Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
    Vot sulle kooki moosiga, Roma juhib 3-1 Vucinicu ja 2 st Babtista tabamusest.
    Mingi 2 minta lõpuni

Kogu action.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
      livescore.com kahjuks ei boradcasti kuid rõõmustan teid momendil 1-0 kaotusseisuga
      Livescore on oma vananenud tehnoloogiate kasutamisega ammu aegunud. Parim koht reaalajas skooride vaatamiseks on antud hetkel www.flashscore.com - minu arvates muidugi, aga palun pakkuge midagi paremat välja, i dare you.
      "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
        Vot sulle kooki moosiga, Roma juhib 3-1 Vucinicu ja 2 st Babtista tabamusest.
        Mingi 2 minta lõpuni
        Pean tunnistama, et Roma oli mängu alguses piidavalt hale, et ma otsustasin siiski Põgenemist vaadata, sest seal oli vähemalt mingit pinget
        Oli see punane kaart ka õigustatud või tuli kohtunik Roma meestele natuke vastu?
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maekas Vaata postitust
          Livescore on oma vananenud tehnoloogiate kasutamisega ammu aegunud. Parim koht reaalajas skooride vaatamiseks on antud hetkel www.flashscore.com - minu arvates muidugi, aga palun pakkuge midagi paremat välja, i dare you.
          xscores on hea kiire. a seal on funktsioone, mida tuleb osata kasutada ja mida ma pole täielikult selgeks teinud. (ntx kuidas elimineerida ebavajalikud liigad)
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Kui riomma oli 1-0 taga ja mäng oli juba kaotatud kostis riomma juhtkonna juurest väike hüüe kohtunikule kellele näidati suurt kohvrit mille peal ilutses Usa dollari rahatähis($). 5 min hiljem tuli vägagi kaheldav punane kaart ja mäng oli otsustatud kuna tubli prantuse meeskond ei suutnud 10kesi vastu pidada.
            Nüüd 3-1 võit tastus ja kõik riommalased on sillas ja õnnelikud kui vägev nende meeskond on. Chelsea teeb teile tule alla ja korralikult.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Kirjutan siis igaks juhuks äkki keegi tahab teada, et Lazio võttis 2-0 võidu Italy Cupis.
              Väravalööjateks Ledesma ja Pandev. Hea meel, et Mourad Meghni on säramas
              Zarate kindlasti oli väga pissed of kui pidi kokku mängima sellise tolaga nagu Makinwa.
              FORZA LAZIO!!!
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                Kirjutan siis igaks juhuks äkki keegi tahab teada, et Lazio võttis 2-0 võidu Italy Cupis.
                Väravalööjateks Ledesma ja Pandev. Hea meel, et Mourad Meghni on säramas
                Zarate kindlasti oli väga pissed of kui pidi kokku mängima sellise tolaga nagu Makinwa.
                FORZA LAZIO!!!
                Lazioga alati meeldiv kohtuda
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

No vaatame veel, kui meeldiva ta ikka on
                  Sempre Forza Lazio!!!!!!!!!!!!!!!
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                    Pean tunnistama, et Roma oli mängu alguses piidavalt hale, et ma otsustasin siiski Põgenemist vaadata, sest seal oli vähemalt mingit pinget
                    Oli see punane kaart ka õigustatud või tuli kohtunik Roma meestele natuke vastu?
                    Me ei näinud mängu tegelt, ega ole punase kaardi olukorda ka näinud, ega mängupilti, nii, et ei oska oma seisukohta võtta.

Kommentaar

Tubli Töö Lecce!
                      Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Ei viitsi siin riommalastega kõvatada, aga See Lazio on kindlasti esikolmiku vääriline. Au anda Lecce väravahile ja treenerile.
                        Tublid poisid ja üllatus on muidugi Simone Inzaghi
                        Forza Lazio!!!
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

mõlemale keskkaitsjale punane kaart. Ei taha teadagi kes järgmises mängus mängivad

Kommentaar

Vana hea Mexes. Mis ta siis see kord tegi?

Kommentaar

ütles kohtunikule et keppis ta tütart ja sai otse punase kuigi kollane all oli

Kommentaar

hahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahah hahahahahahhaa ja mina veel mõtlesin, et see Lazio viik on väga halb
                                milanmerda võiks ka üllatada
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X