Algselt postitas cocoon
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Eilse mängu põhjal tuleks Rossil küll mõelda kas hoida 3 ründajat väljakul või mõelda midagi targemat välja sest viimane rünnaku lõpp vajus ikka korralikult ära.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustEilse mängu põhjal tuleks Rossil küll mõelda kas hoida 3 ründajat väljakul või mõelda midagi targemat välja sest viimane rünnaku lõpp vajus ikka korralikult ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas cocoon Vaata postitustBeckham ka midagi tegi või niisama ilutses platsil? Esimesed 20 min vaatasin mängu ning siis ta küll millegiga silma ei paistnud, va see kui ta enne mängu oma vanale meeskonnakaaslasele Baptistale käppa viskas ja kallistasid seal koridoris...
Kommentaar
-
Algselt postitas Lazio IMEB Vaata postitustKysimus: Miks kõik mu postid siit on ära kustutatud??
Kommentaar
-
Algselt postitas Lazio IMEB Vaata postitustKysimus: Miks kõik mu postid siit on ära kustutatud??May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Kuule tola mine Club Angelisse ja IME seal.
Sempre Forza Lazio!!!
Lazio-Juventuse ajal näete te publiku seas Argentiina peatreenerit kes jälgib oma kaht hoolealust Mauro Zaratet ja Christiano LedesmadDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustesimesel ka viga polnud...
Pärast pani Riise paika, et tema lööb karistuslööki..kuigi Riise on ka päris valusa jalaga. Kahjuks pole ükski rakett veel puuri lennanud. Lazioga siis -3 vist ja Napoliga -6. Kõik on ees. Positsioon on kaheksas....
Kommentaar
-
Baptista väravad Sampdoria vastu olid ikka imelised-väga ilusad kollid!!!
Palju ei puudunud, et ta oleks hattricki teinud!
Tundub, et baptista ja riise hakkavad vaikselt leidma ennast romas!
Ehk jätkub nüüd Romal sellist hoogu kuni hooaja lõpuni!!!
Kas keegi oskab öelda, mis podolski ostust on saanud, kas roma loobus sellest, muidu podolski oleks suht tase vend olnud roma ründesse, Roma oli Podolskist suht huvitatud, Podolski tahtis ise ka Romasse, ikkagi suurklubi-suurte mängijatega! Muidu Podolski oli suht odavalt pakkumisel, viimaste kuulduste järgi on Köln teda soetamas endale 9-10 miljoni euro eest, suht naljanumber et sellise kaliibriga mees, sellise kommiraha eest ostetaks, kui nt man city ostis Robinho 32 miljoni naelaga,Kus City silmad nüüd on. Ja aru ma ei saa kas tõesti Roma nii majanduslikes raskustes, et ei suuda Kölnist rohkem pakkuda Podolski eest? See hind ei ole hea ründaja eest üldse mitte kallis, noor ka veel!See oleks ideaalne võimalus!
Ma olen suur Totti fänn, kuid Tottil ka juba vanust ja pidevad vigastused, podolski oleks talle suurepärane asendus ja nt 4-4-2 süsteemis totti ja podolski oleks suurepärased!
Mulle hakkab üha rohkem tunduma, et Roma ei soeta Jaanuaris ühtegi mängijat!
Podolski soetamine arvestades meistrite liigat oleks hea, samas kas ta nii kiiresti sulandub meeskonda.Ma ütlen ausalt kui Podolski Kölni tagasi siirdub , oleks see talle selgelt tagasiminek-taandareng,ta vääriks nagu paremat. Kölniga pole tal lootust ühelegi tiitlile ka saksamaal, Roma aga rabab mitmel rindel, Liigas,Cupis,Champions liigas!
Olgu ma rohkem ei seleta!
Ehk keegi oskab seda lahata , seda podolski teemat, miks ei tule ja kas romal on majandulikud raskused!Ehk teab keegi minust rohkem tagamaidsigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar