Ma nõustun enamvähem kõigega mida F.Totti juba Maarek-h00ra kohta kirjutas, ja kirjutan veel topelt alla ka. Aga tõesti tekib küsimus et miks just nüüd? Isegi mina, foorumi 3 aastat järjest kõige jobumaks valitud superkodanik pole peale räbaltussi võitu siia eriti sissegi loginud ja ammugi kuhugi junne jätnud. Ei ole ka francesco või F.Totti poolt märganud mingit kummalist käitumist, isegi Uuu on nagu vana Uuu ikka... Ainuke mis on muutunud, on need mehhakad ja karlid, kellele pole ainsa tõelise Rooma klubiga , ega selle teisejärgulise kolkaklubiga mitte midagi pistmist.
Ausalt Maarek, mitte kui soccerneti kasutaja, vaid kui planeedi maa elanik:
e: Ja Maareku kasutajale soccernetis nõuan eluaegset! Ehk siis eluaegset bannimist kahe suurklubi ajaloo häbistamise ja rüvetamise eest! Ja kui soccerneti bossud seda ära ei suuda korraldada, sisi ma tahan näha kui keegi veel mõnda oma "nalja" hakkab tegema kui ma räägin sellest kuidas te üksteisel kõik siin võidu imete!
MAAREKU KASUTAJALE ELUAEGNE BÄNN!!!
Ausalt Maarek, mitte kui soccerneti kasutaja, vaid kui planeedi maa elanik:
e: Ja Maareku kasutajale soccernetis nõuan eluaegset! Ehk siis eluaegset bannimist kahe suurklubi ajaloo häbistamise ja rüvetamise eest! Ja kui soccerneti bossud seda ära ei suuda korraldada, sisi ma tahan näha kui keegi veel mõnda oma "nalja" hakkab tegema kui ma räägin sellest kuidas te üksteisel kõik siin võidu imete!
MAAREKU KASUTAJALE ELUAEGNE BÄNN!!!
Kommentaar