepapuudega klubist välja, aga raudvara jääb! Austus neile selle eest, sest ilma nendeta ei oleks Lazio pooltki nii kõva klubi kui ta praegu onsigpic
Kommentaar
-
Järjekordselt tõestasid, et sul pole mõistust...meie narrime neid mängijadi...nad koorivad niisama Laziot....Lotito loodab veel makist midagi välja pigistada. Manfre on minevik. Ja peale selle saab maki 600 000 palka.
Samas te haipite oma ahvrotti kes on tegelikkuses vaid ainult nimi muud ei midagi. Ja suur vahe kas 600 000 või 5.1 milli vist oli? LohvkaridDaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustSamas te haipite oma ahvrotti kes on tegelikkuses vaid ainult nimi muud ei midagi. Ja suur vahe kas 600 000 või 5.1 milli vist oli? Lohvkarid
Tegelikkus on hoopis midagi muud ja ma arvan et sa saad ise ka sellest aru. Vahest jääb isegi mulje et sa oled suht mõistlik mees ja siis samas jälle et suurim idioot maailmas. Saa siis aru. Peaksid ehk mõne teatud arsti juurde aja kinni panema?So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Väga "kaunid" ja "omapärased" särgid....ja väga eksklusiivselt askeetlik esitulusruumKas eurotsooni kriis ja PerlusKoni kärped on teieni ujunud?
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Ok ole siis õnnelik!!!!!!!!
Francesco Totti on maailma kõige kõvem vend ka olles 35 aastane. Tõeline sangar. Uskumatu etalon kõigile noortele tulevastele Roma poolehoidjatele. Mees kes sõna otseses mõttes töötas välja Fair Play. Vana rahu ise. Ei mingit feminiinset teesklemist väljakul. Ei löö kunagi endale ise käega näkku, et vastasele kollast teenida, kus te sellega. Mees kelle raudnärvid ei kee kunagi üle....ei astu see kunn kunagi ühelegi neegrile kutsaga näkku, kust selline loll jutt. Jumala eest, see raudnärv ei sülita kunagi ühelegile taanlasele näkku mingi väikse sõneluse pärast, suhu tagasi see loll jutt. Ta ei terroriseeri mentaalselt kunagi väljakul. Õiendab omaette, oma kuldsete jalgadega ja välkkiirusega teeb silmad ette ka Messile. See mees on surematu. Elav legend kes armastab vaid üht klubi, see on As Roma. Klubile kus ta kasvas ja sai staariks ja staarile peab palka maksma. Ja õigusega...Kuningas on peale neid 15 või rohkemgi aastat Romat esindades iga aasta aina paremaks läinud. Miks mitte maksta aina paremaks minevale mehele iga aasta rohkem palka....loogiline krt ju....2012 aastal saab mees juba üle 7 milli. Aga ta väärib seda. Ta on kunn. Itaalia koondise patreener härra Prandelli lihtsalt ei näe seda, lihtsalt ei näe....tee mis sa tahad. Kuuled Cesare...kui mu postitust loed siis tea, et Roomas on üks üksildane isahunt kes ootab su kõnet....hunt kes kunagi võitis Itaaliale kõik karikad....sul on vaja seda meest. Helista talle....või tee rotikas....see mees saab üle 5 milli palka...küll Kunn ise tagasi kõllab.
Maailm poleks iial nii tore ja uskumatu koht kui poleks sellist sangarit siia sündinud....Ole sa tänatud Jumal kes sa seal kõrgel taevas oled. AaaamenDaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar