Panucci, jumal tänatud, et sa siin oled
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Olympiacos Ahju!!!!!!
Loodan, et Lazio kaotab realile et jääda eemale uefa cupist.
Edu Interile!!!
Non Mollare Mai!!!! VOLA LAZIO VOLADaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustOlympiacos Ahju!!!!!!
Non Mollare Mai!!!! VOLA LAZIO VOLA
Kommentaar
-
Cannu rõõmuks kustutasin kõik mõttetud sõnumid ära kaasaarvatud tema enda provotseerivad lause, millest see läbu ka sisuliselt alguse sai.
Olen seda ka varem öelnud, et selleks, et vältida mõttetusi, ärge palun provotseerige tegelast, sest iga kord on tulnud sellele vastus tühja ja mõttetu sitaloopimiste näol. Las uuu-kene omaette kasutab siin oma itaaliakeelseid lemmikväljendeid ja tunneb sellest rõõmu.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Mul kaks arvamust.
1. Marekiga olen täitsa ühel meelel, et ma ei oleks vihastanud ja neid imelikke asju siia kirjutanud, kui siin kaks tegelast poleks oma ülbeid arvamusi avaldanud.
Austan ka Mareki otsust, et need kirjad kustutati.
2. Ma ei saa aru, mis hernes siin mõne riomma fänni peas keerleb nende itaalia sõnade pärast. Liigun suht palju Itaalia Jalgpalli foorumites ja suhtlen mitme Lazio fänniga, kes on puhtaverelised itaalased ja tahest tahtmata hakkavad mulle külge nii riomat maha tegevad sõnapaarid kui ka Laziot ja Itaalia koondist ülistavad sõnad.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
krt ära kustutati.......oleks aus kui selle tolguse viiimane postitus ka siit eemaldatakse kuna härra känd üritab tüli jälle vee peale vedada.....mädakänd.eeDaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustkrt ära kustutati.......oleks aus kui selle tolguse viiimane postitus ka siit eemaldatakse kuna härra känd üritab tüli jälle vee peale vedada.....mädakänd.ee
Palun lõpeta see jama.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Järgmine mäng Catania vastu, kus tuleb heal juhul 1-0 või 1-1 viik ja siis Real Madrid ja Juventus........Lotito parem ära tribüünile tule. Viimane aeg jaanuaris mehi juurde tuua.............
FORZA LAZIO!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustJärgmine mäng Catania vastu, kus tuleb heal juhul 1-0 või 1-1 viik ja siis Real Madrid ja Juventus........Lotito parem ära tribüünile tule. Viimane aeg jaanuaris mehi juurde tuua.............
FORZA LAZIO!!!!!!!!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar