Bianchi debüüt peaks nüüd küll viimase aja kõige hullemate seas konkureerima.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
olevat närveerinud pidevalt väljakul..........12 miljonit euri maksev ründaja peaks nagu suht kahe jalaga maas olema :S..........hooaeg jätkub samas rütmis....SITALT
Üks kolmest uuest mehest on väljakul ära käinud...eks näis mis teised kaks head teevad.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
TanelBianchi on top 10 küll aga 1. ja 2. koht on kindlasti kinni
Ja siin uurides oli kohtunik ka paras lollakas olnud...aga mis seal ikka
England defender Jonathan Woodgate made a miserable first full appearance for Real Madrid by scoring an own goal and being sent off against Athletic Bilbao at the Bernabeu on September 2005.
August 17, 2005, Messi made his debut for the Argentina first team against Hungary, but was sent off after just 40 seconds.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
jalgpallurid on ka inimesed ja tipptasemel klubi vahetus paneb kahtlemata surve peale. kokkuvõtvalt on tahe suurem kui tulemus väljakul, sestap ka punaste kaartide saamine, aga ma usun et see on nii öelda sisse elamis aeg. ei tasu liialt muretseda, küll Bianchi lammutama ka hakkab.AILTON
Kommentaar
-
Mingit moodi hakkab Lazio õnne ka omamaTublid poisid tulid võõrsil viola vastu 1-0st 2-1 võiduga välja....ja goal.com imeb
Stefan Radu tegi täiesti paljutõotava debüüdi Lazio eest. Sama ei saa kahjuks öelda Bianchi kohtaDaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
AS Roma - Catania mõned pildid, kvaliteet pole just kiita aga noh ega ma polegi mingi fotograaf.
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
Elamus oli muidugi päris hea, mängule sain ka tasuta kuna ma ei leidnud kohta kus piletit osta. Läksin koguaeg otse ja otse ja siis tulid juba väravad ette kus kõik oma piletit või kaarti näitasid ja sisse läksid. Kassat seal polnudki, ilmselt oli kusikil külje peal.
Küsisin siis ühe venna käest et kus ma pileti saan osta, endal Roma sall kaelas. Kutsus siis mind sinna väravate juurde, lasi kõigepealt ühe kaardi läbi et ma sisse saaks ja siis teise millega tema tuli. Küsisin siis et palju maksab aga ta ei tahtnud midagi, patsutas ja soovis häid elamusiNii ma siis sattusingi fännisektorisse ja liigutasin ka vahepeal suud ja kisasin, sest kuidagi imelik oli seista kui kõik ümberringi laulsid ja plaksutasid. Igaljuhul vägev!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkõikidele soccerenti Roma fännidele tõid sallid ka ikka?
Tegelt mul juba on, niiet pole vaja.
Sallid olid muidu päris odavad 5-10 euri
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAga särke ka müüdi stata juures? Mis hind...
AS Roma poes 70-80 eurot
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustJah, igasugu särke, vufflid alates 10-st eurost
AS Roma poes 70-80 eurot
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar