Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tere lorenzo. Su statistika esimene pool on tõene. Sportingul polnud vaja võita ega viigistada. Kas neil olid noored, seda ma ka ei tea...tugev klubi kuid mudaliigast ja who the fuck is sporting lisbon anyway!!!
    Mis puutub, aga Lazio algkoosseisu siis eksid pojakene. Täna oli õhus ka võimalus, et Lazio edasipääsu väga ei oodanudki. Väljakule mindi vägagi ründava koosseisuga ja vaadates meie vigastusi siis on raske mingit mega koosseisu välja panna.
    Fakti, et Reja läks õnnele välja oli Radu ja Konko välja jätmine. Äärt mängis primavera Cavanda. Väravas Bizzarri Mängu 85 minutil tuli väljakule Klose ja üks vahetusest oli samuti primavera.
    Ühesõnaga polnud isegi vigastusi arvestades Lazio parim koosseis, kui loodi hulgaliselt võimalusi ja tänu Zurichile oleme edasi.

NON MOLLARE MAI!!!!!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Miks te oma suurima staari alles 85' sisse tõite? Oli vaja teda üldse narrida need viimased minutid? Itaalia jalgpalli mõttes muidugi väga hea et edasi saite! Tublid olete! Viimase 10 aasta suurim saavutus Laziol(kui viimane derby välja jätta(W))! MänkU võiks oma sitase meeskonnaga teile nüüd vastu tulla ja ROMA 7-1 kaotus ei oleks enam meie linna suurim häving.
      So self aware so full of shit

Kommentaar

Ma isiklikult ei oleks pahane, kui vastaseks tuleks Manu või City. Vahet pole. Tuleb kes tuleb. Reja ei karda oma meestega kedagi.
        Mis puutub Klose 85. minutil mängu lülitamisega ei ole vast muud, kui aja raiskamisega. Kuna Hernanes oli välja võetud siis oli vaja väljakule jätta mõni kindel tehniline äss.
        Kuna loosimine on?

Forza!!!!
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
          Tere lorenzo. Su statistika esimene pool on tõene. Sportingul polnud vaja võita ega viigistada. Kas neil olid noored, seda ma ka ei tea...tugev klubi kuid mudaliigast ja who the fuck is sporting lisbon anyway!!!
          Mis puutub, aga Lazio algkoosseisu siis eksid pojakene. Täna oli õhus ka võimalus, et Lazio edasipääsu väga ei oodanudki. Väljakule mindi vägagi ründava koosseisuga ja vaadates meie vigastusi siis on raske mingit mega koosseisu välja panna.
          Fakti, et Reja läks õnnele välja oli Radu ja Konko välja jätmine. Äärt mängis primavera Cavanda. Väravas Bizzarri Mängu 85 minutil tuli väljakule Klose ja üks vahetusest oli samuti primavera.
          Ühesõnaga polnud isegi vigastusi arvestades Lazio parim koosseis, kui loodi hulgaliselt võimalusi ja tänu Zurichile oleme edasi.

NON MOLLARE MAI!!!!!!!

Ma selle jutu peale sooviks, et te saaks Porto vastaseks ja "mudaliiga" sats näitaks teile koha kätte. Mulle Lazio väga istub, kuna Miro teeb seal head mängu, aga huupi lahmimine selleks, et lahmida on lihtsalt liiga nõme.

Kommentaar

Ära nüüd nutma hakka. See on UUU-style...tõmmata ülesse emotsioone ja pinget. Ja Serie-A kõrval on Portugali liiga muda mis muda. Sama ka Hispaania...need kahe klubi duelle väga ei viitsi vaadata.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Järjest rohkem muutub tõenäolisemaks, et Vedran Corluka tuukase talvel. Mulle alati väga sümpaatne mängija olnud, ja tooks natuke kindlust sinna tagaliini meile. Ühe korraliku ründaja võiks ka veel hankida ja palun mitte Luis Fabianot või Nilmarit!

Kommentaar

Kommentaar

No eika sinust loodan, et panid selle siia nalja pärast, aga kui ei siis on sul vaja peas see hernes kinni püüda ja kivi asemele panna...siis on sul vähemalt valus, kui lolle nalju teed
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                    Järjest rohkem muutub tõenäolisemaks, et Vedran Corluka tuukase talvel. Mulle alati väga sümpaatne mängija olnud, ja tooks natuke kindlust sinna tagaliini meile. Ühe korraliku ründaja võiks ka veel hankida ja palun mitte Luis Fabianot või Nilmarit!
                    Corluka võiks iseenesest tulla külll, vanal on tehnikat-pikkust-kogemust-klassi küllaga.Mängida on ka soliidselt saanud klubides kus ta olnud on, nüüd siis Tottenhamis on kaitsjate ülekülluses tema koht põhis äraampsatud. Ega kui aus olla siis palju paremat hetkel turult võtta ka pole, kas on mõtet minna mingite noorte brasside peale välja ja raha tuulde loopida.
                    Corluka on hea analoog Piquele. Veel on võimalus meest kasutada nii keskel kui paremal äärel, seega oleks lahendatud osaliselt ka parema ääre problad, mingil määral kuni suveni, kui reaalselt tuuakse sinna üks korralik äss, mitte et Rosi seda ei oleks.

Ründest rääkides, minu meelest poleks Luis Fabiano halb valik. Meil oleks just vaja hetkel meest, kes oleks üliohtlik alati kastis ja suudaks pallid väravasse surmata, hetkel ju meil kastis lõpevad kõik ideed otsa, siis selle taustal ongi vaja meest, kes võtab ja istutab nahkkera võrku nii, et see sinna ka jääb nagu "kilumari kilumari kirsavoi".

Fabiano kahjuks räägib fakt, et ta on brasside kohta kriitilises eas ja vanal tundub ka see nö. keskea kriis olema, mis teda ka brasiiliasse tagasi viis ja reeglina, kes on juba lõunapausiks kohvimaale läinud kohvi rüüpama ja ennast sinna kanepiväljade vahele unustanud, see enam euroopa vutis jalule ei tõuse . Meil on tegelikkuses ka 2 head näidet olemas Cicinho ja Adriano näol.Ei tahaks Adriano nr 2.-e näha, aga miskipärast ma usun, et Fabiano on veidi teisest puust mees.

Nilmar on minu meelest ülehinnatud ja Villareal tahab tema eest nagunii hingehinda, minu silmis on ta üks kleenuke siidi-sametine baleriin, et see mees otsigu parem metsas koore seest üraskeid ja otsigu brasiilia vihmametsast üks korralik ojakene ja püüdku "OMULEID".
                    See kui ta käis esimesel korral Euroopa klubis "õunaraksus" siis minu jaoks oli selge mis mehega tegu on ja nüüd kus ta on 27 ja seisab sisuliselt paigal hispaania liigas siis millest me räägime veel itaalia liigast, kus on kordades raskem skoorida.

Rossi oleks muidu väga vinge ründeliini, kuid ma ei tea mis peaks olema põhjus, miks Villareal peaks temast loobuma, hinnasilt oleks ka ilmselt paras kirves ja hetkel ei oleks otstarbekas kedagi lambist väljaosta eriti kolossaalsete summade eest.
                    sigpic

Kommentaar

Loodame, et Klose purustab selle antiikajal tehtud Lääne-Saksamaa väravaterekordi juba Lazio särgis.
                      Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Ma annan teile tšeki Chivu nimega. Mütsi saate tasuta kaasa. Pole teil mingit Corlukat vaja.
                        Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Kas mõni ründaja läheb siis minema ka? Sexmees tundub selline suht tulevikuta võll seal meeskonnas. Ja mis seisus "Faking Parma te Borini minema lasite" on?

Kommentaar

Borinin on kerge vigastusega väljas. Sexmees ilmselt lahkumas. Nilmarit taheti juba suvel, seega ei oleks suurim üllatus.

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                              Rossi oleks muidu väga vinge ründeliini, kuid ma ei tea mis peaks olema põhjus, miks Villareal peaks temast loobuma, hinnasilt oleks ka ilmselt paras kirves ja hetkel ei oleks otstarbekas kedagi lambist väljaosta eriti kolossaalsete summade eest.
                              Rossi on vigastatud päris pikaks ajaks, ei liigu ta kuskile.
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Läheb Lazio särgiga Saksamaa koondist esindama? See oleks päris huvitav vaatepilt.

Kommentaar

Working...
                                X