Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

poolajal 2-0 taga Siena vastu. Meil pole ühtegi normaalset väravavõimalust olnud ja Siena ragistas lisaks väravatele veel raame ka...

Sellise mänguga ei saagi muud olla. Korralik peapesu vaheajal ja Giuly või Vucinic platsile Perrotta asemele

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      poolajal 2-0 taga Siena vastu. Meil pole ühtegi normaalset väravavõimalust olnud ja Siena ragistas lisaks väravatele veel raame ka...
      3-0
      Sellised skoorid mulle meeldivad
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Teenitud peks...

Hooaja neljas kaotus siis ja teine Serie A-s.

Kommentaar

3-0
          8 punktine vahe....inter teeb vist leffa leffa
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
            3-0
            8 punktine vahe....inter teeb vist leffa leffa
            jh...usun, et Laziol on seda kõike tore vaadata, ise nad midagi korda ju ei saada..

Kommentaar

Algselt postitas Matchy Vaata postitust
              jh...usun, et Laziol on seda kõike tore vaadata, ise nad midagi korda ju ei saada..
              Täna nad ju peksid Sampdoriat ja esikümme enam väga kaugel polegi
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

mul lihtsalt hea meel et asjad kisuvad riommal sinnakanti nagu alati kui totti hooaja alguses lubab kõiki maailma tiitleid ja lõpus ei tule midagi. tõmmaku suuvärki koomale. Kuid tõsi ta on....Itaalias teisel kohal ja eile eksis ka Juventus nii, et Siena käest peksa saamine väga valus polegi.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

mul lihtsalt hea meel et asjad kisuvad riommal sinnakanti nagu alati kui totti hooaja alguses lubab kõiki maailma tiitleid ja lõpus ei tule midagi. tõmmaku suuvärki koomale.
                  mis ta peaks siis ütlema, et see aasta jääme teiseks? vabsee imelik ju miks ei tohi eesmärke valjusti välja öelda?

Kommentaar

Kas sa oled näinud kedagi interist niimoodi kusemas nagu tema? Kõik ütlevad "loodame et uute täiendustega suudame liiga tiitlile konkureerida, mis välja tuleb saab näha"
                    tottina:"MA OLEN TÄIESTI KINDEL ET SELLE AASTA riomma ON PARIM JA VÕIDAME ITAALIA TIITLI JA EUROOPASTKI EI LAHKU KARIKATA" my assss
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

No karikas ja superkarikas ju võideti...

Ja uuu poiss viska siis link ka kus Totti nii ütleb

Kommentaar

Kas sa oled näinud kedagi interist niimoodi kusemas nagu tema?
                        pole juhust olnud interist kellegagi koos peldikus käia...

Kommentaar

Superkarika võit on täitsa meelest läinud. Tõesti 2 karikat oli eelmine hooaeg. Aga tottina kindel Scudetto ja CL jäi ära. Selle lingi ma otsiks aga mrs cannu äkki jälgiks rohkem goal.comi ja näed oma silmaga kuidas su iidol oma liialdast optimismi välja näitab. Ja nagu näha eilsest mängust siis ilastajat Itaalia koondis enam ei igatse mida mõnda aega tehti. perrotta on aga vajalik mees.
                          egas midagi....SEMPRE FORZA LAZIO!!!!!! derby läheneb....kui Lazio võidab selle on minu jaoks hooaeg paigas kuna see on nii või teisiti aia taha läinud.
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

... äkki jälgiks rohkem goal.comi ...
                            Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Superkarika võit on täitsa meelest läinud. Tõesti 2 karikat oli eelmine hooaeg. Aga tottina kindel Scudetto ja CL jäi ära. Selle lingi ma otsiks aga mrs cannu äkki jälgiks rohkem goal.comi ja näed oma silmaga kuidas su iidol oma liialdast optimismi välja näitab. Ja nagu näha eilsest mängust siis ilastajat Itaalia koondis enam ei igatse mida mõnda aega tehti. perrotta on aga vajalik mees.
                              egas midagi....SEMPRE FORZA LAZIO!!!!!! derby läheneb....kui Lazio võidab selle on minu jaoks hooaeg paigas kuna see on nii või teisiti aia taha läinud.
                              Tra sa oled ikka ehtne loll, eks sa siis otsi need lingid.
                              Ainuke asi mida mina olen näinud/kuulnud kui Totti on välja öelnud, et CL võit on tema suurim unistus. Kas see on optimism?

Ja sa mine püüa oma esikümmet edasi, koos oma lazioga.

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
                                Tra sa oled ikka ehtne loll, eks sa siis otsi need lingid.
                                Ainuke asi mida mina olen näinud/kuulnud kui Totti on välja öelnud, et CL võit on tema suurim unistus. Kas see on optimism?
                                Mis kuradi vahet sel on. Las uuu-l olla oma arvamus ja olgu sinul oma arvamus ja jutul lõpp. Me ei jõua selle teineteise suunas sitaloopimisega ju mitte kunagi kuhugi

Kommentaar

Working...
                                X