Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma nõustun enamvähem kõigega mida F.Totti juba Maarek-h00ra kohta kirjutas, ja kirjutan veel topelt alla ka. Aga tõesti tekib küsimus et miks just nüüd? Isegi mina, foorumi 3 aastat järjest kõige jobumaks valitud superkodanik pole peale räbaltussi võitu siia eriti sissegi loginud ja ammugi kuhugi junne jätnud. Ei ole ka francesco või F.Totti poolt märganud mingit kummalist käitumist, isegi Uuu on nagu vana Uuu ikka... Ainuke mis on muutunud, on need mehhakad ja karlid, kellele pole ainsa tõelise Rooma klubiga , ega selle teisejärgulise kolkaklubiga mitte midagi pistmist.
    Ausalt Maarek, mitte kui soccerneti kasutaja, vaid kui planeedi maa elanik:

e: Ja Maareku kasutajale soccernetis nõuan eluaegset! Ehk siis eluaegset bannimist kahe suurklubi ajaloo häbistamise ja rüvetamise eest! Ja kui soccerneti bossud seda ära ei suuda korraldada, sisi ma tahan näha kui keegi veel mõnda oma "nalja" hakkab tegema kui ma räägin sellest kuidas te üksteisel kõik siin võidu imete!
    MAAREKU KASUTAJALE ELUAEGNE BÄNN!!!
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
      Toetan üleskutset. Sellisel kasutajal pole siin kohta.
      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
        Kuningas otsustagu...

Kommentaar

Maarek, kui sa tahad vabandust paluda ja selgitusi jagada siis me oleme Lotito, Tare, Reja ja Stankeviciosega kas siis Glazzis või Toonicus. Vb suudad meie homse nõupidamisele siiski canceli teha. Oleks tore sest meil juba 3 ring õlut ees ja kaugel need shotidki on.
          PS!Sulle me välja ei plaani teha.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
            Rõõmusõnumid mazzi poolt

Foorumi moderaatorid
            ma sain shoutboxi ka. sa?
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
              Maarek, kui sa tahad vabandust paluda ja selgitusi jagada siis me oleme Lotito, Tare, Reja ja Stankeviciosega kas siis Glazzis või Toonicus. Vb suudad meie homse nõupidamisele siiski canceli teha. Oleks tore sest meil juba 3 ring õlut ees ja kaugel need shotidki on.
              PS!Sulle me välja ei plaani teha.
              Nüüd mõistan, miks Reja teiega seal rihma lõdvaks laseb :

Lazio are looking for a new Coach after Edy Reja confirmed that he has decided to leave the Stadio Olimpico outfit.

An exit was expected given that Reja unsuccessfully tried to quit twice this season and he has announced his departure this afternoon.

“My Lazio adventure is over,” he told Citta Celeste. “President Claudio Lotito has given me support and he asked me to stay.

“Even after I said no, he told me to take a week to reflect on the situation. However, I have made my decision and I won’t change my mind.”

Reja had turned Lazio into a side who challenged for Champions League qualification over the last two seasons, but they just missed out on both occasions.

“Had we qualified for the Champions League then my considerations would have been different,” he continued.

“We struggled with injuries this season, while the January transfer campaign didn’t go well. I was left without four, five or six first team players because of the negotiations.”

The former Napoli boss also suggested that the immense pressure of the Italian capital was also behind his decision.

“There is a negative environment in Rome,” he added. “There is just criticism. It hurts when people think that two fourth place finishes are not worth anything.

“My successor? I don’t know who will arrive after me.”

Chelsea boss Roberto Di Matteo and former West Ham tactician Gianfranco Zola are already in the frame.

Reja arrived at Lazio in February 2010 as a replacement for Davide Ballardini.
              sigpic

Kommentaar

Jah Edoardo sellepärast oma suurima pooldaja kutsel Tallinna Edgari paradiisi tuligi. Ametlikult kuulutaski ta oma otsust 3 tundi tagasi UUU Estonia peakontoris. Olen väga tujust ära
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kurb tõdeda, et see foorum ei saa enam iial endiseks, polegi väga motti uut Roma teemat alustada, kui sa tead, et mingit garantiid nagunii pole, et ka seda lihtsalt veega alla ei lasta üks kena päev.
                  Minu meelest viimasel ajal asjad ikka liikusid pigem paremuse suunas ja sisukat teksti oli rohkem, samuti "turmtuld" Lazialedega oli vähe.Viimane arutelu vähemalt roma teemas käis päris tükk aega Luis Enrique üle, et tõesti väga kummaline, et lambist lihtsalt ühel mehel keeras vint üle, kes meie õnnetuseks juhtus olema teema moderaator.Tõesti ma südamest kirjutasin viimasel ajal nii Enriikest ja kogu sellega seonduvast mis on ja mida tulevik toob, mis nagu minu meelest ei tohtinud kedagi halvas mõttes puudutada.Kui suva Mehhakatel ja Karlidel on selline vägi ja jõud, siis võin ka ju mina ilkuda paar rida Milaanode teemades, ja neid võiks täpselt sama saatus oodata.Miks karistatakse neid, kes millegis süüdi pole, asjaosalised ja kurjajuured aga naudivad seda kõike taustal edasi.

Ainukene võimalus kuidas Maarek saaks mingitki austust ja kahetsust oma tegude üle väljanäidata oleks see, et Fiorentina kui klubi ajalugu kaob samamoodi siit alateemast nagu kadusid Lazio ja Roma ajalood fekaalide sekka.
                  sigpic

Kommentaar

Rahu kutid...Ma tegelen asjaga. Seniks palun Roma asjad postitada uude Roma teemasse.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                      Rahu kutid...Ma tegelen asjaga. Seniks palun Roma asjad postitada uude Roma teemasse.
                      mnjh, ega palju armuaega ei ole, UUU suurejooneline tippkohtumine on homme. Ilmselt pohmakas võtab UUU, Tare ja Reja co-l hoogu veidi maha ja annab teatud meestele armuaega sellega, eks näis kas sellest piisab, huvitav saab igatahes olema võidujooks ajaga.
                      sigpic

Kommentaar

Keda siis Lazio pooldaks? Kas endist mängijat Roberto Di Matteo? Või siis Gianfranco Zola. Lugedes uudiseid, siis polnud omanikud ja tiim millegi pärast Teie treeneriga ka üldse rahul. Kuigi paljude vigastustega veeti Teid peaaegu CL-i?
                        Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                        I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Good Morning! Tänane tippkohtumine kindlasti toimub, iseasi et mis kella ajal. Mina ärkasin keset kontori põrandat üleni paljalt ülesse..niceee morning. Igli Tare jooksis kempsu peale 5 ringi shote...pole teda rohkem näinudki. Igatahes mina Reja, Stankevicious ja Lotito läksime Hollikasse VIPi kaudu muidugi. Eskorditi turvameeste poolt sisse. Sättisin peo täpselt David Guetta tulekuks...täpselt ei mäleta, aga jõime vist umbes 12 000 euri maha. Igatahes mina ärkasin korteri asemel kontoris, ülejäänud matsid peaks hotellides olema. No Staabi juures burksi süües tulid mingi läti turistid Stankevicisusega mölisema ja läks kakluseks...ehk siis Stanke võib üldse haiglas olla.
                          Natuke teemasse ka....eile kui üritasin kurba tuju alla suruda kiirustasime uue ringi shottidega, kui üks räbaldunud Batistuta särgiga meeskodanik mu õlale koputas...vaatasin otsa ja ootasin, et ta midagi küsiks vms...siis järksu ütles, vabandust, ajasin teid kellegagi sassi. Ilmselgelt oli siiski Maarekiga tegemist sest oli ju suht võimatu mitte märgata ta kohest teleofnikõnet kellegile kus rääkis, et Sa ei usu kes Toonicus on..."See se seee Lazio peatreener, president ja isegi see kuulus Leedu keskkaitsja."

Tegelt tuju ikka suht null. Edy Reja on tõesti läinud
                          Tamzu, said vb natuke valesti aru. Reja ütleb, negatiivne hoiak tuleb fännidest ja linnast. Ei olda üldse rahul selle 4. kohaga. Ta ongi sellepärast pettunud. Oleks CL koht olnud oleks ta kaalunud jätkamist. Reja on muidugi supermees...sellise laatsaretiga neljandale viia on tubli saavutus. See on sõbralik lahkuminek Lotito ja Reja vahel...vb mitte nii sõbralik Reja ja Tare vahel.
                          Uuest treenerist ei oska midagi arvata...mu unistus oli ikka Montella...Di Matteo ja Zola kohta ei tea suurt midagi. No DiMatteo on siiski hetkel ju tublit tööd teinud...Zola on lihtsalt vähese kogemusega peer.
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Zola-Montella treeneri kogemuse vahe nüüd eriti mässiv pole ju. Kas ta mitte Chelseas mängiv treener polnud? Kui me ikka samast mehest räägime.

Kommentaar

Montella on selle hädise meeskonnaga Catania ikka väga ok ja kindlasse vette toonud. Zola pole senimani millegiga hakkama saanud. West Hamis sittus täis ja tselsiga oli seotud küll...ma täpselt ei tea ka mis seal tegi.
                              Eks me kohe-kohe saame teada mis juhtuma hakkab. Igatahes tegelikkuses pole veel ametlikult Reja resignmenti kodulehele toodud. Nii transferid kui treener tuleb ennem Auronzot ära teha.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                                Montella on selle hädise meeskonnaga Catania ikka väga ok ja kindlasse vette toonud.
                                Catania oli juba varasematel aastatel päris kindel keskmik (enne tänavust hooaega 2x13. ja sel hooajal 11. ja punktikasvu võrreldes varasemate aastega ka ca 3 punkti).

Kommentaar

Working...
                                X