Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustlivescore.com kahjuks ei boradcasti kuid rõõmustan teid momendil 1-0 kaotusseisuga"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustVot sulle kooki moosiga, Roma juhib 3-1 Vucinicu ja 2 st Babtista tabamusest.
Mingi 2 minta lõpuni
Oli see punane kaart ka õigustatud või tuli kohtunik Roma meestele natuke vastu?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustLivescore on oma vananenud tehnoloogiate kasutamisega ammu aegunud. Parim koht reaalajas skooride vaatamiseks on antud hetkel www.flashscore.com - minu arvates muidugi, aga palun pakkuge midagi paremat välja, i dare you.
Kommentaar
-
Kui riomma oli 1-0 taga ja mäng oli juba kaotatud kostis riomma juhtkonna juurest väike hüüe kohtunikule kellele näidati suurt kohvrit mille peal ilutses Usa dollari rahatähis($). 5 min hiljem tuli vägagi kaheldav punane kaart ja mäng oli otsustatud kuna tubli prantuse meeskond ei suutnud 10kesi vastu pidada.
Nüüd 3-1 võit tastus ja kõik riommalased on sillas ja õnnelikud kui vägev nende meeskond on. Chelsea teeb teile tule alla ja korralikult.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Kirjutan siis igaks juhuks äkki keegi tahab teada, et Lazio võttis 2-0 võidu Italy Cupis.
Väravalööjateks Ledesma ja Pandev. Hea meel, et Mourad Meghni on säramas
Zarate kindlasti oli väga pissed of kui pidi kokku mängima sellise tolaga nagu Makinwa.
FORZA LAZIO!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustKirjutan siis igaks juhuks äkki keegi tahab teada, et Lazio võttis 2-0 võidu Italy Cupis.
Väravalööjateks Ledesma ja Pandev. Hea meel, et Mourad Meghni on säramas
Zarate kindlasti oli väga pissed of kui pidi kokku mängima sellise tolaga nagu Makinwa.
FORZA LAZIO!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustPean tunnistama, et Roma oli mängu alguses piidavalt hale, et ma otsustasin siiski Põgenemist vaadata, sest seal oli vähemalt mingit pinget
Oli see punane kaart ka õigustatud või tuli kohtunik Roma meestele natuke vastu?
Kommentaar
-
Ei viitsi siin riommalastega kõvatada, aga See Lazio on kindlasti esikolmiku vääriline. Au anda Lecce väravahile ja treenerile.
Tublid poisid ja üllatus on muidugi Simone Inzaghi
Forza Lazio!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
hahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahah hahahahahahhaa ja mina veel mõtlesin, et see Lazio viik on väga halb
milanmerda võiks ka üllatadaDaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar