Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Bianchi debüüt peaks nüüd küll viimase aja kõige hullemate seas konkureerima.
    sigpic

Kommentaar

olevat närveerinud pidevalt väljakul..........12 miljonit euri maksev ründaja peaks nagu suht kahe jalaga maas olema :S..........hooaeg jätkub samas rütmis....SITALT
      Üks kolmest uuest mehest on väljakul ära käinud...eks näis mis teised kaks head teevad.
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Tanel Bianchi on top 10 küll aga 1. ja 2. koht on kindlasti kinni Ja siin uurides oli kohtunik ka paras lollakas olnud...aga mis seal ikka

England defender Jonathan Woodgate made a miserable first full appearance for Real Madrid by scoring an own goal and being sent off against Athletic Bilbao at the Bernabeu on September 2005.

August 17, 2005, Messi made his debut for the Argentina first team against Hungary, but was sent off after just 40 seconds.
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

jalgpallurid on ka inimesed ja tipptasemel klubi vahetus paneb kahtlemata surve peale. kokkuvõtvalt on tahe suurem kui tulemus väljakul, sestap ka punaste kaartide saamine, aga ma usun et see on nii öelda sisse elamis aeg. ei tasu liialt muretseda, küll Bianchi lammutama ka hakkab.
          AILTON

Kommentaar

loodan isegi seda. Itaalia Cupis peaks ta ka saama mängida ma loodan.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

pallipoisi süü... alati osatakse ennast lolliks teha

Kommentaar

palliposid on meil siis ka itaalia, kui mitte maailma parimad

Eks Totti, DeRossi ja Aquilani olid ka omal ajal pallipoisid kui noortesüsteemis veel olid...

Aga Coppa poolfinaali vastane siis peaks olema Catania kui ma ei eksi.

Kommentaar

Mingit moodi hakkab Lazio õnne ka omama Tublid poisid tulid võõrsil viola vastu 1-0st 2-1 võiduga välja....ja goal.com imeb
                  Stefan Radu tegi täiesti paljutõotava debüüdi Lazio eest. Sama ei saa kahjuks öelda Bianchi kohta
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

AS Roma - Catania mõned pildid, kvaliteet pole just kiita aga noh ega ma polegi mingi fotograaf.
                    Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!

Elamus oli muidugi päris hea, mängule sain ka tasuta kuna ma ei leidnud kohta kus piletit osta. Läksin koguaeg otse ja otse ja siis tulid juba väravad ette kus kõik oma piletit või kaarti näitasid ja sisse läksid. Kassat seal polnudki, ilmselt oli kusikil külje peal.
                    Küsisin siis ühe venna käest et kus ma pileti saan osta, endal Roma sall kaelas. Kutsus siis mind sinna väravate juurde, lasi kõigepealt ühe kaardi läbi et ma sisse saaks ja siis teise millega tema tuli. Küsisin siis et palju maksab aga ta ei tahtnud midagi, patsutas ja soovis häid elamusi Nii ma siis sattusingi fännisektorisse ja liigutasin ka vahepeal suud ja kisasin, sest kuidagi imelik oli seista kui kõik ümberringi laulsid ja plaksutasid. Igaljuhul vägev!!!

Kommentaar

kõikidele soccerenti Roma fännidele tõid sallid ka ikka?

Tegelt mul juba on, niiet pole vaja.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                        kõikidele soccerenti Roma fännidele tõid sallid ka ikka?

Tegelt mul juba on, niiet pole vaja.
                        Nojah, seda ma arvasingi et teil juba kõigil olemas ja ei hakanud tooma
                        Sallid olid muidu päris odavad 5-10 euri

Kommentaar

Aga särke ka müüdi stata juures? Mis hind...

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Aga särke ka müüdi stata juures? Mis hind...
                            Jah, igasugu särke, vufflid alates 10-st eurost
                            AS Roma poes 70-80 eurot

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                              Jah, igasugu särke, vufflid alates 10-st eurost
                              AS Roma poes 70-80 eurot
                              kuulsin kuskilt, et mõnes poes, kus neid särke müüakse, saab enda nime ka taha laste teha(lisaraha eest muidugi)

Kommentaar

pekine Sensi peab vist koos Rosalindaga riomma müüki panema
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X